salātu recepte.

Apskatām 41 - 63 no 63 vārdam 'salātu recepte'

Iepazīsti Latvijas uzņēmumu kopstendu «Riga Food 2015»

Šogad starptautiskā pārtikas izstāde "Riga food 2015" svin savu 20 pastāvēšanas gadadienu un kā ik gadu...

Latvijas iedzīvotāji mācās baudīt ēdienu

Pēc bagātīga svētku mielasta bieži vien nākas cīnīties ne tikai ar pārēšanās sajūtu, bet arī ar sirdsapziņas pārmetumiem par lieki uzņemtajām...

Kulinārijas piedzīvojums Francijā no «EC Durbe»

Francija ir zināma ne tikai ar savām smaržām, kino, un sieru, bet arī ar savu izsmalcināto un eleganto virtuvi. Franču virtuvi...

Restorāns Garšas Frekvence aicina uz Gastronomijas festivālu

No 28. augusta līdz 7. septembrim jau trešo gadu starptautisko pārtikas izstādi Riga Food atklās...

Lido: Latvijā vasaras sezonas produkti netiek pietiekami novērtēti

Kaut arī vasarā sezonas augļi, ogas un dārzeņi ir plaši pieejami ikvienam, LIDO veiktās aptaujas* dati liecina...

Vīna bārs Garage piedāvā pavasarīgu salātu recepti

Maijs ir mēnesis, kad lutināt sevi ar zaļiem, svaigiem un sezonāliem ēdieniem, tāpēc iesakām izmēģināt pagatavot lapu salātus ar rabarberiem, apelsīniem...

Lido šefpavāre iesaka recepti veselīgu biešu salātu pagatavošanai

AS Lido šefpavāre Ilga Joma iesaka recepti veselīgu biešu salātu pagatavošanai. Sastāvdaļām nepieciešama viena..

Lido šefpavāre iesaka veselīgu recepti burkānu mandarīnu salātu pagatavošanai

Sastāvdaļām nepieciešami četri vidēja lieluma burkāni, divi mandarīni, viens laims, buntīte svaigu pētersīļu...

Burkāns – vasarā uzkrāto vitamīnu deva ziemā

Burkāns ir viens no pilnvērtīgākajiem rudens dārzeņiem, kas ziemas laikā piedāvā vasarā uzkrātos vitamīnus. Pilnvērtīgo uzturvielu dēļ...

Video: Bibliotēka No1 šefpavārs informē par Latvijā audzētu dārzeņu un salātu izmantošanu

Pirms laika publicējām video ar restorāna Bibliotēka No1 šefpavāra Māra Jansona stāstu par storu audzēšanu...

Bistro un konditoreja Silva Jelgavā par ābolu izmantošanu ēdienu gatavošanā

Ir sācies ābolu laiks, kad bērni steidz baudīt svaigos ābolus, saimnieces gatavo ābolu krājumus ziemai...

Viesnīcas Opera Hotel & Spa restorāna šefpavārs piedāvā vasarīgu salātu recepti

Viesnīcas Opera Hotel & Spa restorāna Boulevard 33 šefpavārs Vladislavs Gerke "netur sveci zem pūra"...

Caviar Club šefpavārs: Dažādu lapu salāti ar apsvilinātu, olīveļļā izturētu tunci un bez čaumalas vārītu olu

Baltic Beach Hotel restorāna Caviar Club šefpavārs...

Viesnīca Ērgļi piedāvā īpašu krāsojamo ēdienkarti bērniem

Ērgļu apkaimi var saistīt ne tikai ar ziemas piedāvātajām atrakcijām, bet arī ar mājīgu viesnīcu...

Bibliotēka No1 šefpavārs Māris Jansons dalās pieredzē par restorāna aizkulisēm

Restorāns Bibliotēka No1 pārsteigs gan internacionālas virtuves, gan pašmāju virtuves cienītājus...

Aicina Valmieru iepazīt «Gardēžu pastaigā»

No 12.maija Valmieras restorānu un kafejnīcu šefpavāri aicina pilsētu iepazīt, dodoties ”Gardēžu pastaigā”! Tā ir pastaiga...

8. martā pārsteidz mīļoto ar paša radītu kulinārijas brīnumu

Šī nedēļa ir Sieviešu dienas zīmē, un kādēļ gan nepalutināt savu sirdsdāmu ar paša gatavotām vakariņām...

Veselīgs uzturs darba vidē dos enerģiju strādāt

Mēs dzīvojam laikā, kad ikdienas steiga ir neizbēgama. Ne reti gadās redzēt cilvēkus pusdienojam ceļā no vienas tikšanās uz nākamo...

Pavasara gaidās diedzējam bagātīgu vitamīna devu un koši zaļu noformējumu

Diedzētu sēkliņu asni gan iepriecina nepacietīgākos pavasara gaidītājus, gan ir vērtīgs vitamīnu avots gada...

Ķekava aicina uz pirmo garšaugu festivālu

2009.gada 23. augustā Ķekavā, pie TC „Liiba” aicināti visi tie, kuri vēlas sevi palutināt ar nebijušām garšām, iepazīt dabas skaistumkopšanas noslēpumus, papildināt savas zināšanas par ārstniecības augu izmantošanu medicīnā un vienkārši labi p

Meistaru dienas tirgotavā "Debesmanna" - Ungāru ķēķis

Tirgotavā „Debesmanna” notiks meistaru dienas „Ungāru ķēķis”. 13.februārī no pulksten 16.00 līdz 20.00 un 14.februārī no pulksten 11.00 līdz 15.00 visi tiek laipni aicināti iepazīties ar ungāru nacionālās virtuves īpatnībām un noprovēt īstus

Tirgotava "Debesmanna" uzsāk Jauno gadu ar meistaru dienām "Krievu ķēķis"

Tirgotava „Debesmanna”, Mūkusalas ielā 95, uzsāk Jauno gadu ar meistaru dienām „Krievu ķēķis”. 16.janvārī no  un 17.janvārī visi tiek laipni aicināti iepazīties ar krievu nacionālās virtuves īpatnībām un noprovēt īstus šīs zemes kulin�

Tirgotavā "Debesmanna" notiks pasākums "Svētku mielasts"

Kā zināms Ziemassvētku naktī ir jāēd deviņas reizes, lai nākamgad dzīvotu pārticībā. Tāpēc, gatavojoties gada lielākajam notikumam, tirgotava "Debesmanna" Mūkusalas ielā 95 Jūs ielūdz smelties idejas bagātīgam svētku galdam, lai tradicionālo miela

Atpakaļ

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.15118194sec.