recepte.

Apskatām 81 - 120 no 905 vārdam 'recepte'

Recepte: Kristīne Virsnīte cep fritatu

Garšīgam ēdienam nav jābūt sarežģītam, reizēm pilnīgai laimei pietiek ar ceptiem kartupeļiem – par to pārliecinājusies ceļotāja, satura veidotāja un ētera personība...

Dubaijas ēdiena kultūra - mantojums un spilgtākie restorāni

Gaidot pavasari, daudzi latvieši steidz ceļojumos uz siltiem galamērķiem, tostarp Dubaiju, uz kuru viegli var aizceļot ar nacionālo lidsabiedrību “airBaltic”...

Piesakies dalībai Mājas kafejnīcu dienās Valmieras novadā!

Šogad 3. un 4. augustā Valmieras novads virmos viesmīlīgā sirsnībā un gardu ēdienu un spirdzinošu dzērienu garšās Mājas kafejnīcu dienās 2024...

Recepte: Emīls Balceris gatavo tortilju ar maltās gaļas iesmiņu

Kad pavasaris jau ar roku sasniedzams, bet pasaule turpina būt pelēcīga un drūma, grupas “Musiqq” mūziķis Emīls Balceris nepadodas...

Allažos atklāta slavenā dzēriena «Allažu ķimelis» mobilā ekspozīcija «Allaž laipni Allažos»

Atzīmējot slavenā dzēriena “Allažu ķimelis” 200 gadu bagāto vēsturi, Siguldas novada Kultūras centrs kopā ar Allažu Tautas namu sestdien...

Tiri pilsētā ražošanu sāk Baltijā pirmā auzu dzērienu rūpnīca, kurā investēti 13 miljoni eiro

Pirmā auzu dzērienu rūpnīca Baltijā, kurā Igaunijas uzņēmēji ieguldīja vairāk nekā 13 miljonus eiro, sākusi ražošanu Centrāligaunijas pilsētā Tiri...

Atklās slavenā dzēriena «Allažu ķimelis» mobilā ekspozīciju «Allaž laipni Allažos»

Atzīmējot slavenā dzēriena “Allažu ķimelis” 200 gadu bagāto vēsturi, Siguldas novada Kultūras centrs kopā ar Allažu Tautas namu aicina uz mobilās ekspozīcijas “Allaž laipni Allažos” atklāšanu...

Iepazīsti vecāko picēriju pasaulē, kas dibināta jau 1738. gadā

Picas dzimtene ir Itālija, tādēļ nav brīnums, ka vecākās picērijas gods arīdzan ir picērijai Itālijā, Neapolē...

Svētki «Palangos Stinta» jau šonedēļ gaida ceļotājus arī no Latvijas

No 2024. gada 9. līdz 11.februārim Lietuvas kūrortpilsētā Palangā jau 21. reizi notiks svētki “Palangos Stinta”...

Padomi kiberpavāriem jeb kā izmantot mākslīgo intelektu ēdienreižu plānošanā

Trīs līdz piecas reizes dienā ir jāēd garšīgi un veselīgi, taču katru dienu pagatavot kaut ko jaunu un iedvesmojošu nebūt nav viegli. Tagad šādas ikdienas rūpes daļēji...

Lēti un vegāniski ēdieni ar raksturu

Vegānisks dzīvesstils, ko ik gadu janvārī aktualizē akcija “Neapēd zemeslodi”, kļūst par arvien izplatītāku tendenci. Ikviens ir aicināts iesaistīties dabai draudzīgā un veselīgā izaicinājumā...

Recepte: Aija Andrejeva gatavo pastu kā Itālijā

Pasta kā Itālijā? Tātad aromātiska, bagātīga un – pašu rokām gatavota! Tieši tādu ēdienu galdā ceļ dziedātāja Aija Andrejeva, kura kopā...

Padomi svētku laikam – kā izvairīties no vēdergraizēm?

Ziemassvētki un Jaunais gads bieži vien mums saistās ar daudzveidīgu svētku galdu – kā nekā, svētkos galdā esot jāceļ deviņi ēdieni...

Uzzini, kurus Latvijas restorānus rekomendē «Michelin Guide»

Konkursā iekļauti 26 uzņēmumi: viens no tiem saņēmis vienu MICHELIN zvaigzni par augstākās klases virtuvi un trīs – MICHELIN Bib Gourmand par augstvērtīgu ēdienkarti...

Iedvesma svētku galdam: trīs gardas, tradicionālas zviedru receptes

Zviedri Ziemassvētkos klāj bagātīgu mielasta galdu, kam ir pat īpašs vārds – Julbord, kas no zviedru valodas nozīmē “Ziemassvētku galds”...

Trīs viegli pagatavojamas piparkūku mīklas receptes

Tieši tikko ceptu piparkūku smarža ir tā, kas ienes mājās Ziemassvētku sajūtu. Vieni dod priekšroku...

5 idejas, kā pagatavot garšīgas Ziemassvētku dāvanas

Virtuvē ir tik daudz izejvielu, lai pagatavotu ne tikai svētku ēdienu sev un tuvajiem, bet arī garšīgas dāvanas – pašu rokām radīta vai vismaz radoši iesaiņota...

Pēdējā brīža padomi: oriģināla recepte svētku galdam un 5 mūsdienīgas dāvanu idejas

Svētku noskaņa jau virmo gaisā, taču gatavošanās svētkiem daudziem var sagādāt īstas galvassāpes. Neatkarīgi no tā, vai runa ir par dāvanu piemeklēšanu radiniekiem, kuriem...

Sāc jauno gadu ar trīs dienām «muižnieces brunčos»

“Kā būtu, ja es būtu… Piemēram, īsta latvju saimniece muižā?”...

Aicina pieteikties dabai draudzīgas ēšanas izaicinājumam «Neapēd zemeslodi»

2023. gada 13. decembrī atvērta pieteikšanās populārajam izaicinājumam “Neapēd zemeslodi”, kas 2024. gada janvārī ikvienam sniegs iespēju atklāt gardas...

Recepte: basketbolists Dairis Bertāns šmorē desiņas ar kāpostiem

Lielam vīram vajadzīgs kārtīgs ēdiens! Basketbolists Dairis Bertāns labprāt izbauda izsmalcinātas garšas, piemēram, trifeles, taču arī brangu desiņu un sautētu kāpostu porciju nesmādē...

Tas ir noticis: «Michelin Guide» oficiāli ir Latvijā, pie zvaigznes tiek viens restorāns

Jaukā gaisotnē 2023. gada 21. novembrī Rīgā, “Hanzas Peronā” pasaulē populārākais restorānu ceļvedis “Michelin Guide” paziņoja Latvijas labākos restorānus...

Cēsu novada Restorānu nedēļa pārsteigs ar garšām un personībām!

No 2023. gada 3. līdz 12. novembrim Cēsu novada restorāni aicina nobaudīt īpaši Restorānu nedēļai veidotu ēdienkarti, kas pārsteigs pat visizsmalcinātāko gardēžu maņas...

«Baltic Chefs» paziņo par otrās pavārgrāmatas iznākšanu

"Baltic Chefs" projekta komanda, kas pirms diviem gadiem izdeva pirmo pavārgrāmatu ar receptēm no Baltijas atpazīstamākajiem pavāriem...

9 valstis, kur jāuzmanās veipotājiem

Elektroniskās cigaretes un veipi, kā izrādās, ir aizliegti vai to lietošana stingri ierobežota daudzās valstīs. Iepazīstinām ar deviņām...

Aptauja: Katrs desmitais ir pamēģinājis alus un deserta kombināciju

Domājot par alus un ēdienu saderību, visbiežāk nāk prātā siers, dažādas sāļās uzkodas, pica vai grilēti ēdieni, aptuveni katrs desmitais...

Zināmi «Zemgales Tūrisma gada balvas 2023» pretendenti

Šogad, atzīmējot Zemgales tūrisma asociācijas divdesmito gadadienu, pirmo reizi notiks “Zemgales Tūrisma gada balvas 2023” pasniegšanas ceremonija...

Salacgrīvā un Svētciemā tiks svinēta tradicionālā Nēģu diena

Tradicionāli oktobrī, šogad 21. oktobrī, tiks svinēta Nēģu diena Salacgrīvā un Svētciemā...

Kurus produktus visbiežāk ēdam par maz?

Uzturs – mūsu ikdienas enerģijas, vitamīnu un minerālvielu avots. Atzīmējot Pasaules uztura dienu (16. oktobris), ir noderīgi pārskatīt savu ēdienkarti un izvērtēt...

Ķirbis – krāšņs, daudzveidīgs un vērtīgs uzturā! Stāsta speciālisti

Lai kādas būtu mūsu attiecības ar ķirbjiem – vai tie garšo vai nemaz nav mūsu gaumē –, tos nevar nepamanīt! Rudenī košie un daudzveidīgie ķirbji rotā veikalu...

Ar klasi iepazīt Ventspili!

Šajā rudenī aicinām skolēnus no visas Latvijas doties piedzīvojumā uz Ventspili! Izzinošas un atraktīvas ekskursijas piedāvā Zinātnes centrs “VIZIUM”, apgūt Visumu Ventspils Jaunrades nama Planetārijs un Observatorija...

«Liepājas Mākslas forumā» atklās izstādi par demences pacientu pieredzi

Piektdien, 2023. gada 29. septembrī, plkst. 18.00 Liepājas koncertzāles “Lielais dzintars” mākslas telpā “Civita Nova” tiks atklāta jauno mediju mākslinieces...

Noskaidroti Baltijas valstu labākie pārtikas produkti

2023. gada septembra sākumā Baltijas lielākajā pārtikas industrijas izstādē “Riga Food 2023” pirmo reizi Baltijā norisinājās prestižs pārtikas kvalitātes konkurss...

LIDO saņem trīs godalgas starptautiskajā pārtikas nozares konkursā «The Baltic Taste Award 2023»

Baltijas lielākajā pārtikas industrijas izstādē “Riga Food 2023” pirmo reizi Baltijā notika prestižs pārtikas kvalitātes konkurss “The Baltic Taste Award 2023”...

Valmieras novada tūrisma uzņēmējdarbības pieredzes stāsts – Gulbīt’s desertu darbnīcas saimniece Linda Ļebedeva

Karstākajā vasaras laikā devāmies ciemos pie Lindas Ļebedevas, kura saimnieko “Gulbīt’s desertu darbnīca”, kas maģiski paslēpusies pašā Valmieras centrā...

Kokmuižas svētkos – muižas riktes un etiķete

2023. gada 9. septembrī Kocēnos norisināsies IX Kokmuižas svētki, aicinot piedalīties senās Kokmuižas riktēs un izbaudīt muižas svētku gaisotni...

Kokmuižas svētkos – meistarstiķi šefpavāru vadībā

Sendienās Kokmuižā saimniekoja ar vērienu. Uz vietas tika sarūpēts viss nepieciešamais gan ikdienas galdam, gan smalkām riktēm...

No kūku konkursa līdz bārmeņu Reizenbergu stendapam – izstādē «Riga Food 2023»

2023. gadā izstāde “Riga Food” no 7. līdz 9. septembrim piedāvā daudzveidīgu pasākumu programmu ikvienam gardēdim...

Kā mazināt kāri pēc saldumiem? Iesaka speciālisti

Mūsdienās saldo našķu klāsts ir tik plašs, ka ir grūti stāties pretī tā vilinājumam. Turklāt arī ēdieni un našķi, ko neuztveram kā saldumus, var saturēt diezgan lielu cukura daudzumu...

Gardēžus aicina mājas kafejnīcas Jēkabpilī un Krustpils pusē

“Mājas kafejnīcu dienas” Jēkabpilī un Jēkabpils novada Daugavas labajā krastā norisināsies  2023. gada 26. - 27. augustā...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com

 
Total Timed::2.3494451sec.