Gastro.

Apskatām 241 - 280 no 516 vārdam 'Gastro'

Le Dome,

Informēs par izstādi-gadatirgu «Balttour 2017» un biznesa forumu!

24. janvārī  notiks preses konference, kurā informēs par Baltijas vērienīgāko tūrisma notikumu – 24. starptautisko tūrisma izstādi-gadatirgu...

LIELĀ INTERVIJA ar Arno Ter-Saakovu, tūroperatora «Alida Tūrs» valdes priekšsēdētāju

Tūroperatora “Alida Tūrs” valdes priekšsēdētāja Arno Ter-Saakova vispārliecinošāk jūtas, lai ceļotājus aizvestu skaistā atpūtā uz Krētu...

Pirmo reizi Rīgā norisinās īpašs gastronomisks pasākums – Rīgas ielu ēdiena festivāls «Stāsts: Ziema» - Foto

45 bildes. Pirmo reizi Rīgā norisinās īpašs gastronomisks pasākums – Rīgas ielu ēdiena festivāls «Stāsts: Ziema»... 

Viedoklis: Kā Rīgas šefpavāri un uzņēmēji novērtē ielu ēdiena festivālu «Riga Street Food Festival»?

14. janvārī, Vecrīgā pirmo reizi notika ielu ēdiena festivāls, kas iesāka Rīgas – Gaujas atzīšanu par gastronomijas reģionu 2017. Aicinām ieklausīties...

Ar ielu ēdienu festivālu atklāts Eiropas gastronomijas reģions 2017

Rīgā, Kaļķu un Vaļņu ielu krustojumā Vecrīgā, notiek pirmais Rīgas ielu ēdiena festivāls |Stāsts: Ziema|. Pasākums ir ļoti plaši apmeklēts -   līdz plkst. 16:00 to

Viedoklis: Kādus interesantus ēdienus piedāvās Latvijas restorāni 2017. gadā? (Papildināts, 6 viedokļi)

Vēlējāmies noskaidrot, kādus interesantus ēdienus piedāvās Latvijas restorāni 2017. gadā. Atbildes zemāk:

Pasākums gardēžiem - notiks pirmais Rīgas ielu ēdiena festivāls

Rīgas-Gaujas reģions 2017. gadā ieguvis godpilno Eiropas gastronomijas reģiona 2017 titulu. Atklājot Rīgas - Gaujas reģiona notikumus, 14. janvārī...

Jau rīt notiks pirmais Rīgas ielu ēdiena festivāls

Rīt, 14. janvārī, Rīgā, Kaļķu un Vaļņu ielu krustojumā Vecrīgā, no plkst. 14.00 līdz plkst. 20.00 notiks pirmais Rīgas ielu ēdiena festivāls |Stāsts: Ziema|...

Starptautiskās tūrisma izstādēs Valmiera un apkārtējie novadi popularizēs savu piedāvājumu

Latvijas dabas garša, amatnieku meistarība, piedzīvojumu filmu cienīgi pārgājieni, aktīvā atpūta, velobraukšanas prieks, gadalaiku dāvinātā skaistuma...

2017.gads Siguldā tiek veltīts gastronomijai

Šogad izbaudīsim plašu gastronomijas aktivitāšu klāstu par godu Rīgas – Gaujas reģiona iegūtajam titulam „Eiropas gastronomijas reģions 2017”...

2017.gads aizritēs Eiropas gastronomijas reģiona zīmē

Gastronomijas tradīciju, ēdienu dažādības saglabāšana un Latvijas dabas velšu izmantošana, stiprinot Gaujas Nacionālo parku kā tūrisma galamērķi un parādot...

Aivars Mackevičs: Veiksmīgu un ceļojumiem bagātu 2017. gadu! (papildināts)

Paldies par daudzajiem Ziemassvētku un Jaungada apsveikumiem! Nov

Dodieties uz Šveici pavasarī? Pamēģiniet viņu jauno trakumu – kukaiņu burgerus

Kad pienāca 2016. gada beigas, tika sasniegti daudz un dažādi gastronomiskie sasniegumi. Taču 2017. gada sākumā neviens neiedomājās, ka viena no...

Ar Rīgas ielu ēdiena festivālu atklās Eiropas gastronomijas reģionu 2017

2017.gada 14. janvārī, atklājot Rīgas - Gaujas reģiona titulu Eiropas gastronomijas reģions 2017, Rīgā notiks līdz šim vēl nebijis pasākums gardēžiem...

LIELĀ INTERVIJA ar Kasparu Jansonu, restorāna MUUSU šefpavāru

Prasiet, lai restorānu šefpavāri vairāk piedāvā ēdienus no Latvijas produktiem, mudina Vecrīgā esošā restorāna MUUSU šefpavārs Kaspars...

Grieķijas «Aldemar Resorts» un tūroperators «Tez Tour» atklāj gastronomiskos noslēpumus - Foto

80 bildes. Grieķijas «Aldemar Resorts» un tūroperators «Tez Tour» atklāj gastronomiskos noslēpumus...

Apstiprināti Eiropas Gastronomijas reģiona oficiālie suvenīri

Nodibinājuma “Rīgas Tūrisma Attīstības birojs” (zīmols “Live Riga”), Siguldas, Cēsu un Valmieras pašvaldību, kā arī Gaujas Nacionālā parka...

LVRA aicina uz 12. starptautisko viesmīlības industrijas konferenci

Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācija (LVRA) aicina piedalīties viesmīlības industrijas gada nozīmīgākajā pasākumā...

Biznesa augstskolā Turība notiks Gundegas Skudriņas vieslekcija «Kā uzburt svētku sajūtu?»

Tuvojoties Ziemassvētkiem un Jaunā gada svinībām, otrdien, 6. decembrī, Biznesa augstskolas Turība Konferenču zālē notiks...

Valmieras tehnikums parakstījis sadarbības līgumu ar SIA «Valmiermuižas pils»

Sadarbība darba vidē balstītu mācību un mūžizglītības programmu attīstībā, prakses vietu nodrošināšana, mācību...

Vidzeme dodās ceļā uz «Hanzas gastronomiju»

Vietējās izcelsmes produktiem ir potenciāls kļūt par ļoti nozīmīgu mūsdienu gastronomijas daļu. Šīs nedēļas sākumā par to bija iespējams...

Ceļā uz «Hanzas gastronomiju»: fokuss uz vietējām iespējām

Vietējās izcelsmes produktiem ir potenciāls kļūt par ļoti nozīmīgu mūsdienu gastronomijas daļu. Šīs nedēļas sākumā par to bija iespējams pārliecināties...

Siguldas Restorānu nedēļa ieguvusi popularitāti

​No 1. līdz 6.novembrim Siguldā un tās apkārtnē norisinājās Siguldas Restorānu nedēļa, kurā ar īpašām trīs ēdienu maltītēm...

Vācijas lielākais ikdienas laikraksts nosauc Rīgu par gardēžu pilsētu

Rīga pēdējos gados no izklaides tūrisma galamērķa kļuvusi par nozīmīgu Baltijas gastronomijas tūrisma galamērķi, vēsta Vācijas lielākais ikdienas laikraksts...

Novembra sākumā norisināsies Siguldas Restorānu nedēļa

No 1. līdz 6.novembrim Siguldā un tās apkārtnē norisināsies Siguldas Restorānu nedēļa, kurā piedalīsies desmit restorāni un kafejnīcas...

Jūras velšu festivāls veicina jūras produktu apgrozījumu Latvijā

Lielākā jūras velšu piegādātāja Baltijas valstīs Reaton Ltd pasūtītā pētījuma rezultāti liecina, ka pēdējā gada laikā paaugstinājies jūras velšu patēriņš...

Kas ir Latvijas dabas garša un gastronomijas tūrisms?

Valmierā 21.oktobrī norisināsies starptautiska tūrisma konference, kurā viena no tēmām būs gastronomijas tūrisms. Par to, kāda ir Latvijas dabas garša, stāsta viens no Latvijā vadošajiem šefpavāriem...

Restorāns «De Commerce Gastro Pub 1871» prezentē jaunu ēdienkarti - Foto

15 bildes. Restorāns «De Commerce Gastro Pub 1871» prezentē jaunu ēdienkarti...

Izsludina konkursu «Rīgas – Gaujas reģiona 2017.gada Eiropas Gastronomijas reģiona oficiālais suvenīrs»

Lai veicinātu Rīgas – Gaujas reģiona gastronomisko suvenīru jaunradi, nodibinājums “Rīgas tūrisma Attīstības birojs” sadarbībā ar ...

Rīgā viesojas viena no Londonas ietekmīgākajām ēdiena blogerēm

Lai iepazītu Rīgu kā pilsētu labai garšsajūtai un apmeklētu Rīgas-Gaujas reģionu, kas nākamgad saņēmis Eiropas gastronomijas reģiona titulu...

Rīgas restorānu nedēļā piedalās 57 restorāni

Šī gada 10.oktobrī Rīgā sākās jau desmitā Rīgas restorānu nedēļa, kurā piedalās 57 restorāni. Tās laikā apmeklētājiem ir iespēja nobaudīt...

Ir sākusies desmitā Rīgas restorānu nedēļa

Vakar, 10. oktobrī, Rīgā sākās jau desmitā Rīgas restorānu nedēļa, kurā piedalās 57 restorāni. Tās laikā apmeklētājiem ir iespēja nobaudīt trīs ēdienu maltīti par 15 vai 20 eiro Rīgas labākajos...

Valmierā notiks starptautiska konference "Pieredze, inovācijas un izaicinājumi tūrismā: globālo tendenču vietējie risinājumi"

No 2016. gada 7. septembra ir iespējams reģistrēt dalību starptautiskajai, zinātniskajai konferencei “Pieredze, inovācijas un izaicinājumi tūrismā: globālo tendenču vietējie risinājumi”, kas...

Travelnews.lv iesaka: Nedēļas nogales pasākumu kalendārs, 07.10.2016 - 09.10.2016

Ieskaties labākajos brīvdienu pasākumos, ko katru nedēļas piektdienu apkopo Travelnews.lv...

LIELĀ INTERVIJA ar Lauru Skrodeli, Siguldas Attīstības aģentūras direktori

Siguldai ir tik vēl daudz veidu kā sevi parādīt! Ar šādu apņēmību pirms sešiem gadiem darbu sāka P/A “Siguldas Attīstības aģentūra” direktore Laura Skrodele, kura...

Aicina uz Tibetas kultūras dienām Rīgā

8. un 9. oktobrī Rīgā norisināsies Tibetas kultūras dienas, kur ikvienam apmeklētājam būs iespēja piedalīties dažādās bezmaksas aktivitātēs, kas...

Cēsu puses tūrisma uzņēmēju rudens sanākšana Liepas muižā

Trešdien, 28.septembrī Liepas muižā tūrisma uzņēmēji un ikviens interesents aicināti uz semināru par viesmīlības un gastronomijas tēmām...

Latvijā viesojās gastronomijas žurnālistes no Somijas

Tāda atsaucība sen neesot bijusi pieredzēta - atzina Somijas gastronomijas žurnālistu asociācijas vadītājas. Parasti gadskārtējā kopīgajā ekskursijā piedaloties kādi...

LIAA Tūrisma departaments aicina uz Informatīvo dienu

LIAA Tūrisma departamenta eksperti aplūkos vairākus aktuālos jautājumus par interneta resursu izmantošanu, portāla satura pilnīgošanu, atbalsta saņemšanu starptautisko...

Viedoklis: Ko restorāni piedāvā klāt maizei?

Nesen vairākiem restorāniem  jautājām to, kā viņi izvēlas maizi un kādus maizes veidus piedāvā saviem viesiem. Noskaidrojās, ka pēc tā, kāda...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com

 
Total Timed::3.93983006sec.