Jaunmoku pils parkā uzstāsies atraktīvā sitaminstrumentu grupa «Brāļi Grīnbergi»!

29. augustā, plkst. 16:00 aicinām baudīt ģimenisku mūzikas vakaru grupas “Brāļi Grīnbergi” un dueta “Akmens un mūzika” koncertā. Mūziķi ir vienas ģimenes vairāku paaudžu pārstāvji, kuri Jaunmoku pils parku ieskandinās ar marimbas, bungu, perkusiju un akordeonu skaņām, savukārt koncerta apmeklētāji varēs ļauties vasaras vakara burvībai un nesteidzīgam vakaram ģimenes un draugu lokā pils parka lapenē un zaļajā zonā ap to.
Koncerta pirmajā daļā uzstāsies instrumentālistu grupa “Brāļi Grīnbergi” – trīs brāļi – Kārlis (18), Ansis (15) un Miķelis (10), kuri paši aranžē populāru izpildītāju melodijas un veido muzikālus priekšnesumus, izmantojot sitamos instrumentus marimbu, bungas un perkusijas. Brāļi klausītājus priecējuši vairākos pasākums – gan Siguldas Opermūzikas svētkos, gan FIBA Pasaules kausa kvalifikācijā Arēnā Rīga, uzstājušies kopā ar grupu “Prāta vētra”, Goran Gora un citiem māksliniekiem, kā arī nesuši Latvijas vārdu Pasaules talantu konkursā Holivudā.

Koncerta otrajā daļā uzstāsies brāļu Grīnbergu vecvecāki – Aija (akordeons) un Pauls (perkusijas) Jaunzemi instrumentālā duetā “Akmens un mūzika”. Pauls Jaunzems ir tēlnieks, kura akmens skulptūru parku Vakarbuļļos pie pašas Rīgas robežas Buļļupes krastā iecienījuši apmeklētāji, savukārt kopā ar dzīvesbiedri Aiju labprāt arī muzicē savam un citu priekam.

Pirms koncerta sākuma plkst. 20:00 muzicēs un pils parku ieskandinās brāļu Grīnbergu tētis leijerkastnieks Gatis Grīnbergs.

Biļetes iespējams iegādāties Jaunmoku pils kasē vai “Biļešu paradīzes” mājas lapā.

Koncertā ieeja vakcinētām vai COVID-19 izslimojušām personām, uzrādot derīgu sertifikātu, kā arī apmeklētājiem ar negatīvu COVID-19 testa rezultātu. Bērniem līdz 12 gadu vecumam sertifikāts vai negatīvs testa rezultāts nav nepieciešams. Pie ieejas pasākumā kopā ar biļeti un sertifikātu vai testa rezultātu būs jāuzrāda arī personu apliecinošs dokuments.

Uz koncertu pieejama galdiņu, vakariņu un uzkodu rezervācija, piesakot līdz 17. augustam pa tel. 26187442.
Koncerta laikā ikvienam būs iespēja iegādāties dzērienus, uzkodas un suvenīrus!

No plkst. 18:00 pils parkā tiks norobežota koncerta teritorija un tajā varēs ienākt tikai koncerta apmeklētāji, savukārt pārējā pils teritorija būs pieejama ikvienam.

Mūzikas baudīšanai parka zālājā lūgums paņemt līdzi savas sedziņas vai krēsliņus.

Koncerta laikā tiks filmēts un fotografēts publicitātes nodrošināšanai. Lūdzam apmeklētājus būt atbildīgiem un ievērot visus valstī noteiktos ierobežojumus!

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024” Valmieras TIC
31. martā no plkst.10.00-15.00 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024”. No plkst.11.00 svētku koncerts kopā ar pašdarbības kolektīviem. | Skatīt vairāk
Latvija
,,Higiēna renesansē” Bauskas pilī Bauskas TIC
Bauskas pils rīkotā Senā dzīvesveida skolas nodarbība piedāvā uzzināt, kāda bija higiēnas kultūra renesansē. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 01.04.2024 Svini Lieldienas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Esam apkopojuši Lieldienu svinību norises vietas Bauskas novadā! Foto:N.Veiss | Skatīt vairāk
Putnu dienas pārgājiens Dzērbenē Cēsu TIC
Kopā ar LOB Cēsu putnu grupas pārstāvjiem Agnesi Gaili un Mārtiņu Plataci dosimies dabā, vērosim dažādas putnu sugas un atpazīsim to balsis! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.72518396sec.