Jaunmoku pilī atklāj 120. jubilejas āra sezonu

Ar tēlnieces Andas Poikānes darbu izstādi “…dabiski…” un sezonas jaunumu – laivu piestātni parka dīķī, Jaunmoku pils 1. maijā atklāj 120. jubilejas āra sezonu. Aicinām ikvienu baudīt gleznaino pils parka apkārtni, pavadīt drošu un ģimenisku atpūtu, darboties kopīgās aktivitātēs, baudīt gardu maltīti un ļauties mierpilnai atpūtai viesnīcā!

No 1. maija Jaunmoku pils atklāj āra sezonu un piedāvā saviem viesiem vairākus jaunumus pils parkā – tēlnieces Andas Poikānes darbu izstādi “…dabiski…”.  Tēlnieces izstāde ir viens no Jaunmoku pils 120. jubilejas gada piedzīvojumiem, kas raksturo šīs vietas interesanto, pārmaiņām un notikumiem bagāto vēsturi. Izstādes nosaukums “…dabiski…” atspoguļo tās galveno ideju – cilvēka rokām radītie terakotas mākslas darbi skaisti, plūstoši iekļaujas Jaunmoku pils parka ainaviskajā vidē. Savukārt Jaunmoku pils dīķis papildināts ar sezonas jaunumu apmeklētājiem – pontonu un airu laivu, ar kuru doties nesteidzīgā un skaistā braucienā pa pils dīķi, baudot pils ēkas arhitektūru.

Līdz ar maija brīvdienām tiks atvērta arī ģimenes restorāna āra nojume, kurā  iespējams pasūtīt un saņemt maltīti no grila ēdienkartes un īpašo, pašu gatavoto, - saldējumu līdzņemšanai.

Ierobežojumu laikā Jaunmoku pils kompleksā pieejamas dažādas bezkontakta aktivitātes, lai droši pavadītu brīvdienas ģimenes lokā. Ar velosipēdiem var doties gan nelielos, gan tālākos izbraucienos, makšķerēt pēc seno laiku metodēm, izmantojot agrāko laiku makšķerlietas, piedalīties atraktīvā orientēšanās spēlē “Sveiks, Kaimiņ!”, spēlēt lielformāta Meža kroketa vai šaha spēles. Ikvienam iespējams arī piedalīties fotokonkursā, vērojot un fotografējot putnus pils parkā.

Apmeklētājiem pieejami arī QR kodi, kuri izvietoti pils parkā un vēsta par parka objektiem, tostarp aicinot izpildīt aktīvus uzdevumus. Šobrīd vēl skatāma izstāde “Parku labiekārtošanas plāni”, kā arī pieejami audiogidi,  kas palīdzēs iepazīties ar pils vēsturi.

Maija brīvdienās Jaunmoku pils sagatavojusi ģimenes piedāvājumu 3+ kartes īpašniekiem – 10 % atlaidi nakšņošanai jebkurā viesnīcas numurā. Nakšņojot viesnīcā, būs iespēja saņemt arī 10% atlaidi ģimenes muzeja aktivitāšu komplektam, kurā iekļauts izbrauciens ar laivu, uzdevumu komplekts un lielformāta Meža krokets.

Jaunmoku pils komplekss ievēro un nodrošina nepieciešamos drošības pasākumus un lūdz arī apmeklētājus būt atbildīgiem, ievērojot valstī noteiktos ierobežojumus! 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.04.2024 - 20.03.2024 Māra Upmane – Holšteine un Goran Gora Valmieras TIC
19. aprīlī, 19:00 "Akustika" ielūdz uz unikālu un sirsnīgu tikšanos mūzikā ar Astro’n’out solisti Māru Upmani – Holšteini un viņas vīru, | Skatīt vairāk
Latvija 20 EUR
Latvijas Kapoeiras kauss 2024 Tukumā Tukuma TIC
Latvijas Kapoeiras kauss ir kapoeiras sacensības, kuras notiks Latvijā pirmo reizi. Tās notiks 27.aprīlī pulksten 11:00 Tukuma Raiņa Valsts ģimnāzijā. | Skatīt vairāk
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 20.04.2024 Sama modināšanas svētki Koknesē Aizkraukles novada TIC
Koknesē modinās diženo Daugavas iemītnieku - Samu. Svētki Koknesē norisināsies 10. un 11.maijā. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Jaunmoku pils
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.66133404sec.