«Moller Auto» atklās 15 miljonus vērto «Audi» centru

2024. gada 2.februārī auto dīleru tīkls “Moller Auto” atklās uzņēmuma jauno “Audi” centru, kas atrodas Rīgā, Kārļa Ulmaņa gatvē 115. Tas ir Baltijā lielākais un Latvijā ilgtspējīgākais dīleru centrs, kura izveidē investēti 15 miljoni eiro.

Būtiski, ka “Audi” centra atklāšana notiks, “Moller Auto” uzsākot sadarbību ar labdarības organizāciju “Hospiss LV” un organizējot labdarības koncertu “Brīvi (no)dzīvot” nedziedināmi slimu cilvēku aprūpei.

Modernā “Audi” centra būvniecības darbi noslēdzās 2023. gada otrajā pusē, un tā ēka ir uzbūvēta divos stāvos ar kopējo platību 3 672 m2, savukārt kopējā zemes platība ir mērāma 23 281 m2. Ēkas pirmais stāvs ir atvēlēts automašīnu ekspozīcijai, kā arī auto servisa telpām, tostarp nodrošinot klientiem tādu pakalpojumu saņemšanu kā auto apdrošināšana, rezerves daļu iegāde u.c.

Jaunais centrs ir būvēts un aprīkots saskaņā ar globālajiem “Audi” augstas kvalitātes ilgtspējas standartiem, kas tik vērienīgā mērogā Baltijā ir ieviesti pirmo reizi. Būvējot šo centru, liela nozīme veltīta darbinieku produktivitātes un labbūtības veicināšanai, tāpēc ēkas otrajā stāvā ir izvietotas mūsdienīgas biroja telpas darbiniekiem. Tajās īpaša uzmanība pievērsta gan iekārtojuma ergonomikai, gan laikmetīgam dizainam, gan darbinieku atpūtai, apzinoties, ka šodien darba vide ir kas vairāk par darbam nepieciešamo pamatvajadzību nodrošināšanu. Rekreācijas un atpūtas telpas ir pieejamas arī klientiem, kuri gaidot savu auto, var pilnvērtīgi nodoties darba dienai, jo atpūtas zonā ir pieejamas arī skaņas necaurlaidīgās istabas.

Turpina Izīda Gerkena, “Moller Auto” uzņēmumu grupas izpilddirektore Baltijā: ““Moller Auto” vērtību lokā ir gan ilgtspēja, gan cilvēki. Ar jaunā centra atklāšanu uzņēmuma mērķis ir veicināt inovatīvu un ilgtspējīgu risinājumu straujāku ienākšanu Latvijas auto industrijā, vienlaikus palielinot tajā strādājošo cilvēku labbūtību. Taču, lai gan ilgtspējīgu risinājumu ieviešana ilgtermiņā sniedz labumu visai sabiedrībai, esam meklējuši veidus, kā to veicināt jau šobrīd. Tāpēc šogad esam uzsākuši sadarbību ar labdarības organizāciju “Hopiss LV” un, organizējot labdarības koncertu “Brīvi (no)dzīvot”, aicināsim ziedot paliatīvās aprūpes beigu posma – hospisa – aprūpes nodrošināšanai tiem cilvēkiem, kuri finansiālu vai birokrātisku iemeslu dēļ to pašlaik nevar saņemt.”

Viņa papildina, ka, lai arī no šī gada 1. janvāra Latvijā pieejams jauns valsts apmaksāts pakalpojums “Paliatīvās aprūpes mobilo komandu pakalpojumi pacienta dzīvesvietā”, profesionāla atbalsta saņemšana, kas mirstošam cilvēkam nepieciešama jau tūlīt, strikto noteikumu un informācijas trūkuma dēļ kavējas.

“Valsts, kas ciena savus pilsoņus, spēj parūpēties par tiem līdz pēdējai dienai. Latvijā paliatīvās aprūpes sistēma vēl tikai attīstās, tāpēc uzskatu, ka mums, uzņēmējiem un cilvēkiem, kuru rocība to ļauj, ir jāiesaistās, lai mirstoši cilvēki jau šobrīd savu mūža nogali varētu pavadīt cieņpilni,” tā I. Gerkena.

Labdarības koncertu “Brīvi (no)dzīvot” organizē “Moller Auto”, sadarbojoties ar labdarības organizāciju “Hospiss LV” un Latvijas Nacionālā simfoniskā orķestra fondu. Koncerts notiks š.g. 2. februārī pulksten 21.00 un tiks translēts tiešraidē kanālā TV3.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Iepazīsti Bausku no skatu torņu augstumiem Bauskas TIC
Tūrisma Informācijas Centrs ir apkopojis apmeklētājiem pieejamos skatu torņus Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 01.05.2024 Esi aicināts V.Plūdoņa muzejā Lejeniekos! Bauskas TIC
Lejenieku muzeja atvēršanas svētki jau 1.maijā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.04.2024 - 30.04.2024 Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
Tornī gleznu izstāde “Gaismas frekvences” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 23. aprīļa līdz 26. maijam Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma gleznu izstāde “Gaismas frekvences”. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.523947sec.