siers.

Apskatām 201 - 240 no 409 vārdam 'siers'

Limbažu TIC,

Uzzini, ko vērts nobaudīt Latvijas reģionos

Pavasarim iestājoties, ģimeņu un draugu izbraukumi brīvdienās kļūst par regulāru un iecienītu aktivitāti daudziem...

LIELĀ INTERVIJA ar Mārtiņu Rītiņu restorāna «Vincents» šefpavāru

Restorāna “Vincents”, Rīgas klusajā centrā sirds un dvēsele vairāk nekā 20 gadus ir šefpavārs Mārtiņš Rītiņš, kurš ar savu pasaules...

Viedoklis: Ko apmeklēt un nogaršot «Rīgas – Gaujas gastronomijas reģiona 2017» ietvaros (Papildināts - 9 viedokļi)

Visa 2017. gada garumā, Rīgas – Gaujas reģions vienlaicīgi ir Eiropas gastronomijas reģions, kas piedāvā dažādas vienreizējas garšas un...

Viedoklis: Ko apmeklēt un nogaršot «Rīgas – Gaujas gastronomijas reģiona 2017» ietvaros (Papildināts - 6 viedokļi)

Visa 2017. gada garumā, Rīgas – Gaujas reģions vienlaicīgi ir Eiropas gastronomijas reģions, kas piedāvā dažādas vienreizējas garšas un...

Alpu kalni, dārgi rokaspulksteņi un izsmalcināts siers - iepazīsti Šveici! - Foto

15 foto. Alpu kalni, dārgi rokaspulksteņi un izsmalcināts siers - iepazīsti Šveici! Foto: Pixabay.com

Vidējais patēriņa cenu līmenis gada laikā palielinājās par 2,9 %

Vidējais patēriņa cenu līmenis gada laikā, palielinājās par 2,9 %, liecina jaunākie Centrālās statistikas pārvaldes dati...

Viedoklis: Kādus interesantus ēdienus piedāvās Latvijas restorāni 2017. gadā? (Papildināts, 6 viedokļi)

Vēlējāmies noskaidrot, kādus interesantus ēdienus piedāvās Latvijas restorāni 2017. gadā. Atbildes zemāk:

Seši AREI organizētie Latvijas kopstendi izstādē «SIAL 2016» Parīzē

Šī gada 16.oktobrī sākās starptautiskā izstāde „SIAL 2016”, kura ilgs līdz 20.oktobrim Francijas galvaspilsētā Parīzē. Izstāde, kura sevi dēvē par...

"Riga Food 2016" piena produktu konkursa medaļas sadalītas!

Kooperatīvā sabiedrība „Latvijas Piensaimnieku centrālā savienība” (LPCS) sadarbībā ar Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrību BT 1 organizēja Latvijā ražotu augstas...

«Gardais siera ceļš» – jauns ceļvedis Latvijā ražoto sieru cienītājiem – ceļotājiem

Arvien biežāk uz latvieša ēdienu galda ir baudāms kāds gards, Latvijā gatavots siers. Sieru gatavo ap 60 lauku saimniecībās un...

«Baltijas Kulinārais Ceļš» aicina gardēžus ceļot apkārt Baltijas jūrai

Kas kopīgs garšas ziņā valstīm ap Baltijas jūru? Vai pastāv īpaša Baltijas jūras valstu virtuve ar pasaulē atpazīstamiem ēdieniem un izslavētām tradīcijām? Uz šiem jautājumiem atbildes rod...

Jelgavā ar plašu pasākumu programmu tiks svinēti Piena, Maizes un Medus svētki

Jelgavā ar plašu pasākumu programmu tiks svinēti gadskārtējie Piena, Maizes un Medus svētki, bet Lielupē norisināsies Eiropā lielākā piena paku laivu...

Dziedātājs Roberto Meloni atzīstas mīlestībā Latgalei (video)

Temperamentīgais itāļu dziedātājs no Sardīnijas Latviju iepazina tālajā 2001. gadā, kad ieradās te, lai pasniegtu...

Jasmužā notiks Latgales tradicionālās kultūras un amatu svētki

Keramiķi no TLMS "Rēzeknes apriņķa podnieki" rekonstruētajā Andreja Paulāna darbnīcā glazēs un ievietos ceplī savus apdedzināšanai sagatavotos...

Valmierā notiks tradicionālā Siera diena

13.augustā biedrība "Siera klubs" sadarbībā ar Valmieras Kultūras centru pilsētas svētku "Valmiera virmo!" ietvaros organizēs...

Viedoklis: Kur Latvijas novados var baudīt īsto Latvijas garšu?

Par Latvijas garšu ir runāts daudz – gan to, kāda tā bijusi daudzus gadu simtus un desmitus iepriekš, gan arī to, kā tā...

7 gardi ceļojuma galamērķi siera mīļotājiem

Mūsdienās sieru "pasaule" ir ļoti daudzveidīga un šī produkta izmantošanas iespējas ir visplašākās: sākot no...

Viedoklis: Kā tūrisma Jāņi un Līgas svin Vasaras saulgriežus?

Vasaras gaidītākie svētki – Jāņu diena – tiek aizvadīta dažādi – kāds lustējas uz sirds nebēdu, cits izvēlas...

Travelnews.lv iesaka: Nedēļas nogales pasākumu kalendārs, 17.06.2016 - 19.06.2016

Ieskaties labākajos brīvdienu pasākumos, ko katru nedēļas piektdienu apkopo Travelnews.lv...

Latvijas Etnogrāfiskais brīvdabas muzejs aicina uz Vasaras saulgriežu svinībām

Alus un siers, Jāņu zāļu vākšana un vainagu pīšana, ugunskura iedegšana, pūdeles celšana, ugunsrata ripināšana, uguns plosta peldināšana un citi...

Notiks pirmais Latvijas grilēšanas čempionāts

Šovasar dažādās pilsētās visā Latvijā norisināsies pirmais Latvijas atklātais grilēšanas čempionāts, kurā...

Kuldīgas novadā aicina uz lustīgu līgošanu

Klāt vasaras saulgrieži – latviešiem izsenis tik nozīmīgie svētki, kad ar meijām un ziediem rotājam...

Notiks pirmais Latvijas grilēšanas čempionāts

Šovasar dažādās pilsētās visā Latvijā norisināsies pirmais Latvijas atklātais grilēšanas čempionāts, kurā aicināts piedalīties ikviens grilēšanas entuziasts. Sacensību ietvaros notiks...

Gardēžiem ir sagādāts īpašs notikums «Izgaršo vietējo!»

Gardēži šajā sezonā aicināti baudīt svaigus salātus ar sezonas dārzeņiem vai mājas sieru, zivju ēdienu cienītājiem tiks piedāvāta dažādos veidos pagatavota...

Viedoklis: Kas jauns šovasar Latgales tūrismā? (papildināts)

Latgalei piemīt sava garša un netverams dabas skaistums. Tajā mīt sirsnīgi un atsaucīgi cilvēki, kas allaž...

Iepazīsti dizaineru inovācijas, kas mainīs tavu ikdienu!

Ķīpsalā pulcēs modes pasaulē pazīstamus ražotājus, iecienītus zīmolus, daudzsološus jaunos uzņēmējus un dizainerus. Izstādē piedalīsies vairāk nekā...

Tuvojas «Cīruļputeņa» laiks un tam līdzi - skrējiens pa Preiļu pilsētas ielām

Nemanot mūsu bezsniega ziema ir pietuvojusies pavasarim! Aiz loga ir marts, un gribas...

Viegli pagatavojama maltīte ziemas vakariem

Ziemas vakaros tā vien gribas panašķoties ar kādu viegli pagatavojamu un sātīgu maltīti. Receptēs padalās...

Ceļotāja stāsts: Skrējiens pēc vasaras Spānijā un Portugālē

Laikā, kad ārā viss ir sniegots, slapjš, tumšs un vēss, atmiņās mēdzu aizceļot uz nu jau aizgājušā gada pavasari, kad...

Ziemas piedāvājums gardēžiem «Izgaršo vietējo»!

Jelgavas reģionālais tūrisma centrs sadarbībā ar Jelgavas un Jelgavas novada ēdināšanas uzņēmumiem ziemas sezonā ir sagādājis...

Ko atvest mājās no Spānijas?

Flamenko lellītes un apgleznoti sienas šķīvji suvenīru veikalos bieži vien neietilpst labas gaumes robežās un lielākoties tie tiek ražoti...

Sabile aicina uz Mārtiņdienas tirdziņu

Klāt ir rudens – ražas laiks. Mārtiņos, kad raža novākta ir īstais laiks, lai piedalītos gadatirgū, kur izaudzētos, noadītos...

Pērļu grūbu putra ar baravikām un baltvīnu

Putras nedēļas ietvaros, Mežotnes pils restorāna šefpavārs Markus Murovskis piedāvā:PĒRĻU GRŪBU PUTRA AR BARAVIKĀM UN BALTVĪNU. Recepte...

Siera karš var skart gastronomijas tūrismu

Brisele pieprasa Itālijas valdībai svītrot nosacījumu, ka siers var tikt izgatavots tikai no svaiga piena, jo tur siera gatavošanai drīkst...

Krāsainie burgeri paliek arvien populārāki

Lai gan Latvijā krāsainie burgeri vēl nav tik populāri, tomēr citās pasaules valstīs Instagram konti "sprāgst" ar krāsaino burgeru...

Kā saskandināt citās valstīs?

- Oans, zwoa, drei – g’suffa! –visapkārt dzirdam Oktoberfest teltīs Vācijā. Šeit der atcerēties, ka saskandinot  jāskatās acīs un glāzes nedrīkst...

Svini Miķeļdienu Valmiermuižā

Sagaidot rudens saulgriežus jeb Miķeļus pie Valmiermuižas alus darītavas notiks Miķeļdienas svinības un tirdziņš. Ikviens aicināts izzināt...

Iepazīsti Latvijas uzņēmumu kopstendu «Riga Food 2015»

Šogad starptautiskā pārtikas izstāde "Riga food 2015" svin savu 20 pastāvēšanas gadadienu un kā ik gadu...

Rīgā durvis vēris jauns itāļu restorāns La Piazza

Klusajā centrā Rīgā, Andreja Pumpura ielā 6 atklāts jauns itāļu restorāns "La Piazza". Tulkojumā no itāļu valodas...

Rīgas Centrāltirgus dāvina brīvdabas kino seansu un koncertu

Rīgas pilsētas svētku ietvaros Rīgas Centrāltirgus aicina visus pilsētniekus un Rīgas viesus...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.05555892sec.