Jaunmoku pilī notiks sarunu vakars «Krauze pret Krauzi»

2024. gada 23. martā plkst. 19.00 Jaunmoku pils Kolonnu zālē iemīļotas TV ētera personības, brāļi Arnis un Valters Krauzes, aicina uz jautru sarunu vakaru “Krauze pret Krauzi” neformālā gaisotnē ar mūzikas un spēles elementiem. Vakaru vadīs žurnālists Ojārs Rubenis, bet par mūziku parūpēsies mūziķu grupa  Kristapa Krievkalna vadībā. 

Abiem brāļiem kopā Jaunajā 2024. gadā paliek apaļi 100 un viņi nolēmuši to atzīmēt, rīkojot sarunu vakaru “Krauze pret Krauzi”. Katrs no viņiem televīzijas ekrānos atšķirīgās formās un kanālos pavadījis jau 25 skaistus, piedzīvojumiem, izaicinājumiem un pieredzes bagātus gadus - Arnis ziņu dienestā, bet Valters vairāk humorista ampluā. Tāpēc viņi stāstīs un dalīsies ar notikumiem, sastaptajiem cilvēkiem, kurioziem un citu pieredzēto.

Sarunu vakaru izdomāja Valters Krauze, ievelkot šajā avantūrā arī brāli. Ideja patika un pasākumā iesaistītājās arī Ojārs Rubenis - nozīmīgs Latvijas kultūras personāžs, sabiedrisko darbinieku un Triju Zvaigžņu ordeņa kavalieris. Pēc izglītības filologs, pēc profesijas žurnālists O. Rubenis, uzdodot pareizos jautājumus, vedinās uz kvalitatīvu dialogu, kā arī viņš sola izjokot abus brāļus, izvilkt viņus ārpus komforta zonas un piešķilt sarunai uguntiņu. Ar Ojāra vadīto LTV raidījumu “Labvakar!” Atmodas laikā brāļi Krauzes uzauguši - un arī par to Valteram, Arnim un Ojāram kopā būs ko parunāt. 
Vakars solās būt jautrs un tajos neiztrūks arī pārsteiguma elementi. Viesosies arī kāda visiem labi zināma un sabiedrībā iemīļota personība, kura pagaidām tiek turēta noslēpumā. 

Pasākuma programmā būs sarunas, video stāsti par dzīvi, tās priekiem, kurioziem un likstām, pastāvošo iekārtu un citas sarunas tēmas. Vakara gaitā būs 5 sarunu raundi un muzikālais pavadījums kopā mūziķu grupu maestro Kristapa Krievkalna vadībā.

Koncerta biļetes pieejamas iegādei Jaunmoku pils un Biļešu Paradīzes tirdzniecības vietās. Biļešu cenas, sākot no 15 EUR.  

Plkst. 17.00 aicinām uz atvērto vēstures ekskursiju Jaunmoku pils muzejā. Pils dāmas pavadībā būs apskatāma vēstures un jūgendstila interjera ekspozīcijas pirmajā stāvā, kā arī iespējams apmeklēt interaktīvā Meža muzeja daudzveidīgās ekspozīcijas par Latvijas dabu un dzīvniekiem otrajā stāvā. Dalība ekskursijā pēc muzeja ieejas cenrāža.
Pirms koncerta darbosies kafijas bārs, kurā varēs baudīt uzkodas un dzērienus.

Uz tikšanos Jaunmoku pilī! 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Karogu brauciens | Tukumā Tukuma TIC
Visi auto entuziasti, pasākumu apmeklētāji un aktīvās atpūtas cienītāji, sarosāmies! Tiekamies Tukumā 12.maijā plkst 12:00 Pauzera pļavā! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI Tukuma TIC
24.,25.MAIJĀ KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI 2024 "KARNEVĀLS KANDAVĀ". | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.59661007sec.