recepte.

Apskatām 1 - 40 no 905 vārdam 'recepte'

Šefpavāra ieteikumi stiprāko Lieldienu olu novārīšanai un pēc svētkiem pāri palikušo olu pagatavošanai

Lieldienas bez olām, visticamāk, nav iespējamas, bet, ja tās plānots vārīt lielā daudzumā, tad tikpat neiespējami būs visas šīs olas apēst. Protams, ja zaudēsi visās olu kaujās...

Daudzpusīgā Turcija: kas sagaida ārpus tās kūrortiem

Pieredzējuši ceļotāji piekritīs, ka tie, kuriem Turcija asociējas tikai ar frāzi "viss iekļauts", ir atklājuši tikai nelielu daļu no šīs valsts. Šis populārais brīvdienu galamērķis patiešām...

Gavēņa laika recepte: biešu zupa ar ķimeņu krējumu

Gavēnis turpinās, tāpēc šodien atkal piedāvājam vienu ēdienu jūsu gavēņa ēdienkartes dažādībai. Pateicoties...

Gavēņa laika recepte: Vidusjūras pastas salāti gavēņa laikam

Turpinoties gavēņa laikam, piedāvājam idejas jūsu maltīšu dažādošanai. Šoreiz – Vidusjūras pastas salāti...

Gavēņa laika recepte: dārzeņu un rīsu sacepums

Visbiežāk cilvēki gavēņa laikā atsakās no gaļas lietošanas, tāpēc gavēņa laikā Travelnews.lv lasītājiem piedāvājam pārbaudītu un garšīgu recepti bez gaļas.

11. aprīlis vēsturē: Atzīmē siera fondī dienu

11. aprīli pasaulē atzīme kā siera fondī dienu. Šis ir Šveices nacionālais ēdiens, kuru iemīlējuši gardēži visā pasaulē...

Pirmo reizi Tukuma novadā atzīmēs Starptautisko Personību muzeju dienu ar Literāro autobusa tūri «Glabāts atvilktnē»

2025. gada 5. aprīlī pirmo reizi Latvijā tiks atzīmēta Starptautiskā Personību muzeju diena, tā pievēršot sabiedrības uzmanību personību muzejiem kā izcilām zināšanu...

10 ikoniski Ēģiptes ēdieni, ko noteikti jānogaršo

Laikā, kad Latvijā vēl gaidām vasaru, daudzi nepacietīgi dodas vasaras meklējumos uz latviešu sirsnīgi iemīļoto Ēģipti, kas prot lutināt ar patiesi izcilu atpūtu, brīnišķīgām apskates vietām un...

25. marts vēsturē: Zviedrijā svin Vafeļu dienu

Viena no iespējamajām izcelsmēm šai dienai tiek minēta šāda - pavasarī vistas laukos pēc garās...

Latgales garšu Ludzas novadā varēs izbaudīt 22. martā

Visa marta garumā Latgalē ikviens varēs baudīt īpašus piedāvājumus dažādos galamērķos – no tradicionālajiem ēdieniem, kuru receptes mantotas...

Restorānā «LeDome» jauns šefpavārs

“Ar prieku paziņojam, ka Šefpavārs Jānis Zvirbulis ir pievienojies “LeDome Restaurant”! Viņa pieredze un meistarība “haute cuisine” jomā...

Trīs Vidusjūras virtuves aromātiskākās garšvielas – rozmarīns, timiāns un raudene

Vidusjūras virtuve Latvijā ir iecienīta un tādas garšvielas kā rozmarīns, timiāns un raudene padara izcilu gandrīz katru ēdienu, sniedzot iespēju katram virtuvē sajusties kā šefpavāram...

Šodien pasaulē atzīmē Pelnu trešdienu un sāk gatavoties Lieldienām

Īsteniem kristiešiem, kā zināms, Lieldienu svinēšana nesākas vis līdz ar oficiālo valsts brīvdienu sākumu, bet gan...

Marts – Latgales garšu mēnesis. Daugavpils piedāvājums

Pavasaris tuvojas, un Daugavpils sāk mosties jaunām garšām! Ar katru dienu saule sildīs vairāk, ielas piepildīsies ar dzīvību, un arī mēs būsim gatavi jaunām emocijām...

23. februāris vēsturē: Atzīmē čili dienu

Esat asu ēdienu cienītājs? Tad šī ir arī Jūsu dienu! Izrādās, ka 23. februārī tiek atzīmēta čili diena...

10. februāris vēsturē: Pasaulē atzīmē biezpiena braunija dienu

Biezpiena braunijs – šokolādes un biezpiena krēma apvienojums liek garšas kārpiņām sajūsmināties...

3. februāris vēsturē: ASV svin burkānu kūkas dienu

Jā, jā, jau daudzus gadus tieši 3. februārī ASV pievērš īpašu uzmanību vienam no iemīļotājiem desertiem – burkānu kūkai...

27. janvāris vēsturē: Atzīmē šokolādes kūkas dienu

Lai gan 27. janvāris kā šokolādes kūkas diena tiek atzīmē ASV, Travelnews.lv iesaka šo dienu atzīmēt arī Latvijā, palutinot sevi ar šo kārumu...

«Balcia» ceļojumu apdrošināšanā būs iekļautas tiešsaistes ārstu konsultācijas

Apdrošināšanas tehnoloģiju uzņēmums Balcia uzsācis sadarbību ar Latvijā bāzētu veselības tehnoloģiju jaunuzņēmumu Medon, lai ceļojumu apdrošināšanas polisēs...

Idejas ziemas brīvdienām Rēzeknē

Ziemas atpūta Rēzeknē ir ne tikai aktīva, bet arī relaksējoša pieredze, kas ļauj izbaudīt Latgales dabu un kultūru vienuviet...

Aptauja atklāj vai un kādus cepešus liksim uz svētku galda

“Ķekava foods” veiktā aptauja* liecina, ka cāļa gaļas cepeti šogad uz svētku galda cels 26% Latvijas iedzīvotāju, kas ir par 4% vairāk nekā pērn...

Uzzini, kādus Ziemassvētku ēdienus galdā ceļ citās valstīs

Šajos svētkos visai ģimenei pieņemts sēsties pie bagātīga svētku galda, līdz ar to daudziem rodas jautājums – ko gan celt galdā, ja...

7 noderīgas idejas: ko uzdāvināt cilvēkam, kuram šķietami viss jau ir?

Tuvojas Ziemassvētki un kārtējais izaicinājums – sagādāt dāvanas radiem un draugiem. Bieži vien grūtākais uzdevums ir pārsteigt un iepriecināt cilvēkus...

23. decembris vēsturē: Pasaulē svin piparkūku dienu

Teju vai katrā mājā arī Latvijā 23. decembrī jau jūtama piparkūku smarža...

Vecrīgā plāno atvērt jaunu restorānu «3 Seasons» šefpavāra Ingmāra Ladiga gādībā

2024. gada Adventa laika noskaņas Vecrīgā uz Audēju ielas tiks atvērts jauns restorāns «3 Seasons», kuru kūrēs Latvijā ļoti labi pazīstams šefpavārs un uzņēmējs Ingmārs Ladigs...

Izdota grāmata – veltījums leģendārajam šefpavāram Mārtiņam Rītiņam

2024. gada 10.decembrī klajā nāca izdevēja Vincent jaunā grāmata „Pavārgrāmata Mārtiņam. Cilvēki, kas mani satikuši”, kas ir veltījums leģendārajam šefpavāram Mārtiņam Rītiņam...

Ziemassvētku mielasts un ciemiņi ar produktu nepanesībām – ko iesākt un kā sagatavoties?

Bagātīgs Ziemassvētku mielasts ir neatņemama svinību sastāvdaļa, un nereti pie kopīga svētku galda pulcējas raibu raibais viesu loks...

8. decembris vēsturē: ASV svin brauniju dienu

Tā vien šķiet, ka viss decembris ir viens vienīgs našķošanās mēnesis, un 8. decembris iegājis vēsturē kā brauniju diena....

Ziemassvētku laiks Alūksnes Bānīša stacijas kvartālā

Tuvojoties gada izskaņai, kad ikviens gaidām brīnumus un prieku, Alūksne pārvēršas par ziemas pasaku. Decembris atnes aukstu gaisu un sniega smaržu...

Pavāru māja Līgatnē: Tapusi unikāla grāmata - Vēstures liecība un pavārniecības cildinājums

“Tā ir dāvana mums un dāvana Latvijai,” par tikko no tipogrāfijas iznākušo grāmatu pauž “Pavāru māja Līgatnē” saimnieks Ēriks Dreibants...

Lietuvas garša ar zvaigžņu putekļiem: ko baudīt Michelin ieteiktajos restorānos?

Šoruden gardēži tiek aicināti uz 14. Lietuvas Gastronomijas nedēļu, kas no 4. līdz 10. novembrim piedāvās aizraujošu kulinārijas pieredzi vairāk nekā...

Pasaules iepazīšana vienatnē: kā ceļot droši un bez raizēm

Kad tumšie mēneši aicina latviešus meklēt siltumu Spānijā, Taizemē, Bali vai citviet pasaulē, ir svarīgi padomāt par drošību, īpaši, ja plāno ceļot vienatnē...

Iznācis jaunais «Michelin» ceļvedis Latvijā; pie zvaigznes ticis vēl viens Latvijas restorāns

2025. gada “Michelin” ceļvedī iekļauts 31 Latvijas restorāns, un divi ir saņēmuši vienu “Michelin” zvaigzni...

Patriotisma cena jeb kā brūvēt īstu Latvijas alu

Sentēvu receptes, pašu zemes spēks, vienīgā īstā alus garša – ar šādiem un līdzīgiem saukļiem sākas ne vienas vien alus darītavas stāsts...

Recepte: olimpiete Līna Mūze-Sirmā gatavo zupu no Latvijas lielākās ogas

Rudens ir īstais laiks, kad galdā celt Latvijas dabas veltes – gardas, smaržīgas, pilnas zemes spēka. Un kam gan tas vēl vairāk vajadzīgs nekā mūsu sportistiem...

Nils Ģēvele – pirmais Latvijas šefpavārs, kurš iekļūst pasaules prestižākā pavāru konkursa Bocuse dOr finālā

Restorāna “Ferma” šefpavārs Nils Ģēvele ir pirmais Latvijā, kurš iekļuvis pasaulē prestižākā kulinārijas konkursa Bocuse d’Or finālā, izvirzot mūsu valsti starptautiskās kulinārijas elites priekšgalā...

Dobelē svinēs Ābolu svētkus

2024. gada 5. oktobrī no plkst. 11.00 līdz 15.00 Dārzkopības Institūta Pētera Upīša Ceriņu dārzā tradicionāli svinēsim...

Skati mirkļus no tūrisma konferences «Tūrisma attīstības recepte: kā padarīt to garšīgu?» - Foto

40 bildes. Skati mirkļus no tūrisma konferences «Tūrisma attīstības recepte: kā padarīt to garšīgu?»...

Tūrisma konferencē eksperti pasniegs meistarklases pedagogiem

Tūrisma konferencē “Tūrisma attīstības recepte: kā padarīt to garšīgu?” 2024. gada 25. septembrī nozares eksperti pasniegs pedagogiem meistarklases...

Sajust rudeni Cēsu novadā

Šogad rudens sajūtu meklējumi ved uz Cēsu novadu! Jaunais rudens brīvdienu ceļvedis "PRETĪ AUGSTUMIEM” ir radīts kā izcils...

Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com

 
Total Timed::2.30779815sec.