Neziniet, no kurienes nāk jūsu restorāna ēdiena sastāvdaļas? Iegūstiet tās pats!

Restorāna apmeklētāji Keiptaunā, Dienvidāfrikā nu var paši doties kopā ar šefpavāru pēc ēdiena sastāvdaļām un zināt, no kurienes tad sastāvdaļas restorāni iegūst.

Jocelyn Myers – Adams ir pavāre Camissa Brasserie restorānā, Keiptaunā. Un viņa ir nākusi klajā ar kādu ideju, kuru noteikti vajadzētu aizņemties arī dažam labam Latvijas restorānam – viņa dodas kopā ar saviem klientiem pēc svaigām ēdiena sastāvdaļām savam restorānam.

Viesi arī tiek aicināti uz virtuvi, lai kopīgi pagatavotu iegūtās sastāvdaļas.

Šefpavāre arī atzīst, ka Keiptauna ir labākā vieta visā pasaulē, kur iegūt svaigas sastāvdaļas ēdieniem.

Kuros restorānos, pēc jūsu domām, ir iespējams baudīt vislabākos ēdienus no Latvijā iegūtajām sastāvdaļām?

Vairāk par restorānu šeit!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Jaunsventes muižas parks TAKA
Jaunsventes muižas parks veidots 19. gadsimta beigās. Parka platība 5,22 ha un tajā aug 27 dažādas koku sugas. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.06.2025 - 17.06.2025 Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” | Skatīt vairāk
Jezupovas (Juzefovas) muižas parks TAKA
Jezupovas (Juzefovas) parks ir veidots 19. gadsimtā holandiešu stilā un vēl līdz 19. gadsimta beigām šajā parkā būtu atrodama arī muiža. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Kaļķu vārti
,


Baltic Beach Hotel & SPA
,


il Sole
,


Hercogs Mārupe
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com

 
Total Timed::0.58689904sec.