šokolāde.

Apskatām 361 - 400 no 825 vārdam 'šokolāde'

Ventspils pilsētas svētku laikā no ventu bankas izņemti 305 tūkstoši ventu

Ventspils pilsētas 727. gadadienas svinībās Ventu bankas klienti nopelnījuši un izņēmuši 305 tūkstošus ventu...

Turpina augt pieprasījums pēc augstvērtīgas maizes un jaunumiem

Latvijas maizes tirgus ir stabilizējies: turpina pieaugt pieprasījums pēc maizes ar augstu pievienoto vērtību, neliels pieaugums vērojams arī...

Dolce Vita jeb saldie grēki itāļu stilā

Ir iestājusies ilgi gaidītā vasara, sezona, kurai piestāv neliegt sev nelielu baudu, arī – kāda salda un gaisīga kumosa veidolā.

Cik daudzos veidos iespējams nobaudīt kafiju - izvēlies savu mīļāko!

Kas gan būtu rīts bez kārtīgas stipras kafijas krūzes, vai pēcpusdiena kafejnīcā – bez vilinoši maiga, prasmīga baristas

Interesanti galamērķi dažādiem ceļotāju tipiem - 2.daļa.

Mēs katrs esam dažādi, un katram droši vien arī eksistē kāda ideālā vieta uz pasaules, kur viņš jūtas absolūti laimīgs,

Ak, šie saldie grēciņi jeb kur meklējamas gardākās kūkas Rīgā

Mēs dzīvojam laikmetā, kura viena no iezīmēm ir tiekšanās pēc arvien veselīgāka dzīves veida un pārtikas,

Arlita Sedmale: svarīgākais par maizes uzglabāšanu vasarā

Kā vislabāk maizi uzglabāt vasarā? Vasara ir pikniku laiks – kā, dodoties piknikā, maizi paņemt līdzi, lai tā ilgāk būtu svaiga un...

Viedoklis: Kā izveidot un saglabāt Latvijā mīlētu zīmolu?

Jūnija vidū tika publicēts šā gada uzņēmumu reputācijas tops, kurā jau otro gadu pēc kārtas uzvarējusi maizes ceptuve "Lāči", savukārt tās vadītājs Normunds Skauģis atzīts par vadītāju ar augstāko reputāciju. Kā Lāčiem un tās vadīt

Melānijas Trampas dzimtene Slovēnija - pievilcīgs gala mērķis vasaras ceļojumam

Sevnice ir maza, gleznaina pilsētiņa ar tikai pieciem tūkstošiem iedzīvotāju zaļā Slovēnijas Alpu kalnu ielejā, Savas upes

Pārtikas uzņēmumu Reputācijas topā Fazer Latvija kāpums uz septīto vietu

Fazer Latvija Uzņēmumu reputācijas topā šogad ierindots 26. vietā, pakāpjoties par divām vietām, salīdzinājumā ar...

Viedoklis: Kas ir neierastākais ko var nobaudīt Rīgas restorānos?

Bieži vien, ceļojot uz ārzemēm, kā latvieši tā citi tūristi steidz nobaudīt ko neparastu, iespējams vien šajā reģionā pieejamu maltīti! "Travelnews.lv" vēlējās noskaidrot no Rīgas...

Sākas vasaras akcija «Apceļo Latvijas muzejus»

Latvijas Muzeju biedrība šogad atzīmē 25 gadu jubileju. Šo gadu laikā Muzeju biedrības saime ir augusi un apvieno...

Viedoklis: Kas ir pieprasītākie saldie ēdieni Rīgas restorānos?

Travelnews.lv redakcija ir novērojuši, ka saldo ēdienu klāsts dažādos restorānos ir visai plašs - tomēr, cik tas ir pieprasīts no klientu puses un ko konkrēti dažādi restorāni piedāvā...

Aicina piedalīties akcijā «Apceļo Latvijas muzejus»

Latvijas Muzeju biedrība šogad atzīmē 25 gadu jubileju. Šo gadu laikā Muzeju biedrības saime ir augusi, un šodien apvieno 107 valsts, pašvaldības, privātos un autonomos muzejus. Lai pievērstu uzmanību Latvijas Muzeju biedrības darbībai, kā

Par Via Hanseatica tūrisma objektiem raksta igauņu laikraksta «Postimees» speciālajā tematiskajā pielikumā

Vidzemē aprīļa sākumā viesojās igauņu laikraksta „Postimees” žurnālists Verni Leivaks, lai...

Viedoklis: Kā motivēt apmeklētāju atgriezties «otru reizi» izklaides vietā?

Ir teiciens, ka latvieši ir gana pragmatiski – vienreiz pabijuši kaut kur, tie uzskata, ka otru reizi vairs nav vērts atgriezties – labāk pamēģināt ko jaunu. To īpaši, noteikti jūt izklaides nozarē, piemēram muzejos vai atrakciju park

Travelnews.lv redakcija viesojas gardajā «Laimas» šokolādes muzejā

Lietainā 25.aprīļa pēcpusdienā, Travelnews.lv redakcija ar prieku novērsās no saviem ikdienas darbiem, lai dotos saldā piedzīvojumā, par kuru jokus birojā varēja dzirdēt jau trīs dienas iepriekš...

Piecas romantiskākās pilsētas pasaulē

Ir dažādas formas romantika – šokolāde tiks augsti novērtēta vienmēr. Tomēr nekas nelīdzinās divvientulībā pavadītam laikam romantiskā...

Viedoklis: Kā Lieldienas tiks sagaidītas Latvijas reģionos? (papildināts)

Tuvojas Lieldienas, kuras aizvadīsim šīs nedēļas nogalē. Šogad Lieldienās būs četras brīvdienas. Kādi Lieldienu pasākumi gaidāmi apkārtnē?

Fazer Latvija pērn apgrozījuma pieaugums par 12,23%

Vienas no Latvijā lielākajām maiznīcām Fazer Latvija apgrozījums 2016. gadā sasniedza 24,23 miljonu eiro, kas ir par...

Ceļotāja stāsts: Skriešana rada pozitīvu atkarību

Katram cilvēkam noteikti ir kāds savs hobijs vai aizraušanās, kas, varbūt, sākusies pavisam nejauši. Tā noticis arī ar Edgaru Bomiku, kurš sāka skriet tikai...

17 romantiskākas vietas uz mūsu planētas

Nu gandrīz kā ideāliem septiņpadsmit romantiskiem mirkļiem pavasarī – Nationalgeographic. Com iesaka,

Viedoklis: Kā izveidot mūsdienu apmeklētājiem interesantu piedāvājumu?

Mūsdienu cilvēki attiecībā uz brīvā laika pavadīšanas iespējām ir diezgan izlutināti – katru dienu informācijas

Izbaudi saldo Manhetenas muzeju

Šajā nedēļā pilsēta ir kļuvusi nedaudz saldāka, pateicoties Ņujorkas pirmajam šokolādes muzejam. Slavenais šokolādes meistars Džeks Torres sadarbojoties ar Ediju Van Belu, ir atvēris vairākus šokolādes muzejus no Beļģijas līdz pat Meksikai, be

«Rīgas - Gaujas gastronomijas reģiona 2017» ietvaros dodies apceļot Valmieru

2017.gadā Eiropas gastronomijas reģiona titulu nesīs Rīgas – Gaujas reģions, tostarp arī Valmiera. Rīgas – Gaujas reģiona partneri ir izstrādājuši ceļvedi un...

2017. gadā strauji attīstās kāds patīkams tūrisma veids

Šokolādes gatavošana, saullēkta joga un ielu ēdiena safari. Tos visus apvieno viens salīdzinoši jauns un aizraujošs tūrisma veids – pieredzējuma tūrisms...

Uzdāvini «Šokolādes skolas» piedzīvojumu!

Sagādā saldu un aizraujošu piedzīvojumu savam bērnam un piesaki viņu "Laimas" šokolādes muzeja organizētajā "Šokolādes skolā", kur pārsteigumi...

Izgaršojiet Banksy slaveno mākslas darbu «Meitene ar balonu»

Pavārmāksla ir fantastiska lieta – pavāri vienmēr paceļ savu kulināro dotību jaunā līmenī. Arī 2017. gadā, kāda Londonas, Lielbritānijas, restorāna pavāri ir

Spa tendences ziemā: masāžas, atjaunojošas procedūras un dimantu dermabrāzija

Ziema ir īstais laiks, kad palutināt sevi ar masāžām, skaistumkopšanas rituāliem, pirts kūrēm un citām patīkamām procedūrām ķermenim un dvēselei...

Vidējais patēriņa cenu līmenis gada laikā palielinājās par 2,9 %

Vidējais patēriņa cenu līmenis gada laikā, palielinājās par 2,9 %, liecina jaunākie Centrālās statistikas pārvaldes dati...

Latvijas tūrisma piedāvājums – nīderlandiešiem, kaimiņiem lietuviešiem un somiem

Pirmais darba posms spraigajā izstāžu sezonā ir bijis veiksmīgs un izpelnījies patīkamu ievērību. Nacionālo stendu...

Viedoklis: Kādus interesantus ēdienus piedāvās Latvijas restorāni 2017. gadā? (Papildināts, 6 viedokļi)

Vēlējāmies noskaidrot, kādus interesantus ēdienus piedāvās Latvijas restorāni 2017. gadā. Atbildes zemāk:

Viedoklis: Kādus interesantus ēdienus piedāvās Latvijas restorāni 2017. gadā?

Vēlējāmies noskaidrot, kādus interesantus ēdienus piedāvās Latvijas restorāni 2017. gadā. Atbildes zemāk:

Aivars Mackevičs: Veiksmīgu un ceļojumiem bagātu 2017. gadu! (papildināts)

Paldies par daudzajiem Ziemassvētku un Jaungada apsveikumiem! Nov

Top 5 – 2016. gada tūristu mīļākie neierastie ēdieni

No zeltā pārklātiem saldējumiem līdz suši virtuļiem. Piedāvājam jums apskatīt trakākos 2016. gada ēdienus, kurus bija iemīļojuši tūristi...

Viedoklis: Kā pie vakariņu galda radīt Ziemassvētku noskaņu? (Papildināts - 6 viedokļi!)

Daudzi sinoptiķi Ziemassvētkos neprognozē sniegu. Vēlējāmies noskaidrot, kā mājās, ar sev tuviem cilvēkiem, varētu radīt Ziemassvētku noskaņu? Atbildes...

Viedoklis: Kā pie vakariņu galda radīt Ziemassvētku noskaņu?

Daudzi sinoptiķi Ziemassvētkos neprognozē sniegu. Vēlējāmies noskaidrot, kā mājās, ar sev tuviem cilvēkiem, varētu radīt Ziemassvētku noskaņu? Atbildes...

Ar kādu dzērienu pievilināt Ziemassvētku vecīti jeb Ziemassvētki tavā glāzē

Kad kalendārs ziņo par ziemas saulgriežu strauju tuvošanos, mūsu apziņā pavisam nemanot iezogas svētku gaidīšanas sajūta. Ziemassvētkus mēģinām...

Latvijā arvien vairāk cieņā – maize ar pievienoto vērtību

Latvijā puse jaunu cilvēku vecumā no 18-24 gadiem ikdienā patērē rudzu un kviešu maizes ar sēklām, klijām, graudiem un citām piedevām, liecina...

Viedoklis: Kādus ēdienus adventes laikā piedāvā Latvijas restorāni? (Papildināts)

Vēlējāmies noskaidrot, kādus ēdienu vai dzērienus piedāvā Latvijas restorāni? Jautājumi bija vairāk par tādiem ēdieniem, kas radītu svētku sajūtu cilvēkos...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com

 
Total Timed::2.53685308sec.