siers.

Apskatām 161 - 200 no 409 vārdam 'siers'

Limbažu TIC,

Padomi Līgo atpūtnieku drošībai un labsajūtai

Gadskārtējie Jāņu svētki aicina baudīt visgarāko dienu un visīsāko nakti, uz pāris dienām izrauties no darba...

Viedokļi: Kā tūrisma nozares uzņēmumi un to vadītāji atzīmēs Līgo svētkus?

Līgo svētkus jau svinēsim šajā nedēļas nogalē – katrs tos pavadīsim citādāk, piekopjot katrs savas jau gadiem...

Eiropiešu tusiņš Turcijas nekurienes vidū jeb braucam apmaiņas projektā (2.daļa - Turcija)

Vakardien palikām pie brīža, kad mēs, pieci eiropieši, kājām šķērsojām Gruzijas - Turcijas robežu. Ar visiem saviem koferiem, somām...

Ceļojums garšu pasaulē – ko vērts kaut reizi nobaudīt ceļojot

Ir virkne neapstrīdamu un lielisku iemeslu ceļot – dabas pārsteidzošais krāšņums, pilnvērtīgāka atpūta, jauni iedvesmojoši iespaidi un...

Brīvdabas muzejs jau 48. reizi aicina uz gadatirgu

Latvijas Etnogrāfiskais brīvdabas muzejs aicina uz jau 48. Latviešu tautas lietišķās mākslas darinājumu Gadatirgu, kas...

Jauns tūrisma produkts laukos – vēsturiskā mantojuma agrotūrisms

Latvijas un Lietuvas lauku tūrisma asociācijas jau gadu apvienojušās kopīgā Eiropas Savienības Interreg V-A Latvijas - Lietuvas programmas...

Viedokļi: Vai maize kalpo kā vizītkarte Rīgas restorānos?

Maize ir neatņemams produkts katra latvieša ēdienkartē. Bieži vien ēdienreize bez maizes pat šķiet nepilnīga. Bet kā ar maizi restorānos? Lai noskaidrotu...

Aicina uz Stādu gadatirgu Madonā

Stādu tirgus Madonas pilsētas centrālajā laukumā jau ir kļuvis par jauku tradīciju un īstu pamudinājumu uzsākt...

Pasaulē pieaug popularitāte jauna veida restorāniem

Protams, ka cilvēki visu laiku vēlas ko jaunu - piedzīvot, izgaršot, izmēģināt. To saprot arī viesmīlības nozarē strādājošie...

Izsmiekls Lielbritānijā: Siera festivālā beidzas siers

Nopērkot visai dārgu (aptuveni 30 eiro) biļeti par siera festivāla apmeklējumu, visdrīzāk, ikviens apmeklētājs rēķinās ar to, ka tiks pie lielāka...

Šefpavārs Mārtiņš Rītiņš: Burrata siers ir romantisks un to var ēst daudz

Šefpavārs Mārtiņš Rītiņš “Reaton” Pārtikas Profesionāļu dienās, kas norisinājās 13. un 14. februārī Rīgā, pavārmākslas...

Ceļotāja stāsts: 100 stundas Itālijā - Bari

100 stundas - vai tas ir daudz vai maz? Kā uz to skatās - 100 stundas jeb 4 darba dienas var paskriet nemanot...

Rīgā pulcina pavārmākslas speciālistus un viesmīlības nozares ekspertus

Meistarklases ar pavārmākslas leģendām un virtuoziem, Bretaņas austeru degustācija, šefpavāru diskusija, idejas Baltijas jūras...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie kafejnīcu tīkla «Cup&Cino» direktores Ineses Vīcupas

Rīgas iepirkšanās centrā Sky&More esošās kafejnīcas Cup&Cino viena no otras atšķiras ar savu konceptu...

Pētījums: Latvijā brokastīs visbiežāk ēd olas, sviestmaizes ar gaļu un putru

Latvijas iedzīvotāji no rīta visbiežāk iecienījuši mieloties ar olām (52%), sviestmaizēm ar gaļu (49%) un putru (45%)...

Datora kļūmes dēļ ļoti daudzi «American Airlines» piloti paņēmuši brīvdienas Ziemassvētkos

Nepatīkamā situācijā nonākusi amerikas lidsabiedrība "American Airlines", kuras piloti Ziemassvētkos ir... paņēmuši...

Kurās pasaules pilsētās ir dārgākie nekustamie īpašumi pasaulē?

Iegādāties nekustamo īpašumu ir diezgan lielas galvassāpes - jāatrod tas īstais dzīvoklis, jāatrod finanses...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie dizaina viesnīcas «MaMa» direktores Ilzes Kikstes-Vaivaras

Jūrmalā meklējamās dizaina viesnīcas «MaMa» direktore Ilze Kikste-Vaivara saredz...

Bez kā nav iedomājami Tex Mex ēdieni

Tex Mex apzīmē Teksasas, ASV dienvidu, Meksikas ziemeļu reģionu virtuvi, un Dienvidamerikai raksturīgie dārzeņi...

Septembra beigās - Miķeļa tirgus Rēzeknē

24. septembrī no plkst. 10.00 līdz 15.00 aicinām uz ikgadējiem ražas svētkiem – Miķeļa tirgu Rēzeknē...

Ceļotāja stāsts: Turcija - valsts, kas ar katru dienu liekas normālāka - 3.daļa

Šī būs rakstiņa noslēdzošā - trešā daļa. Pirmo daļu lasi ŠEIT, bet otro ŠEIT...

Ceļotāja stāsts: Turcija - valsts, kas ar katru dienu liekas normālāka - 2.daļa

Iepriekšējo daļu beidzu gana ātri - pie mūsu pirmā rīta Stambulā. Tad nu šoreiz pastāstīšu par Stambulu un dzīvi...

Ko brokastīs piedāvā Rīgas restorāni?

Kā saka – brokastis ir katras dienas svarīgākā ēdienreize, jo tā dod sparu visai dienai, palīdzot uzsākt darba...

Viedoklis: Apceļo Latviju - Ko apskatīt vienas dienas braucienā Vidzemē?

Latvija ir skaista un daudzveidīga zeme! Un to saka teju ikviens ārvalstu tūrists, kas atbraucis šurp un par to pārliecinājies pats...

Labākos piena produktus paziņos izstādē «Riga Food 2017»

Lai popularizētu piena produktu nozīmi ikdienas uzturā un parādītu, cik daudz un dažādus veselīgus produktus Latvijas pārstrādes...

10 turku ēdieni, kas jānomēģina esot Turcijā

Ja kādreiz nonāc Turcijā, tad, noteikti, neaizmirsti nomēģināt šos ēdienus. Protams, turkiem ir arī daudz citu ēdienu...

Madonā jau trešo reizi norisināsies svētki par godu mellenēm

Madonas novada pašvaldības Uzņēmējdarbības un tūrisma attīstības nodaļa sadarbībā ar Vestienas pagasta saimniecību - augļu un ogu dārzu "Jāņkalni" (Vestienas pagastā) šogad jau trešo reizi organizē "Melleņu svētdienu"- svētkus par god

Rēzeknē gardumu gatavošanas meistarus aicina piedalieties konkursā

Rēzeknes pilsētas svētku ietvaros 5. augustā no plkst. 10.00 līdz 14.00 ikvienam, kam patīk gatavot, iespēja piedalīties Latgales reģiona konkursā "Tautiskie raksti siera, biezpiena un maizes gardumā", bet svētku apmeklētāji varēs degustēt konkur

Viedoklis: Vai ir ēdieni, kas Rīgas restorānos «nav aizgājuši»?

Mūsdienās restorānu izvēle, kā vairums citu lietu, ir ļoti liela. Tas, savukārt noved pie tā, ka klientam ir lielas izvēles iespējas - un lai piesaistītu viesus tieši savam restorānam, šefpavāriem ir jādomā jaunas, inovatīvas

Viedoklis: Vai Jāņus atzīmē arī Rīgas greznākajās viesnīcās?

Ierasts, ka pieczvaigžņu viesnīcās apmetas biznesa ceļotāji, prominentas personas un - vienkārši, cilvēki, kas grib atpūsties netraucēti. Tā kā tuvojas Jāņi, kas sev līdzi nes ierastās "ampelēšanās", troksni, alu un negulēšanu - vēlējāmi

Latvieši Jāņus šogad svin vismaz 28 valstīs ārpus Latvijas

Latviešiem visā pasaulē šogad notiek vairāk nekā 50 Jāņu ielīgošanas sarīkojumu vismaz 28 valstīs, liecina portāla Latviesi.com apkopotā informācija. Tautieši uz kopīgu svinēšanu jau sanākuši vai vēl pulcēsies ASV, Austrālijā, Austrij�

Viedoklis: Kas ir trīs lietas, kas jebkuram Līgo svētku un Jāņu dienas laikā būtu jāizdara?

Strauji tuvojas Līgo svētki - un šodien arī piedzīvosim astroloģiskās vasaras iestāšanos, tāpēc sarunājoties ar tūrisma speciālistiem vēlējāmies noskaidrot kas ir trīs lietas, kas noteikti ikvienam šajos svētkos būs jāizdara...

Rīga piedalījās 37.Starptautiskajās Hanzas dienās Kampenā

No 15. līdz 18. jūnijam Nīderlandes pilsētā Kampenā notika 37. Starptautiskās Hanzas dienas ar moto „Ūdens vieno”. Latvijas...

Kārtīga līgošana Jūrmalā no 17. jūnija līdz pat 23. jūnijam

Jūrmalas pilsēta aicina uz vasaras Saulgriežu un Līgo svētku pasākumiem kūrortpilsētā.  Jūrmalas brīvdabas muzejā varēs iepazīt saulgriežu tradīcijas, siet sieru un gatavot skābputru...

Lauku ceļotājs noslēdz projektu «Gardā siera ceļš»

Tuvojoties Jāņiem, Latvijas lauku tūrisma asociācija „Lauku ceļotājs” noslēdz projektu „Gardā siera ceļš”, kuram...

Paziņoti uzņēmumi un uzņēmumu vadītāji ar labāko reputāciju

Aldara Alus muzeja telpās notika svinīgā Uzņēmumu reputācijas topa 2017 apbalvošanas ceremonija, kurā tika paziņoti...

Krupji, kāposti, sarkanie omāri un citas dīvainas iesaukas, kādās cilvēki dēvē savu valstu valūtas

Atzīstiet, jūs noteikti justos stipri apmulsis, ja draugs palūgtu jums aizdot vienu sarkano omāru? Taču ne tad, ja jūs

Aizsargāto produkta nosaukumu «Jāņu siers» drīkst izmantot seši Latvijas ražotāji

Tuvojoties Līgo svētkiem, Pārtikas un veterinārais dienests ķimeņu siera ražotājiem un patērētājiem atgādina...

Tuvojas Madonas Lielais pavasara stādu tirgus

29.aprīlī jau no plkst.8:00 Madonas pilsētas centrālajā Saieta laukumā kā ik gadu aprīļa beigās sāksies tradicionālais Stādu gadatirgus. Ņemot vērā, ka Lielās pavasara talkas būs...

Gastronomiskais ceļojums pa Francijas reģioniem – 1.daļa.

Francijas virtuve ir viena no slavenākajām virtuvēm pasaulē – garda, izsmalcināta, kur viss pārdomāts

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.5139091sec.