Pavārs.

Apskatām 161 - 200 no 247 vārdam 'Pavārs'

Restorāna Suite šefpavārs aicina nogaršot jauno ēdienkarti

Par SUITE restorāna virtuvi atbildīgais Roberts Lismanis, Pavāru kluba biedrs, profesionālis...

Vecrīgas restorāns «Suite» prezentē jauno ēdienkarti - Foto

30 bildes. Vecrīgas 5 zvaigžņu viesnīcas Grand Palace Hotel Rīga restorāna «Suite» šefpavārs Roberts Lismanis piedāvā viesiem...

Dikļu pils šefpavārs: «Francijas virtuvei raksturīgi viegli ēdieni»

28. un 29. martā Dikļu pilī notiks ikgadējās Francijas dienas, kuru laikā īpašs uzvars tiks likts...

Dikļu pilī notiks Francijas dienas

No 28. – 29. martam Dikļu pilī būs iespēja izbaudīt un izgaršot ikgadējās Francijas dienas. Francijas dienas atklāsim, 28. martā, kad pils restorāna šefpavārs Jānis Siliņš...

Čarlstons šefpavārs ir sagatavojis jaunu speciālo dienas ēdienkarti

Rīgas restorāna Čarlstons šefpavārs Haralds Mekšs ir sagatavojis jaunu gardēžu dienas ēdienkarti...

Le Dome šefpavārs cienā ar recepti «Vārīta krēma un ogu groziņpīrāgs»

Vecrīgas viesnīcas Dome Hotel & SPA zivju restorāna Le Dome šefpavārs Māris Astičs...

Restorāna Le Dome šefpavārs aicina pagatavot «Smiltsērkšķu krēma kūku ar bazilika saldējumu»

Vecrīgas viesnīcas Dome Hotel & SPA zivju restorāna Le Dome šefpavārs atklāj recepti...

Šefpavārs Vladislavs Gerke par garšām, ko var noķert restorānā Boulevard 33

Rīgas centrā, tieši pretī tirdzniecības centram Origo, atrodas viesnīca Opera Hotel & Spa un restorāns...

Restorāns Suite aicina uz Sieviešu dienas maltīti 7. un 8. martā

Šefpavārs Roberts Lismanis aicina visus vīriešus palutināt savas kolēģes, draudzenes, sievas, meitas...

Izstāde "Medības" atceļo uz Jaunmoku pili

24.janvārī pulksten 15.00 Jaunmoku pilī tika atklāta izstāde "Medības", kas tapusi sadarbībā ar Latvijas Kara muzeju...

Restorāna C.U.T. šefpavārs atgādina, ka ziemā var atļauties uzturā lietot nedaudz treknākus ēdienus

Vienalga, vai aukstās ziemas dienās sildies zem segas, ļaujies ziemas priekiem vai dodies sevi iepriecināt...

Restorāna Piramīda šefpavārs uzskata, ka garšīga ēdiena priekšnoteikumi ir mīlestība un talants

Ko iecienījuši restorāna Piramīda viesi, ko ieteicams ēst ziemas periodā, kā pagatavot garšīgu maizīti un citus...

Arī 2014. gadā restorānā Džems norisinās Bērnu pavārskola

2013. gada septembrī informējām, ka Rīgas restorānā Džems atklāta Bērnu pavārskola...

Īpaša vieta īpašām svinībām - restorāns «Suite» ar šefpavāru Robertu Lismani - Foto

15 bildes. Restorāns «Suite» atrodas Vecrīgas piecu zvaigžņu viesnīcā Grand Place Hotel Rīga, kas ir viens no...

Čarlstona šefpavārs piedāvā ābolu, mandarīnu un lazdu riekstu kūkas recepti

Rīgas centra restorāna Čarlstons šefpavārs Travelnews.lv ir sagatavojis recepti īpašam Ziemassvētku...

Steiku Haoss šefpavārs Kristaps Sīlis dalās ar vienkāršu šokolādes deserta recepti

Restorāns Steiku Haoss, kā jau visiem zināms, atpazīstams tieši ar izcilajiem steikiem. Tomēr ne tikai...

Restorāns Džems ir sagatavojis ziemas ēdienkarti

Rīgas restorāns Džems sagatavojis ziemas ēdienkarti, kurā iekļauti gana "sildoši", gan sātīgi ēdieni. Džema šefpavārs Ingus Zandbergs...

Burkāns šefpavārs piedāvā deserta recepti, kas piemērota svētku laikam

Tuvojoties Ziemassvētku laikam, Travelnews.lv kopā ar sadarbības partneru restorānu šefpavāriem gatavo svētkiem...

Bērni sestdienas pēcpusdienu pavada restorāna Džems jautrajā pavārskolā - Foto

25 bildes. Katru otro sestdienu no pulksten 16.00 līdz 18.00 Rīgas restorānā Džems norisinās jautrā bērnu...

HE's restorāna šefpavārs Mārtiņdienas galdam piedāvā "Ozoliņu" zoss duetu

Vecrīgas restorāna HE's šefpavārs Heinrihs Erhards dalās pavārmākslas zināšanās un iesaka Mārtiņdienas...

Recepte: Mārtiņdienas zoss Suite restorāna šefpavāra izpildījumā

Restorāna Suite (Vecrīga, Pils iela 12) šefpavārs Roberts Lismanis ir sagatavojis Mārtiņdienas tradicionālo...

Video: Bibliotēka No1 šefpavārs informē par Latvijā audzētu dārzeņu un salātu izmantošanu

Pirms laika publicējām video ar restorāna Bibliotēka No1 šefpavāra Māra Jansona stāstu par storu audzēšanu...

Restorāns Džems atklāj bērnu pavārskolu

Ar skolas gaitu atsākšanu šajā septembrī, restorāns Džems piedāvā mazajiem pavārmākslas piekritējiem apgūt zināšanas...

Cīņa par Latvijas 2013. gada pavāra titulu pārtikas izstādē «Riga Food 2013» - Foto

90 bildes. Konkursa Latvijas 2013.gada pavārs mērķis ir veicināt Latvijas pavāru profesionalitātes izaugsmi...

Pavāru klubs noskaidrojis Latvijas 2013.gada pavāru - Foto

80 bildes. Interjera un delikatešu centrā MC2 noskaidrots Latvijas 2013.gada pavārs, pavārzellis...

Video: Bibliotēka No1 šefpavārs Māris Jansons atklāj gardu stores pagatavošanas recepti

Restorāna Bibliotēka No1 šefpavārs Māris Jansons piedāvā doties virtuālā ekskursijā, lai uzzinātu, kā stores...

Suite restorāna šefpavārs prezentē unikālu piedāvājumu Gastronomijas festivāla laikam

No 31. augusta līdz 8. septembrim SUITE Restorāns, otro reizi pēc kārtas, ir gatavs piedalīties ikgadējā...

Valmierā bijušā mazbānīša depo izceļ produktu patieso garšu un daudzveidību - Foto

30 bildes. Gardēžiem par prieku 9. un 10. augustā pie Valmieras bijušā mazbānīša depo, Dzelzceļa ielā 5 tika uzburts Electrolux pop-up restorāns...


Viesnīcas Opera Hotel & Spa restorāna šefpavārs piedāvā vasarīgu salātu recepti

Viesnīcas Opera Hotel & Spa restorāna Boulevard 33 šefpavārs Vladislavs Gerke "netur sveci zem pūra"...

Noskaidros 2013. gada Latvijas labāko pavāru

Lai noskaidrotu labāko Latvijas pavāru, kā arī veicinātu Latvijas pavāru profesionalitātes izaugsmi, pieredzes apmaiņu un savstarpējo sadarbību...

Tapusi Baltijā lielākā lazanja - Foto

25 bildes. Pazīstamais kulinārijas meistars, restorāna Vairāk Saules īpašnieks Endijs Bērziņš kopā ar draugiem, prominentiem pavāriem Māri Jansonu un Lauri Aleksejevu...

Recepte no Melnā Kaķa Mājas Restorāna pūra

Melnā Kaķa Mājas Restorāna šefpavārs Andrejs Kudravecs piedāvā deserta "Cukura cepumi ar balsamico marinētām zemenēm un zemeņu sorbertu"...

Caviar Club šefpavārs: Dažādu lapu salāti ar apsvilinātu, olīveļļā izturētu tunci un bez čaumalas vārītu olu

Baltic Beach Hotel restorāna Caviar Club šefpavārs...

Caviar Club šefpavārs: Baltvīnā tvaicēta menca ar cukurzirņu biezeni

Turpinām informēt par Lieldienu ēdienu receptēm, ko piedāvā Baltic Beach Hotel restorāna...

Caviar Club šefpavārs: Truša kāja sautēta baltvīnā ar olīvām, pasniegta ar saceptiem penne makaroniem

Tuvojoties Lieldienām, Baltic Brach Hotel restorāna Caviar Club šefpavārs Kristaps Jokmanis piedāvā receptes...

Intervija: Steiku Haoss šefpavārs Kristaps Sīlis atklāj steiku lieliskās garšas noslēpumus

Steiki, steiki, steiki... Vienlaikus tik ļoti zināmie, bet tomēr vēl īsti neatklātie...

Vecrīgas restorāns Le Dome piedāvā jaunas garšas nianses - Foto

40 bildes. Restorāna Le Dome šefpavārs Salvis Putāns atklāj no jauna garšas nianses, kuras rosina jebkuru gardēdi...

Restorāna Gourmand šefpavārs pārsteidz ar jaunu ēdienkarti

No pagājušās ceturtdienas, 2013. gada 14. februāra viesnīcas Elizabete restorāns Gourmand...

Cotton šefpavārs un līdzīpašnieks Heinrihs Erhards maksimāli izmanto vietējos produktus

Aizvien populārāk kļūst uzturā lietot sezonas un vietējos produktus...

Bibliotēka No1 šefpavārs Māris Jansons dalās pieredzē par restorāna aizkulisēm

Restorāns Bibliotēka No1 pārsteigs gan internacionālas virtuves, gan pašmāju virtuves cienītājus...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com

 
Total Timed::2.24969316sec.