Top 5 – vispopulārākie tūrisma apskates objekti Vācijā

Vācija lutina ceļotājus piedāvājot patiesi lielu apskates objektu daudzveidību – katedrāles, ezeri, pilis un vairāk nekā 41 UNESCO pasaules mantojuma objektu. Šajā valstī ir viens no visbagātīgākajiem valsts mantojumiem. Katrs apmeklētājs var atrast sev tīkamāko. Piedāvājam TOP 5 apskates objektus!

1.    Koloņas katedrāle

Līdz 1880. gadam, Koloņas katedrāle bija lielākā ēka pasaulē. Tas ir pats populārākais Vācijas apskates objekts, kuru katru gadu brauc skatīt aptuveni 6 miljoni cilvēku. Tas ir aptuveni 20 000 cilvēku dienā!

2.    Konstances ezers

Aktīvā tūrisma piekritēji ir ļoti iemīlējuši Konstances ezeru un tā apkārti. Tādiem ceļotājiem tā ir kā paradīze uz zemes. Te ir iespējamas vairākas ūdens sporta aktivitātes, velo tūrisma trases un pārgājiena trases.

3.    Neuschwanstein pils

Pasaku grāmatas pils, kas atrodas Bavārijā, vienmēr pozicionē sevi kā vienu no populārākajiem tūristu apskates objektiem Vācijā. Bavārijas karalis Ludvigs II uzbūvēja pili viduslaiku stilā. Katru gadu pilsētā ierodas ap 1.3 miljoni apmeklētāju.

4.    Europa Park

Europa Park ir otrs populārākais atrakciju parks Eiropā. To uzveic tikai Parīzes Disnejlenda. Parkā atrodas 13 amerikāņu kalniņi, 4D kinoteātis un vairāk nekā 100 citu atrakciju. Parks uzņem vairāk nekā 60 000 viesus katru dienu!

5.    Heidelbergas pils un vecpilsēta

Vācu romantisma pērle, Hedelberga aicina tūristus to apmeklēt ar slavenajām pilsdrupām un krāšņo vecpilsētu. Viena no pasaulē vecākajām universitātēm būs atrodama tieši Heidelbergā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.04.2024 - 08.05.2024 𝐌𝐞𝐥𝐧𝐤𝐚𝐥𝐧𝐞 būs lieliska izvēle! Latvia Tours
Ceļojums piemērots visiem, kurus valdzina krāšņa, masu tūrisma neizpostīta daba un jūtams vietējās kultūras piesitiens. | Skatīt vairāk
no 369 EUR
🇬🇷 𝐑𝐎𝐃𝐀𝐒 𝐒𝐀𝐋𝐀 Latvia Tours
Ceļo uz pasakaino Rodas salu Grieķijā! Izbaudi vēsturiskas ainavas un krāšņu kultūru. Rezervē ceļojumu jau tagad! | Skatīt vairāk
no 485 EUR
Būsim pazīstami Latgale, Sēlija! TAKA
Skolēnu ekskursijas Augšdaugavas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.05.2024 - 12.05.2024 Eiropas Muzeju nakts Liepājā Liepājas reģiona TIB
Sestdien, 18. maijā, no plkst. 19 līdz 01 ikviens liepājnieks un vēju pilsētas viesis ir aicināts ļauties Eiropas Muzeju nakts Liepājā rosībai. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Siguldas novada TIC
,


Nikos Travel
,


SIXT Latvija
,


Ventspils TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.16099095sec.