Uzzini vairāk par «Beauty Expert Award 2016» balvu pasniegšanas ceremoniju kosmetoloģijā

Balvas pasniegšanas ceremonija norisinājās pirmdien, 12. decembra vakarā Rīgas Latviešu biedrības namā, sadalot balvas 8 nominācijās - Gada debija, Gada salons, Gada students, Gada inovācija, Gada meistars, Gada ieguldījums, Gada pasniedzējs, Mēdiju zvaigzne.

Skaistumkopšanas nozares Gada balva “Beauty Expert Award” ir pirmais šāda veida pasākums, ko organizē “Latvijas Skaistumkopšanas Speciālistu asociācija”. Pasākuma organizatori veido šo pasākumu kā ikgadējo skaistumkopšanas nozares augstāko atzinību par sasniegumiem un ieguldījumiem nozares labā. Balvas nominantus ir izvirzījuši paši skaistumkopšanas speciālisti kosmetoloģijā.

Skaistumkopšanas speciālisti kosmetoloģijā ir salīdzinoši jauna profesija, tā tika izveidota 10 gadus atpakaļ, ar augstāko iespējamā izglītība Latvijā. Speciālisti ir ne tikai sava aroda meistari, veicot sarežģītākās un inovatīvākās skaistumkopšanas procedūras, bet arī izglītoti uzņēmēji. Latvijā ir vairāk nekā 300 skaistumkopšanas speciālisti.

Nomināciju laureāti: Gada debija - Olga Konoņenko, Gada salons - Estētikas studija (Ilze Tumšā), Gada students Madara Kiršteine, Gada inovācija - Maija Bruža, Gada meistars: Santa Roginska, Gada ieguldījums: Irēna Kermen, Gada pasniedzējs Rūta Žagare, Mēdiju zvaigzne - Kristiāna Bonāte.

Balvas laureātiem pasniedza tādi Latvijā zināmi uzņēmumi kā skaistumkopšanas institūts “Liora”, SIA  “Poetica”, SIA “Concordia Cosmetics”, žurnāls Les Nouvelles Esthetiques, Skaistumkopšanas klīnika “Panacea Pro”, Galerija Baltik, SLA Paris, Kosmetik Baltikum un Latvijas Skaistumkopšanas speciālistu asociācija.

Pasākuma atbalstītāji bija Stenders, Amber Group, Magnolijas Zieds, Galerija Riga Art  - Karine Paronyanc, Anitra Bērziņa, Arbor Medical Korporācija, Amrita, La Carousell, GMT Beauty, Goldwell, Baltic Beauty Pro, Zephyr, Una Style, Firefly. Informatīvais atbalstītājs: TV Riga24, Kosmetik Baltikum, e.beauty.lv

Pasākuma organizators ir biedrība “Latvijas Skaistumkopšanas speciālistu asociācija”, kura ir dibināta 2008. gadā. Tās darbības mērķis ir veicināt skaistumkopšanas speciālistu kosmetoloģijā un citu skaistumkopšanas speciālistu profesionālo attīstību Latvijā un Eiropā.

Paldies visiem, kuri piedalījas pasākumā, padarot to īpašu un krāšņu. Uz tikšanos nākamgad!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.04.2024 - 05.05.2024 Putnu draugu skola 2024 Bauskas TIC
Pavadi brīvdienas izglītojošās sarunās par putniem! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.04.2024 - 11.05.2024 Sējas svētki Ausekļu dzirnavās! Bauskas TIC
Baudi notikumiem bagātu dienu Ausekļu dzirnavās! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 30.04.2024 - 11.05.2024 Ekskursija-pārgājiens Līgatnē! Cēsu TIC
Dodies izzinošā ekskursijā - pārgājienā pa pilsētas centra alām kopā ar Ansi Opmani, kas ir viens no Dabas retumu krātuves dibinātājiem! | Skatīt vairāk
6 EUR
Uzņēmumi


1Travel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.6251092sec.