«Porsche» prezentē trešo «Cayenne» «E-Hybrid» versiju

''Porsche'' jauno ''Cayenne'' ar hibrīda dzinēju modeļu klāstu nule papildinājis trešais variants – ''Cayenne S E-Hybrid'', kurā sabalansēta izcila braukšanas dinamika, komforts un efektivitāte, informē uzņēmumā.

Tādējādi nesen atjauninātajā luksusa SUV sērijā ir pieejami trīs modeļi ar elektrificētu dzinēju – ''Cayenne E-Hybrid'', ''Cayenne S E-Hybrid'' un ''Cayenne Turbo E-Hybrid''.

''S E-Hybrid'' ir pieejams SUV un ''SUV Coupé'' virsbūves variantos. Šogad atjaunotā ''Cayenne'' hibrīda tehnoloģija ar inteliģento enerģijas pārvaldību arī šim modelim nodrošina palielinātu nobraukšanas attālumu ar elektroenerģiju un īsu uzlādes laiku.

Modelī ''Cayenne S E-Hybrid'' atjaunoto 3 litru V6 dzinēju ar 260 kW/353 ZS jaudu papildina 130 kW (176 ZS) elektromotors. Kopā tie nodrošina 382 kW (519 ZS) sistēmas jaudu un maksimālo griezes momentu 750 Nm. Augstais jaudas potenciāls atspoguļojas arī braukšanā. ''Cayenne S E-Hybrid'' no 0 līdz 100 kilometriem stundā paātrinās 4,7 sekundēs, maksimālais ātrums ir 263 km/h.

Pneimatiskā balstiekārta ar divu kameru un divu vārstu tehnoloģiju maksimālam komfortam
''Cayenne S E-Hybrid'' standarta adaptīvā pneimatiskā balstiekārta nodrošina lielāku veiktspēju un uzlabotu braukšanas pieredzi. Tās inovatīvā divu kameru un divu vārstu tehnoloģija sniedz sevišķi plašu atsperojuma diapazonu – no īpaši komfortablas līdz augstas veiktspējas dinamiskai darbībai.

Vienlaikus jaunajos ''S E-Hybrid'' modeļos ir optimizēta pašreizējās ''Cayenne'' paaudzes hibrīda sistēma. Tikai ar elektroenerģiju (''EAER City'') var nobraukt līdz pat 90 kilometriem, sniedzot iespēju ikdienā pārvietoties bez kaitīgajiem izmešiem. “Porsche” šādu attālumu nodrošina, izmantojot akumulatoru ar 25,9 kWh ietilpību. Jaunais automobilī iebūvētais maiņstrāvas lādētājs pilnībā uzlādē ''Cayenne S E-Hybrid'' mazāk nekā divarpus stundās pie piemērota barošanas avota ar uzlādes jaudu līdz 11 kW.

Arī vizuāli ''Cayenne S E-Hybrid'' nevainojami iekļaujas esošajā modeļu klāstā. Standarta aprīkojumā tam ir 20 collu ''Cayenne S'' diski, un tas ir aprīkots ar izplūdes sistēmu ar diviem matēta nerūsējošā tērauda uzgaļiem. SUV modelim ''Cayenne S E-Hybrid'' ir eksterjera pakete ''Silver'', kupejai – eksterjera pakete ''Black''. Braukšanai naktī drošību un komfortu nodrošina standarta ''LED matrix'' priekšējie lukturi. Jaunie inovatīvie ''HD matrix'' LED priekšējie lukturi pieejami papildaprīkojumā.

Standarta aprīkojums salonā ietver astoņos virzienos regulējamus sēdekļus, ''Sport Chrono'' paketi, tostarp režīmu slēdzi braukšanas programmas izvēlei, pedāļu uzliktņus no nerūsējošā tērauda un ''Diamar'' salona pakotni ''Silvershade'' tonī.

Autovadītājs var izmantot arī lietotnes ''My Porsche'' papildu iespējas, tostarp jaunās ''Apple CarPlay''® funkcijas. ''Porsche'' ir pirmais autoražotājs, kas ''CarPlay''® lietotnē nodrošina vieglāku piekļuvi automašīnas funkcijām.
''Cayenne S E-Hybrid'' vēl lielāku komfortu rada jaunais papildu komplektācijā iekļautais ekrāns pasažierim, kas ietver automašīnā iebūvētas video funkcijas, kā arī uzlabotu gaisa kvalitātes sistēmu, kas paredzēts daļiņu un bīstamu vielu filtrēšanai.

Jaunos ''Cayenne S E-Hybrid'' modeļus var pasūtīt jau tagad. Latvijā ''S E-Hybrid'' pieejams, sākot no 120 490 eiro (''Coupé'' – no 124 300 eiro), ieskaitot PVN un katrai valstij specifisku aprīkojumu. Piegādes sāksies 2023. gada novembrī.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Orientēšanās sezona sākas jau 16.aprīlī! Alūksnes TIC
Orientēšanās pasākumam HORIZONTS šogad lieli svētki - uzsākta 40.jubilejas sezona. Tiekamies jau otrdien, takās kas bija tik populāras! | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
Ekskursiju tūre Itālijā - no Rīgas Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 3* viesnīcā, puspansija un ekskursiju programma // 24.05.-31.05.2024. // Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 1299 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.04.2024 - 02.05.2024 Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā Liepājas reģiona TIB
Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.04.2024 - 29.04.2024 Liepājas pēdas Latvijā Liepājas reģiona TIB
Lai aktīvi un erudīti atzīmētu Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas dienu, liepājnieki un pilsētas viesi aicināti pieteikties orientēšanās | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.54615808sec.