pavāri.

Apskatām 201 - 240 no 880 vārdam 'pavāri'

Piektdien «outlet» ciematā Piņķos atklās Gastro tirgu

Piektdien, 30. aprīlī outlet ciematā Via Jurmala Outlet Village durvis vērs Gastro tirgus un vairāki jauni veikali...

Latvijā ienāk jauns ēdienu piegādes serviss «Five Star»

Lai apmierinātu patērētāju vēlmi baudīt smalkāko restorānu maltītes arī esošajos apstākļos, šomēnes pašmāju tirgū sevi pieteicis jauns ēdienu piegādes pakalpojumu sniedzējs Five Star...

Izdots recepšu krājums «Latgales pavārgrāmata»

Prast gatavot ēst – tā ir liela vērtība, jo ēdiens ir ne vien neatņemama ikdienas sastāvdaļa, bet arī svētki ir skaistāki un īpašāki, ja tajos ir klāts bagātīgs galds...

Astoņi noderīgi padomi, kā bez lielas piepūles paplašināt vārdu krājumu svešvalodā

Jebkuras valodas apguve prasa gan apņemšanos un pašdisciplīnu, gan laika resursus...

Skrundas muiža piedāvā ieskatu vēsturē

Kā liecina vēstures dati, Skrundas muiža celta 1849. gadā, tā laika raksturīgajā klasicisma stilā – simetriska, proporcionāla, harmoniska un kopumā vienkārša ēka ar fasādes kolonnām, lieliem sešu rūšu logiem apakšējā stāvā un mazie

TOP 3 valstis, kur visbiežāk tūristēm uzmācas vīrieši

Un šī valstis ir Ēģipte, Tunisija un Bahreina...

Jaunais Hercoga Ģimenes Brančs 2+2 Itālijas garšās – jau no 12.janvāra!

Kad pārvietošanās pa pasauli ir stipri ierobežota, neviens nav aizliedzis doties garšu ceļojumā...

«Rūme» ikvienam piedāvā nobaudīt street food

Šefpavārs Uvis Janičenko savā restorānā Rūme ikvienam pilsētniekam piedāvā nobaudīt street food...

Pavārs Mārtiņš Sirmais pievērsies sviestmaizēm

Tapis pirmais “Forevers” veikals Latvijā, kurā tiek uzsākta uz vietas gatavotu sviestmaižu tirdzniecība...

Kuldīgā notiek Restorānu nedēļa

Kuldīgā notiek Restorānu nedēļa...

Sandija Liepkalne: Tik skaudri, līdz kaulam...

Pavasarī noturējāmies kā klints, neaizvēru nevienu ēdināšanas vietu ciet. Šobrīd situācija ir daudz smagāka...

Latvijā palielinās pieprasījums pēc bezalkoholiskajiem kokteiļiem un dzērieniem

Latvijā palielinās pieprasījums pēc bezalkoholiskajiem kokteiļiem un dzērieniem...

Kuldīga aicina uz Rudens Restorānu nedēļu

Kuldīga aicina uz Rudens Restorānu nedēļu...

Rīgas Restorānu nedēļa tuvojas finiša taisnei

Rīgas Restorānu nedēļa tuvojas finiša taisnei...

Somijā lidmašīnas maltītes nopērkamas bodē

Somijā lidmašīnas maltītes nopērkamas bodē...

Latvija ieņēma 14. vietu starp Pasaules labākajām pavāru komandām Tallinā

Latvija ieņēma 14. vietu starp Pasaules labākajām pavāru komandām Tallinā...

Cēsis aicina uz Rudens restorānu nedēļu 2020

Cēsis aicina uz Rudens restorānu nedēļu 2020...

Rīgā dots starts Rudens Rīgas restorānu nedēļai

Rīgā dots starts Rudens Rīgas restorānu nedēļai...

Šefpavārs Aleksandrs Kardašs: Jauni noteikumi un tendences restorānu biznesā

Šefpavārs Aleksandrs Kardašs: Jauni noteikumi un tendences restorānu biznesā...

«Michelin» zvaigznes – kādi ir vērtēšanas kritēriji?

"Michelin" zvaigznes – kādi ir vērtēšanas kritēriji?...

Rudens sezonā galvaspilsētas viesnīcas aicina vietējos tūristus

Rudens sezonā galvaspilsētas viesnīcas aicina vietējos tūristus...

Arī Latvijā šogad atzīmēs Pasaules Olu dienu

Arī Latvijā šogad atzīmēs Pasaules Olu dienu...

Latvija pirmo reizi piedalīsies Pasaules slavenākā pavāru konkursa «Bocuse dOr» Eiropas atlasē

Latvija pirmo reizi piedalīsies Pasaules slavenākā pavāru konkursa “Bocuse d’Or” Eiropas atlasē...

«Latvijas gada pavārs 2020» ir Heinrihs Erhards un «Latvijas gada pavārzellis 2020» ir Deniss Korotkovs (video)

«Latvijas gada pavārs 2020» ir Heinrihs Erhards un «Latvijas gada pavārzellis 2020» ir Deniss Korotkovs...

Rīgas reģiona īpašā garša atrodama mazo ražotāju saimniecībās

Tieši mazie uzņēmēji un mājražotāji Baltijas nozīmīgākajā pārtikas izstādē “Riga Food 2020” Rīgas plānošanas reģiona...

Viesmīlības nozares atbalstam oktobrī rīkos «Rudens Rīgas restorānu nedēļas»

Viesmīlības nozares atbalstam rīkos Rudens Rīgas restorānu nedēļas... 

Eiropas lielākais bordelis Covid-19 dēļ ir iesniedzis maksātnespējas pieteikumu

Eiropas lielākais bordelis Covid-19 dēļ ir iesniedzis maksātnespējas pieteikumu...

Jaunajā outlet ciematā norisinās burgeru festivāls «Burger Battle»

Jaunajā outlet ciematā Via Jurmala Outlet Village norisināsies šīs vasaras gardākais un gaidītākais pasākums...

Travelnews.lv iesaka: 7 labākās idejas, kā pavadīt nedēļas nogali

Šī nedēļa Latviju lutinājusi ar spožiem saules stariem un krietnu devu D vitamīna. Šķiet, ka vasara...

Multimediālo performanci «Sajūti Liepājas garšu» varēs baudīt arī septembrī (video)

Notikumā satiksies spilgti Liepājas kontrasti vienuviet, aizvedot klātesošos tikai šai pilsētai piederošā...

10 Rīgas restorāni un šefpavāri prezentē savu pavārmākslu «Rīgas svētku restorāns» - Foto

13 bildes. 10 Rīgas restorāni un šefpavāri prezentē savu pavārmākslu «Rīgas svētku restorāns»...

Rīgas svētkos gardēžus lutinās «Rīgas svētku restorāns»

Viens no apmeklētāju iecienītākajiem pasākumiem Rīgas pilsētas svētku laikā ir "Rīgas svētku restorāns" - balti izsmalcināts...

Travelnews.lv iesaka: 7 labākās idejas, kā pavadīt nedēļas nogali

Dārzos spuraini zied asteres un cēlās gladiolas, kokos sārtojas pīlādžu ķekari, bet rītos mazliet...

Liepājnieki aicina sajust savas pilsētas garšu pazemē

Augustā Liepājā notiks vairākas nebijušas, izsmalcinātas vakariņas redāna pazemes tunelī. Tā būs...

Ideja brīvdienu pavadīšanai Madonā un apkārtnē

Madona jūs sagaidīs zaļa un ziedoša. Ieskatu pilsētā var gūt, izejot nelielu loku pa pilsētas centrālo daļu...

Sajūti Liepājas garšu, baudot vakariņas pazemē

Pasākumā cilvēki varēs baudīt īpašas, estētiski un neparasti noformētas sešu kārtu vakariņas, kur par...

Vai zini, kādēļ spāņi vakariņas ēd vēlu?

Atrodoties jebkurā Spānijas pilsētā, pat darba dienās, desmitos vakarā var novērot, ka...

Kocēnu novada pašvaldība pārizdos Latvijā pirmo pavārgrāmatu, kas drukāta Rubenē

Vidzemes plānošanas reģiona organizētajā projektu konkursā “Vidzemes kultūras programma 2020” atbalstīts...

LIDO restorāni no jauna ver durvis gardēžiem

LIDO atvērto restorānu un veikalu pulkam pievienojušies vairāki LIDO restorāni Rīgā un...

Video intervija ar Svetlanu Riškovu, «Pavāru kluba» prezidenti un «Prolux» restorānu aprīkojuma pārdošanas menedžeri

Tūrisma ziņu portāls «Travelnews.lv» uz sarunu aicināja Svetlanu Riškovu, "Pavāru kluba" prezidenti un...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com

 
Total Timed::4.40841007sec.