Ansamblis «Tangoriginales» aicina atklāt tango un džeza pasauli

14. oktobrī plkst.20:00 Kaņepes kultūras centrā uzstāsies jaunais tango-džeza ansamblis "Tangoriginales" . Programmā dzirdēsiet mūsdienīgas aranžijas un leģendārā nuevo tango komponista Astora Pjacollas šedevru transkripcijas, kā arī slavenu džeza izpildītāju dziesmu apdares un mūsdienu populārās mūzikas hītu kaverversijas.

Ansambļa dalībnieki ir mūzikas akadēmijas studenti, bet viņu profesionālā pieredze jau ir visnotaļ iespaidīga – starptautisku konkursu laureāti, uzstājušies Latvijas televīzijā, starptautisku festivālu dalībnieki, snieguši solokoncertus. Meistarīgs izpildījums, nevainojama repertuāra izvēle un emocionālā izpildīšanas maniere ieved klausītājus dramatiskajā tango pasaulē, bet dzīvi apliecinošais džezs sniedz pozitīvas emocijas un brīvības sajūtu.

"Tangoriginales"  sastāvā muzicē: Marks Viļenskis (čells), Savva Zihs (akordeons) un Andris Veinbergs (kontrabass).

"Tangoriginales"  2014.gadā izveidoja studenti Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijā, kur muzicēšana kameransamblī ir obligāts priekšmets. Tango ansambļa idejas autors ir Marks Viļenskis, atceroties pieredzi televīzijas konkursā “Radīti mūzikai”, kur viņš pirmo reizi izpildīja Astora Pjacollas mūziku. Pirmajā kursā viņš iepazinās ar akordeona spēles virtuozu Savvu Zihu un piesaistīja projektam savu skolasbiedru Andri Veinbergu, vienu no pieprasītākajiem Latvijas kontrabasistiem un vienlaikus rokmūziķi, viņi uzreiz uzsāka darbu pie savas pirmās koncertprogrammas.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
"Ragakrasts"  brīvdienu mājas Mērsragā Tukuma TIC
Ģimenēm ar bērniem draudzīgas, gaumīgas, labiekārtotas mājiņas Mērsragā www.ragakrasts.lv | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.05.2024 - 10.05.2024 Baudi Raxtu Raxti spēka dziesmas Bauskas TIC
Iepazīsti koncertprogramma "Spēka dziesmas" Mazmežotnes muižā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 30.04.2024 - 12.05.2024 Māmiņdienas brančs Baltvilla
Tradicionālais māmiņdienas brančs Baltvillā 12. maijā! Uzdāvini mammai svētkus un pavadi jauku laiku kopā ar ģimeni. Nepieciešama iepriekšēja | Skatīt vairāk
35 EUR
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


L'Ambra Rossa
,


Jūrmalas TIC
,


Nikos Travel
,


Daugavkrasti
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.66232204sec.