Aicina uz Latvijas mākslas un amatniecības izstādi «Dievs»

Esam priecīgi paziņot par Latvijas mākslas un amatniecības izstādi “Dievs”. Tā norisināsies izstāžu triādes “Dievs. Daba. Darbs” ietvaros. Lai atzīmētu šo svarīgo notikumu, aicinām jūs pievienoties mums 26. augustā Mēru muižā, kur notiks izstādes atklāšana.

Izstādes "Dievs" ietvaros gaidāma radošu sarunu un iedvesmojošu mākslinieku tikšanās. Būs iespēja iepazīties ar Latvijas mākslinieku pārsteidzošiem darbiem, kas atspoguļo Dieva klātbūtni mūsu ikdienas dzīvē. Kustību performances mūsdienu deju grupa "Baltā" izpildījumā plkst. 15.50, kas izgaismos māksliniecisko interpretāciju par Visaugstāko. Plkst. 16.00 uzstāsies Mārcis Auziņš radot muzikālu atmosfēru, kas iegremdēs mūs dziļās garīgās noskaņās.

Atbilstoši pasākuma tematikai izstādes laikā tiks radīta paradīzes dārza noskaņa, kurā jūs varēsiet atpūsties un baudīt skaistumu. Gaidāms arī garšas baudījums, kur mūsu viesi varēs izbaudīt gardumus, kas saskanēs ar izstādes noskaņu.

Vakara noslēgumā plkst. 18.00 uzstāsies grupa “Rāmi riti”.  “Rāmi Riti” mūzika skar dvēseli,  veldzē, līdzsvaro, dziedina un rada klausītājā impulsu vērst skatu iekšup, smelt spēku mūsu dainās un dzīvot saskaņā ar savu dziļāko būtību un saskanībā ar visu, kas apkārt. Tas būs brīdis, kad visa šī skaistā diena un māksla apvienosies vienā harmoniskā un dzīvā kopskaņā.

Nereti saka, ka māksla ir veids, kā sasaistīt cilvēkus un atklāt jaunas dimensijas. Izstāde "Dievs" tieši tam ir veltīta. Aicinām ikvienu atnākt un dalīties šajā neaizmirstamajā pieredzē, kurā māksla, kultūra un dvēsele apvienosies vienā!

Ieejas maksa 10 EUR iepriekšpārdošanā bezrindas.lv un Smiltenes Kultūras centra kasē. Uzrādot Senioru apliecību ieejas maksa 5 EUR. Bērniem līdz 12 gadu vecumam uzrādot personas apliecinošu dokumentu ieeja bez maksas.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 01.05.2024 Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Latvija
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Tornī gleznu izstāde “Gaismas frekvences” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 23. aprīļa līdz 26. maijam Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma gleznu izstāde “Gaismas frekvences”. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 04.05.2024 Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.07434297sec.