361.
Ventspils pilsētas svētku laikā no ventu bankas izņemti 305 tūkstoši ventu
(10/08/2017 06:06)
[lv]
Skatīt vairāk
Ventspils pilsētas 727. gadadienas svinībās Ventu bankas klienti nopelnījuši un izņēmuši 305 tūkstošus ventu...
362.
Turpina augt pieprasījums pēc augstvērtīgas maizes un jaunumiem
(03/08/2017 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Latvijas maizes tirgus ir stabilizējies: turpina pieaugt pieprasījums
pēc maizes ar augstu pievienoto vērtību, neliels pieaugums vērojams arī...
363.
Dolce Vita jeb saldie grēki itāļu stilā
(18/07/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Ir iestājusies ilgi gaidītā vasara, sezona, kurai piestāv neliegt sev nelielu baudu, arī – kāda salda un gaisīga kumosa veidolā.
364.
Cik daudzos veidos iespējams nobaudīt kafiju - izvēlies savu mīļāko!
(17/07/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Kas gan būtu rīts bez kārtīgas stipras kafijas krūzes, vai pēcpusdiena kafejnīcā – bez vilinoši maiga, prasmīga baristas
365.
Interesanti galamērķi dažādiem ceļotāju tipiem - 2.daļa.
(11/07/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Mēs katrs esam dažādi, un katram droši vien arī eksistē kāda ideālā vieta uz pasaules, kur viņš jūtas absolūti laimīgs,
366.
Ak, šie saldie grēciņi jeb kur meklējamas gardākās kūkas Rīgā
(07/07/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Mēs dzīvojam laikmetā, kura viena no iezīmēm ir tiekšanās pēc arvien veselīgāka dzīves veida un pārtikas,
367.
Arlita Sedmale: svarīgākais par maizes uzglabāšanu vasarā
(03/07/2017 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Kā vislabāk maizi uzglabāt vasarā? Vasara ir pikniku laiks – kā,
dodoties piknikā, maizi paņemt līdzi, lai tā ilgāk būtu svaiga un...
368.
Viedoklis: Kā izveidot un saglabāt Latvijā mīlētu zīmolu?
(30/06/2017 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Jūnija vidū tika publicēts šā gada uzņēmumu reputācijas tops, kurā
jau otro gadu pēc kārtas uzvarējusi maizes ceptuve "Lāči", savukārt tās
vadītājs Normunds Skauģis atzīts par vadītāju ar augstāko reputāciju. Kā
Lāčiem un tās vadīt
369.
Melānijas Trampas dzimtene Slovēnija - pievilcīgs gala mērķis vasaras ceļojumam
(26/06/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Sevnice ir maza, gleznaina pilsētiņa ar tikai pieciem tūkstošiem iedzīvotāju zaļā Slovēnijas Alpu kalnu ielejā, Savas upes
370.
Pārtikas uzņēmumu Reputācijas topā Fazer Latvija kāpums uz septīto vietu
(20/06/2017 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Fazer Latvija Uzņēmumu reputācijas topā šogad ierindots 26. vietā, pakāpjoties par divām vietām, salīdzinājumā ar...
371.
Viedoklis: Kas ir neierastākais ko var nobaudīt Rīgas restorānos?
(14/06/2017 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Bieži vien, ceļojot uz ārzemēm, kā latvieši tā citi tūristi steidz
nobaudīt ko neparastu, iespējams vien šajā reģionā pieejamu maltīti!
"Travelnews.lv" vēlējās noskaidrot no Rīgas...
372.
Sākas vasaras akcija «Apceļo Latvijas muzejus»
(02/06/2017 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Latvijas Muzeju biedrība šogad atzīmē 25 gadu jubileju. Šo gadu laikā Muzeju biedrības saime ir augusi un apvieno...
373.
Viedoklis: Kas ir pieprasītākie saldie ēdieni Rīgas restorānos?
(01/06/2017 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Travelnews.lv redakcija ir novērojuši,
ka saldo ēdienu klāsts dažādos restorānos ir visai plašs - tomēr, cik
tas ir pieprasīts no klientu puses un ko konkrēti dažādi restorāni
piedāvā...
374.
Aicina piedalīties akcijā «Apceļo Latvijas muzejus»
(24/05/2017 06:02)
[lv]
Skatīt vairāk
Latvijas Muzeju biedrība šogad atzīmē 25 gadu jubileju. Šo gadu laikā
Muzeju biedrības saime ir augusi, un šodien apvieno 107 valsts,
pašvaldības, privātos un autonomos muzejus. Lai pievērstu uzmanību
Latvijas Muzeju biedrības darbībai, kā
375.
Par Via Hanseatica tūrisma objektiem raksta igauņu laikraksta «Postimees» speciālajā tematiskajā pielikumā
(17/05/2017 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Vidzemē aprīļa sākumā viesojās igauņu laikraksta „Postimees” žurnālists Verni Leivaks, lai...
376.
Viedoklis: Kā motivēt apmeklētāju atgriezties «otru reizi» izklaides vietā?
(28/04/2017 06:22)
[lv]
Skatīt vairāk
Ir teiciens, ka latvieši ir gana
pragmatiski – vienreiz pabijuši kaut kur, tie uzskata, ka otru reizi
vairs nav vērts atgriezties – labāk pamēģināt ko jaunu. To īpaši,
noteikti jūt izklaides nozarē, piemēram muzejos vai atrakciju park
377.
Travelnews.lv redakcija viesojas gardajā «Laimas» šokolādes muzejā
(28/04/2017 06:19)
[lv]
Skatīt vairāk
Lietainā 25.aprīļa pēcpusdienā,
Travelnews.lv redakcija ar prieku novērsās no saviem ikdienas darbiem, lai
dotos saldā piedzīvojumā, par kuru jokus birojā varēja dzirdēt jau trīs dienas iepriekš...
378.
Piecas romantiskākās pilsētas pasaulē
(19/04/2017 06:17)
[lv]
Skatīt vairāk
Ir dažādas formas romantika – šokolāde tiks augsti novērtēta vienmēr.
Tomēr nekas nelīdzinās divvientulībā pavadītam laikam romantiskā...
379.
Viedoklis: Kā Lieldienas tiks sagaidītas Latvijas reģionos? (papildināts)
(12/04/2017 06:22)
[lv]
Skatīt vairāk
Tuvojas Lieldienas, kuras aizvadīsim
šīs nedēļas nogalē. Šogad Lieldienās būs četras brīvdienas. Kādi
Lieldienu pasākumi gaidāmi apkārtnē?
380.
Fazer Latvija pērn apgrozījuma pieaugums par 12,23%
(07/04/2017 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Vienas no Latvijā lielākajām maiznīcām Fazer Latvija apgrozījums 2016. gadā sasniedza 24,23 miljonu eiro, kas ir par...
381.
Ceļotāja stāsts: Skriešana rada pozitīvu atkarību
(04/04/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Katram cilvēkam noteikti ir kāds savs hobijs vai aizraušanās, kas,
varbūt, sākusies pavisam nejauši. Tā noticis arī ar Edgaru Bomiku, kurš
sāka skriet tikai...
382.
17 romantiskākas vietas uz mūsu planētas
(04/04/2017 06:17)
[lv]
Skatīt vairāk
Nu gandrīz kā ideāliem septiņpadsmit romantiskiem mirkļiem pavasarī – Nationalgeographic. Com iesaka,
383.
Viedoklis: Kā izveidot mūsdienu apmeklētājiem interesantu piedāvājumu?
(31/03/2017 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Mūsdienu cilvēki attiecībā uz brīvā laika pavadīšanas iespējām ir diezgan izlutināti – katru dienu informācijas
384.
Izbaudi saldo Manhetenas muzeju
(14/03/2017 06:13)
[lv]
Skatīt vairāk
Šajā nedēļā pilsēta ir kļuvusi nedaudz saldāka, pateicoties Ņujorkas pirmajam šokolādes muzejam. Slavenais šokolādes meistars Džeks Torres sadarbojoties ar Ediju Van Belu, ir atvēris vairākus šokolādes muzejus no Beļģijas līdz pat Meksikai, be
385.
«Rīgas - Gaujas gastronomijas reģiona 2017» ietvaros dodies apceļot Valmieru
(28/02/2017 06:03)
[lv]
Skatīt vairāk
2017.gadā Eiropas gastronomijas reģiona titulu nesīs Rīgas – Gaujas
reģions, tostarp arī Valmiera. Rīgas – Gaujas reģiona partneri ir
izstrādājuši ceļvedi un...
386.
2017. gadā strauji attīstās kāds patīkams tūrisma veids
(27/02/2017 06:14)
[lv]
Skatīt vairāk
Šokolādes gatavošana, saullēkta joga un ielu ēdiena safari. Tos visus
apvieno viens salīdzinoši jauns un aizraujošs tūrisma veids –
pieredzējuma tūrisms...
387.
Uzdāvini «Šokolādes skolas» piedzīvojumu!
(24/02/2017 06:08)
[lv]
Skatīt vairāk
Sagādā saldu un aizraujošu piedzīvojumu savam bērnam un piesaki viņu
"Laimas" šokolādes muzeja organizētajā "Šokolādes skolā", kur
pārsteigumi...
388.
Izgaršojiet Banksy slaveno mākslas darbu «Meitene ar balonu»
(17/02/2017 06:12)
[lv]
Skatīt vairāk
Pavārmāksla ir fantastiska lieta – pavāri vienmēr paceļ savu kulināro
dotību jaunā līmenī. Arī 2017. gadā, kāda Londonas, Lielbritānijas,
restorāna pavāri ir
389.
Spa tendences ziemā: masāžas, atjaunojošas procedūras un dimantu dermabrāzija
(17/02/2017 06:04)
[lv]
Skatīt vairāk
Ziema ir īstais laiks, kad palutināt sevi ar masāžām, skaistumkopšanas
rituāliem, pirts kūrēm un citām patīkamām procedūrām ķermenim un
dvēselei...
390.
Vidējais patēriņa cenu līmenis gada laikā palielinājās par 2,9 %
(13/02/2017 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Vidējais patēriņa cenu līmenis gada laikā, palielinājās par 2,9 %, liecina jaunākie Centrālās statistikas pārvaldes dati...
391.
Latvijas tūrisma piedāvājums – nīderlandiešiem, kaimiņiem lietuviešiem un somiem
(25/01/2017 05:31)
[lv]
Skatīt vairāk
Pirmais darba posms spraigajā izstāžu sezonā ir bijis veiksmīgs un izpelnījies patīkamu ievērību. Nacionālo stendu...
392.
Viedoklis: Kādus interesantus ēdienus piedāvās Latvijas restorāni 2017. gadā? (Papildināts, 6 viedokļi)
(16/01/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Vēlējāmies noskaidrot, kādus interesantus ēdienus piedāvās Latvijas restorāni 2017. gadā. Atbildes zemāk:
393.
Viedoklis: Kādus interesantus ēdienus piedāvās Latvijas restorāni 2017. gadā?
(13/01/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Vēlējāmies noskaidrot, kādus interesantus ēdienus piedāvās Latvijas restorāni 2017. gadā. Atbildes zemāk:
394.
Aivars Mackevičs: Veiksmīgu un ceļojumiem bagātu 2017. gadu! (papildināts)
(06/01/2017 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Paldies par daudzajiem Ziemassvētku un Jaungada apsveikumiem! Nov
395.
Top 5 – 2016. gada tūristu mīļākie neierastie ēdieni
(30/12/2016 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
No zeltā pārklātiem saldējumiem līdz suši virtuļiem. Piedāvājam jums
apskatīt trakākos 2016. gada ēdienus, kurus bija iemīļojuši tūristi...
396.
Viedoklis: Kā pie vakariņu galda radīt Ziemassvētku noskaņu? (Papildināts - 6 viedokļi!)
(23/12/2016 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Daudzi sinoptiķi Ziemassvētkos neprognozē sniegu. Vēlējāmies noskaidrot,
kā mājās, ar sev tuviem cilvēkiem, varētu radīt Ziemassvētku noskaņu?
Atbildes...
397.
Viedoklis: Kā pie vakariņu galda radīt Ziemassvētku noskaņu?
(22/12/2016 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Daudzi sinoptiķi Ziemassvētkos neprognozē sniegu. Vēlējāmies noskaidrot,
kā mājās, ar sev tuviem cilvēkiem, varētu radīt Ziemassvētku noskaņu?
Atbildes...
398.
Ar kādu dzērienu pievilināt Ziemassvētku vecīti jeb Ziemassvētki tavā glāzē
(22/12/2016 06:03)
[lv]
Skatīt vairāk
Kad kalendārs ziņo par ziemas saulgriežu strauju tuvošanos, mūsu apziņā
pavisam nemanot iezogas svētku gaidīšanas sajūta. Ziemassvētkus mēģinām...
399.
Latvijā arvien vairāk cieņā – maize ar pievienoto vērtību
(08/12/2016 05:33)
[lv]
Skatīt vairāk
Latvijā puse jaunu cilvēku vecumā no 18-24 gadiem ikdienā patērē rudzu
un kviešu maizes ar sēklām, klijām, graudiem un citām piedevām, liecina...
400.
Viedoklis: Kādus ēdienus adventes laikā piedāvā Latvijas restorāni? (Papildināts)
(01/12/2016 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Vēlējāmies noskaidrot, kādus
ēdienu vai dzērienus piedāvā Latvijas restorāni? Jautājumi bija vairāk
par tādiem ēdieniem, kas radītu svētku sajūtu cilvēkos...