Jaunmoku pils aicina uz Randiņu muzejā

Laikā no 10. līdz 14. februārim Jaunmoku pils aicina pārus atzīmēt mīlestības svētkus, piedaloties pasākumā “Randiņš muzejā”. Īpaši radīta atmosfēra, aktivitāšu ceļvedis un kino ļaus kopābūšanai pārtapt par izglītojoši izklaidējošu atpūtas piedzīvojumu.

Mīlestības svētkiem veltītās aktivitātes tiks izvietotas pa visu Jaunmoku pili - zālēs, salonos un Meža muzejā. Katram pārim/ģimenei tiks iekārtota sava randiņa bāzes vieta tā, lai muzeja apmeklētāji justos ērti un mājīgi – kā randiņā.

Randiņš muzejā piedāvās pāriem (arī pāriem ar bērniem) izklaidējoši - izglītojošas aktivitātes par vēstures liecībām un kultūras mantojumu Tukuma novadā, t.sk. par Jaunmoku pils muzeju, taču vienlaikus formātu pielāgojot ierastajām tradīcijām randiņos.

Roku tējas kokteiļu jaukšanā varēs izmēģināt aktivitātē “Tējas dārza noslēpumi”. “Pasta balodītis” piedāvās ļauties sapņaini romantiskai noskaņai, sniedzot iespēju viens otram nosūtīt ar roku rakstītu vēstījumu vai pat atzīšanos siltākajās jūtās. Neiztikt arī bez noslēpuma atmosfēras – piemēram, ”Dizainera noslēpumi” palīdzēs atklāt skūpsta krāsu.  Programmā būs pieejamas arī tādas aktivitātes, kā “(Ne)zāģē mani!”, “Tu mana lapsiņa, es tavs buciņš”, “Iesim mežā!”, “Mīlestības rododendrs” un citi mīlestības sajūtu atklāšanai veltīti notikumi.

Noslēgumā pils Torņa zālē randiņa dalībnieki varēs ienirt kino dzīlēs, skatoties režisora Matīsa Kažas romantisko komēdiju, vesternu “Kur vedīs ceļš” (Wild East, 2021). Filma skatītājus vedīs atpakaļ uz 19. gadsimta otro pusi, kad no baltvācu barona muižas īsi pirms kāzām pazūd topošā līgava. Barona rokaspuiši, valsts kriminālizmeklētājs, ungāru kovbojs un citi varoņi dosies ceļā, lai pazudušos jauniešus atrastu, jo Eva, kā izrādās, ir lielu bagātību mantiniece.

Randiņš muzejā notiks piecos laikos - 10. februārī pl. 18.00, 11. februārī pl.14.00 un 18.00, 12. februārī pl. 14.00, 14. februārī pl. 18.00. Katrā laikā pieejams ierobežots vietu skaits. Randiņu laiki ir jārezervē iepriekš www.jaunmokupils.lv.

Randiņam muzejā būs iespēja piešķirt īpaši romantisku noskaņu, izvēloties un iepriekš rezervējot kādu no papildu iespējām - pils apkārtnes apskati Zirga pajūgā, nakšņošanu pils viesnīcā, ļauties sirsnīgām sarunām, baudot gardas uzkodas, malkojot atspirdzinošus dzērienus vai pārsteigt savu otru pusīti ar jau sarūpētu ziedu pušķi.

Pasākums pieejams bezmaksas, papildu pakalpojumi pēc cenrāža.  

Pieteikšanās un randiņa vietas rezervēšana www.jaunmokupils.lv, papildu pakalpojumi sazinoties ar Jaunmoku pili pa t. 26187442 vai e-pastu: [email protected].

Projektu “Randiņš muzejā” īsteno Jaunmoku pils kultūrvēsturiskā kompleksa saglabāšanas un kultūras veicināšanas biedrība "ALEJA" sadarbībā ar SIA “Jaunmoku pils”. Projekts tiek realizēts ar Tukuma novada pašvaldības finansiālu atbalstu, kā arī Kurzemes Radio un laikraksta “Neatkarīgās Tukuma Ziņas” informatīvu atbalstu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Zaķim šodien Liela diena Liepājas reģiona TIB
30. martā no 11:00 – 15:00 Liepājas Latviešu biedrības nama lielajā zālē ģimenes aicinātas bez maksas apmeklēt Lieldienu pasākumu un aplūkot | Skatīt vairāk
6 trending travel destinations for 2024 airBaltic
Venture beyond the ordinary and enjoy the picturesque views, historical sights, and pristine nature of the Balkans. | Skatīt vairāk
79 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu pasākumi Alūksnē! Alūksnes TIC
Alūksnes novadā Lieldienās iedzīvotājus un viesus priecēs daudzveidīgi un koši svētku pasākumi, kuros būs iespēja spēlēt jautras spēles, krāsot | Skatīt vairāk
Kemperu noma Eiropā Estravel Latvia
Plānojot atvaļinājumu - Kemperu noma Eiropā! Jauns un aizraujošs ģimenes ceļojumam! | Skatīt vairāk
no 71 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.1469512sec.