Salaspils izaicina uz jaunu pārgājienu stiprajiem

Prieks un gandarījums, ka sadarbībā ar POSTNOS arī Salaspils novadā ir tapis savs “SALASPILS IZAICINĀJUMS” – digitāls pārgājiena maršruts novada teritorijā, kas Tevi aizvedīs cauri Salaspils mežiem, purvam, Nacionālajam botāniskajam dārzam, garā pastaigā pa dambi, pāri salas tiltam, noejot garām Sauriešu karjeram un iespaidīgajam Ģipšakalnam, ļaujot ieraudzīt un iepazīt Salaspils novadu no vēl pavisam nezināmās, taču dabiskās puses tādu, kādu to nebūsi pieredzējis iepriekš.

Maršrutā dodies, kad vēlies – bez maksas (izņemot iespējamu Nacionālā dārza šķērsošanu maršruta laikā, kad būtu jāsamaksā tanī paredzētā ieejas maksa – EUR 4. Tiem, kas nevēlas maksāt par ieeju, tiek piedāvāta otra maršruta versija), bez laika un gadalaika ierobežojuma, tikai veicot pāris darbības pie reģistrācijas, pirms maršruta saņemšanas un tā apgūšanas.

Tev tiek piedāvāti divi pārgājiena varianti – garākais, kas ir 36 km garš, un īsākais – 31 km garumā – un tie ļaus pilnībā izbaudīt novada bioloģisko daudzveidību, mainīgo  pilsētvides un novada ainavu dažādību, vairākus ceļu segumus.

Papildus tam, sava pārgājiena ceļā iepazīsi apmēram 30 novada tūrisma vai intereses piesaistes objektus, varēsi piedalīties arī uzdevumu risināšanā par Salaspils novada faktiem, tā ceļu padarot vēl dinamiskāku un aizraujošāku.

Reģistrējies sākumā, finišā un visos kontrolpunktos (garajā variantā – 3, īsajā – 2), izaicini sevi izejot visu maršrutu, un gada nogalē dosim iespēju Tev piedalīties “Salaspils izaicinājuma” speciālbalvas izlozē, par ko ziņosim tuvāk gada nogalei.

Dodies “Salaspils izaicinājumā” jau no 2022. gada 25. maija. Plašāka informācija atrodama šeit.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 26.04.2024 Jauna dabas taka Ērgļos.  Madonas TIC
Atklāšanas pasākums Ērgļu "Dabas Spēka Takai" ar izzinošiem elementiem un uzdevumiem. 20.aprīlī (sestdiena) 10.00 iesim PĀRGĀJIENĀ! | Skatīt vairāk
Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.84496999sec.