Kuldīga aicina uz Rudens Restorānu nedēļu

No 2. līdz 8.novembrim Kuldīga aicina uz rudens restorānu nedēļu, īpaši akcentējot saknes – gan burtiskā, gan filozofiskā nozīmē. Restorānu un kafejnīcu šefpavāri iepazīstinās ar mūsu galda kultūras saknēm, kuru garšas izvedīs cauri Kurzemes laukiem, upēm un cilvēkiem, ar ko kopā šīs saknes stiprinām.

“Saknes, tā pat kā draudzību, nemēra, bet mēs varam pastāstīt, ko mēs Kuldīgā domājam par šīm abām tik nozīmīgajām lietām,” tā Žanis-Raivo Behmanis, restorāna Ar putniem šefpavārs. Katrs restorāns un kafejnīca savu piedāvājumu veido pēc savām asociācijām un izpratnes par saknēm - vai tie ir sakņaugi, vietējie produkti, kāda īpaša ģimenes recepte, kāda nozīmīga pieredze vai asociācija, vai atgriešanās mājās. Tā, piemēram, viens no izcilākajiem Latvijas šefpavāriem, Raimonds Zommers, Kuldīgas rudens restorānu nedēļas laikā nolēmis atgriezties pie savām saknēm, uz nedēļu atverot restorānu savā dzimtajā pilsētā “Raimonda Zommera nedēļas restorāns Kuldīgā”.

Kopumā Kuldīgas rudens restorānu nedēļā piedalīsies seši restorāni un kafejnīcas – Itāļu restorāns Goldingen room, Kafejnīca Kursas Zeme, restorāns strausu fermā Ar putniem, Ēdoles pils krodziņš Pilskrogs, Suši bars Hercogs un Raimonda Zommera nedēļas restorāns Kuldīgā. Restorānu nedēļas ietvaros tiks pasniegti ēdieni, kuri ikdienā netiek iekļauti restorānu un kafejnīcu ēdienkartēs.

Šogad piedāvājumiem būs trīs cenas, ņemot vērā konkrētā restorāna un kafejnīcas piedāvājumu - 12 EUR, 15 EUR vai 18 EUR par diviem vai trīs ēdieniem.

Ar Restorānu nedēļas dalībniekiem un to sagatavotajiem piedāvājumiem plašāk var iepazīties mājas lapā tastekuldiga.lv.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Skolēnu pavasara ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Noderīgs materiāls skolēniem un ģimenēn plānojot pavasara atpūtu Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienas Tukuma novadā  Tukuma TIC
Lieldienas rītā, saulei lecot, jāmazgā mute, jo tad tiekot skaists. Nu, kad mute nomazgāta, var doties svinēt Lieldienas. Svini Tukuma novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Tukuma Pilsētas parkā Tukuma TIC
Tradicionālo svētku svinības jau atkal Tukuma pilsētā! Lieldienu izdarības, radošās darbnīcas, spēles, rotaļas, trušu māja un kazlēni, muzikālā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 05.04.2024 Pavasaris Lubānas mitrājā Madonas TIC
Aicinām sajust un sadzirdēt īstu pavasari 6. aprīļa putnu dienās pie Lubāna ezera | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.40322495sec.