Baudi vasaru uz ūdeņiem Preiļu novadā

2022. gada vasaras sezona ir klāt, tādēļ jāsteidz izbaudīt ūdens priekus Preiļu novadā! Vasara! Ūdens! Prieks! Aizraušanās! Jaunums! Ar laivu? Plostu? Katamarānu? Uz SUPa? Ūdens bumbā? Jā, šis viss ir iespējams Preiļu novadā.

Dabas baudītājiem ir lieliska iespēja ūdens aktivitātes izbaudīt brīvdienu mājā ”Duni”. Šīs sezonas JAUNUMS, brauciens ar plostu pa Pelēču ezeru, baudot dabu, skaņas, ūdens priekus, klausoties leģendas un nostāstus. Brauciena laikā būs iespēja apstāties dabas liegumā “Pelēču ezera purvs” un izlocīt kājas pa Pelēču purva taku. Papildus ir iespēja iznomāt laivas, katamarānus. Mazajiem atpūtniekiem ir iespēja staigāt pa ūdens virsmu, jo saimnieki piedāvā piepūšamās ūdens bumbas. Ir iespēja pasūtīt SUP dēļus, lai mierīgi un relaksējoši varētu sagaidīt gan saullēktu, gan saulrietu. Brīvdienu mājas teritorijā ir labiekārtota peldvieta, pludmale bērniem. Sīkāka informācija par ūdens aktivitātēm brīvdienu mājās “Duni” pa tālruni +371 27812022, Evita.

Ja esat ieplānojuši, vai vēl tikai plānojat iepazīt Latgales upes vai ezerus, tad SIA “Dēkaiņi” var jums palīdzēt. Ir pieejami jau izstrādāti un marķēti maršruti ar apskates objektiem upju krastos, taču ir iespēja izveidot maršrutu, atbilstoši vēlmēm un vajadzībām, tieši jums pa Latgales upēm un ezeriem. “Dēkaiņi” piedāvā 25 kanoe laivas nomu, un var nodrošināt laivošanu vairāk kā 50 personām vienlaicīgi Latgalē. Inventāra piegādi veic uz jebkura maršruta sākumpunktu. Izvēlies maršrutu un dodies izbaudīt Preiļu novada ūdeņus kopā ar ģimeni, darba kolektīvu vai draugiem. Sīkāka informācija par pakalpojumiem un maršrutiem pa tālruni +371 26442535, rakstot e-pastu uz [email protected], vai mājaslapā www.dekaini.lv.

Laivu nomu laivošanai Preiļu novada upēs (Dubnā, Tartakā) un ezeros piedāvā arī SIA “Mučas”. Mājaslapā www.laivunoma.com pieejami maršrutu apraksti. Sīkāka informācija pieejama arī pa tālruni +371 28344394, Jānis vai +371 27132913, Juris.

Visu vasaru Preiļu pludmalē ikvienam ir iespēja aktīvi pavadīt laiku ar visu ģimeni. Pludmalē ir pieejami 8 SUP dēļi, 2 katamarāni, 1 laiva un ūdens bumba bērniem. Pludmalē ir pieejams viens pludmales ratiņkrēsls cilvēkiem ar īpašām vajadzībām. Ģimenes var aktīvi izbaudīt brīvdienas spēlējot pludmales volejbolu, pludmales futbolu, galda tenisu vai pārbaudīt savas tenisa dotības tenisa kortos. Pēc lieliskas maltītes pludmales kafejnīcā “Pampūkas”, var zaudēt pāris kalorijas parka trenažieru laukumā, vai dodoties skaistā pastaigā pa Preiļu muižas parka kompleksu. Visas pieminētās aktivitātes Preiļu pludmalē ir bez maksas.

Sīkāka informāciju par Preiļu parka pludmales inventāra pieejamību varat iegūt zvanot pa tālruni +371 26549536, Edgars.

Arī Aglonā ir pieejama labiekārtota publiskā pludmale ar iespējām iznomāt katamarānus un laivas. Tāpat laivu un SUPu nomu Aglonā piedāvā viesu māja “Aglonas Cakuli” (Aglona, Ezera iela 4, tālr. +371 29333422, Rolands). Ja esi Aglonā, noteikti dodies braucienā pa Cirīša ezeru uz teiksmaino Upursalu! Tas būs neaizmirstams piedzīvojums un iespēja redzēt Aglonas baziliku no neierasta skatupunkta.

Divpadsmitvietīgu katamarānu, braucienam pa Cirīša ezeru, piedāvā SIA “Foton-D”. Sīkāka informācija par pakalpojumu zvanot pa tālruni +371 29289358, vai rakstot e-pastu uz [email protected] .

Supošana ir relaksējošs un mierīgs veids, kā pavadīt laiku ar ģimeni, draugiem vai vienatnē. SUPošana veicina balansa, līdzsvara un izturības spējas. Ja esi aktīvs dabas baudītājs, ūdens tūrisma cienītājs, vai vēlies apgūt ko jaunu, konkrēti, SUPošanu, tad iznomā SUPus un aiziet!

Preiļos un tuvākajā apkaimē tiek piedāvāta SUP dēļu un pedāļu SUP dēļu noma. Piedāvājumā ir pieci SUP dēļi un divi pedāļu SUP dēļi HOBIE MIRAGE ECLIPSE 12.0 DURA, kas ir JAUNUMS. Papildus piedāvājumā tiek piedāvāts elektriskais pumpis, SUP dēļu ātrākai piepumpēšanai. Tiek organizēta SUP dēļu piegāde pa visu Latgales reģionu par papildus maksu. Telefons saziņai: +371 26315587, Inese.

Sīkāku informāciju par ūdens tūrismu un aktivitātēm meklējiet www.visitpreili.lv mājaslapā. Lai izdevusies un aktīva atpūta mūsu Preiļu novadā. Gaidām jūs ciemos!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Jaunmoku pilī un parkā Tukuma TIC
Pirmajās Lieldienās, 31. martā, Jaunmoku pils aicina visus uz aizraujošu svinību dienu pils parkā. Šīs dienas laikā norisināsies aktivitātes visai | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 31.03.2024 Jautrās LIELDIENAS Kandavā Tukuma TIC
31.martā Kandavas Promenādē tiks svinētas Lieldienas ar muzikālu izrādi "Pasaku sargi" pulksten 12:00, pūkaino mīluļu parādi, putnu būrīšu | Skatīt vairāk
Medus nokrāsās Bauskas novadā Bauskas TIC
Iepazīsti medu un atklāj tā daudzveidīgās īpašības radošajās meistarklasēs! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienas | Šokolādes muzejā Pūrē Tukuma TIC
30. martā, pulksten 12:00 Lieldienās Šokolādes muzejā Pūrē ir iespēja uzburt saldu, pārsteigumiem bagātu dienu! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.46271205sec.