Pilnīgi jaunais Škoda Kodiaq: Ietilpīgāks, funkcionālāks un ilgtspējīgāks nekā jebkad agrāk

Škoda Auto piedāvā otro Kodiaq paaudzi. Tā ir nākamā līmeņa efektivitāte un pilnīgi jauna interjera koncepcija. Pilnīgi jaunais Kodiaq ir aprīkots ar 13 collu informācijas un izklaides displeju, inovatīvu Škoda Smart Dials vadību ar atbildes reakciju un jaunu piedāvājumu klāsta struktūru ar Dizaina izvēlēm (Design Selections). Pieci spēka agregāti piedāvā jaudu no 110 kW (150 ZS) līdz 150 kW (204 ZS), un tagad to vidū ir arī pie tīkla pieslēdzama hibrīda versija – pirmo reizi Kodiaq – ar elektropiedziņas sniedzamību virs 100 kilometriem. Divi augstākā līmeņa dzinēji pamataprīkojumā ir savienoti ar pilnpiedziņu. Pirmizrādi piedzīvo arī jaunākās paaudzes LED Matrix priekšējie lukturi un Dinamiskās šasijas kontroles sistēma. Līdz šim brīdim ir saražoti 841 900 Kodiaq, kas piegādāti klientiem 60 tirgos. Kopš 2016. gada modeļu sērija ir ieguvusi vairāk nekā 40 starptautiskus apbalvojumus.

Klauss Zellmers, Škoda Auto vadītājs, saka: “Mūsu pilnīgi jaunajam flagmanim ir viss, kas nepieciešams, lai tas kļūtu par cienīgu Škoda Kodiaq sērijas turpinātāju. Pilnīgi jaunajā Kodiaq Škoda iezīmes, kuras novērtē mūsu klienti, ir paceltas jaunā līmenī: vairāk vietas, vairāk funkciju, vairāk efektivitātes. Ar inovācijām kā lieliski uzņemtais Smart Dials un elegantajiem materiāliem interjerā līdzās mūsu Modern Solid dizaina valodas elementiem un uzlabotajām drošības un asistentu sistēmām nākamās paaudzes Kodiaq padara ikdienas atklāšanu vēl satraucošāku. Mēs arī esam paplašinājuši mūsu ārkārtīgi efektīvo spēka agregātu klāstu, ieviešot pie elektrotīkla pieslēdzamu hibrīdu ar elektropiedziņas sniedzamību virs 100 km, apliecinot savu apņemšanos nodrošināt ilgtspējīgu mobilitāti. Kopš atklāšanas 2016. gadā Kodiaq ir bijis ārkārtīgi svarīgs Škoda zīmola izaugsmē, konsekventi uzrādot pārsteidzošu popularitāti klientu vidū. Jaunais Kodiaq ir perfektā pozīcijā, lai turpinātu veidot savu panākumiem bagāto stāstu.”

Otrā paaudze piedāvā jaunu dizainu, lielāku ilgtspēju un jaunas tehnoloģijas
Eksterjerā uzmanību uzreiz piesaista progresīvie TOP Led Matrix priekšējie lukturi, savukārt salonā izmantoti otrreizēji pārstrādāti tekstila un ādas materiāli, kas iegūti videi draudzīgā miecēšanas procesā, un tas atspoguļo zīmola nepārprotamo orientāciju uz ilgtspējību. Papildu jaunajai modeļu klāsta struktūrai ar īpašajām Dizaina izvēlēm un papildu komplektācijām Kodiaq ir arī jauna interjera koncepcija. Informācijas un izklaides displejs tagad ir brīvi stāvošs un ar diagonāli līdz 13 collām. Pirmo reizi papildaprīkojumā ir pieejams head-up displejs. Ātrumpārslēga svira tagad ir pārvietota uz stūres kolonnu, kas piešķir viduskonsolei ļoti skaidru un sakārtotu izskatu. Pirmo reizi tiek realizēta Škoda Smart Dials vadība. Tajā apvienota vadība ar haptisku atveidojumu un 32 milimetru digitālais displejs, kas nodrošina intuitīvu, vieglu un personalizējamu piekļuvi virknei automašīnas un informācijas un izklaides funkcijām. Jaunais Phone Box ietver sevī induktīvo uzlādi diviem viedtālruņiem vienlaikus ar 15 W jaudu, kā arī iespēju atdzesēt ierīces uzlādes procesā.

Pie elektrotīkla pieslēdzama hibrīda pirmizrāde ar elektropiedziņas sniedzamību vairāk nekā 100 kilometru
Jaunajam Kodiaq ir pieejami divi dīzeļdzinēji un divi benzīna dzinēji ar jaudu no 110 kW (150 ZS) līdz 150 kW (204 ZS). Jauns papildinājums klāstā ir pirmais Kodiaq ar pie elektrotīkla pieslēdzamu hibrīda spēka agregātu. Tas piedāvā kopējo sistēmas jaudu 150 kW (204 ZS) un elektropiedziņas sniedzamību vairāk nekā 100 kilometru. Turklāt Kodiaq debiju piedzīvo 1.5 TSI ar 110 kW (150 ZS) jaudu apvienojumā ar daļējā hibrīda tehnoloģiju. 2.0 TSI ar 150 kW (204 ZS) un 2.0 TDI augstākā aprīkojuma līmeņa dīzeļdzinējs ar 142 kW (193 ZS) jaudu standartaprīkojumā ir pieejams ar visu riteņu piedziņu. Visi jaunā Kodiaq spēka agregāti standartaprīkojumā ir apvienoti ar DSG automātisko pārnesumkārbu.

Vairāk nekā 40 prestižu apbalvojumu pirmās paaudzes Kodiaq
Škoda atklāja pirmās paaudzes Kodiaq 2016. gadā. Pilnizmēra SUV modelis ir padarījis Škoda zīmolu par īstu globālu spēlētāju. Tas ir ieguvis vairāk nekā 40 prestižus apbalvojumus, pateicoties dinamiskajam kristāla līniju dizainam, ietilpībai, advancētām tehnoloģijām un daudziem atjautīgiem risinājumiem. Atzinību izteikuši cita starpā brit žurnāls Top Gear, kas modeli nosaucis par “Labāko lielām ģimenēm,” kā arī Kodiaq saņēmis “Gada auto” apbalvojumu Čehijā, Polijā un Bulgārijā, kā arī vairākus “Gada SUV” apbalvojumus Apvienotās Karalistes, Ķīnas, Francijas un Indijas publikācijās. Līdz šai dienai ir saražoti vairāk nekā 841 900 Kodiaq, kas piegādāti klientiem 60 pasaules tirgos. Eiropā modelis ir kļuvis īpaši populārs Škoda lielākajā tirgū, Vācijā, kam seko Apvienotā Karaliste un Čehija. 2022. gadā Kodiaq bija zīmola otrais pārdotākais SUV, nedaudz atpaliekot no Kamiq.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.04.2024 - 02.05.2024 Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā Liepājas reģiona TIB
Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 28.04.2024 Pārgājienu seriāls "Izpēdo Dienvidkurzemi" Liepājas reģiona TIB
“Izpēdo Dienvidkurzemi” ir aizraujošs pārgājienu seriāls, kas piedāvā neaizmirstamu piedzīvojumu un brīnišķīgu laika pavadīšanu svaigā | Skatīt vairāk
Atlaides auto nomai Ungārijā Europcar
Nomā auto ar Europcar Budapeštā un saņem atlaidi! Izbaudi Budapeštas daudzveidību. | Skatīt vairāk
Svinam Vācijas futbola vasaru Europcar
Apvieno savu futbola braucienu ar apskates ekskursiju pa Vāciju! Mēs piedāvājam ekskluzīvu atlaidi visiem faniem, kas ceļo uz Vāciju, lai atbalstītu | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.35774112sec.