Piekrīti vienam nosacījumam un saņem apmaksātas brīvdienas Jaunzēlandē

Tehnoloģiju nozare Jaunzēlandes galvaspilsētā, Velingtonā, meklē tehnoloģiju ekspertus no visas pasaules, kuriem vēlas piedāvāt bezmaksas ceļojumu uz šo valsti, ja tie pierādīs savu nopelnu.

Programmas nosaukums ir «Looksee Wellington» – partnerattiecības starp Velingtonas Reģionālo Ekonomikas attīstības aģentūru (WREDA) un « Workhere» Jaunzēlandē. Bizness, kas specializējas globālā darba tirdzniecībā, dos iespēju 100 veiksminiekiem (kandidātiem) un veiks apmaksu par viņu lidojumu un izmitināšanu.

Apmaiņā pret to, kandidātiem būs nepieciešams ierasties uz iepriekš noteiktu darba interviju ar vadošo tehnoloģiju uzņēmumu pilsētā. Kandidātiem būs arī jāpiedalās dažādās norunātās tikšanās un pētījumos. Kompānija piedāvās darbu labākajiem kandidātiem nedēļas beigās.

Pretendentiem līdz 20.martam jāiesniedz savs CV un ceļojums, intervija notiks Jaunzēlandē no 8 līdz 11. maijam.Organizācija rīkos informatīvos pasākumus, lai palīdzētu potenciālajiem imigrantiem izprast procesu dodoties uz citu valsti.
Citi uzņēmumi ir izvēlējušies līdzīgu ceļu, lai piesaistītu sev jaunus darbiniekus. Pagājušajā gadā, «Netflix» medīja četrus jaunus talantus «Grammsters», lai uzņemtu fotoattēlus no pašiem populārākajiem šoviem divu nedēļu garumā. «Gramsters» tika solīta alga no 2000 dolāru nedēļā, kamēr uzņēmums veica visu ceļošanai nepieciešamos procesus.

Interneta vietnē Facebook tiek ziņots, ka kandidātiem tiks atmaksāti arī ceļa izdevumi dodoties uz interviju, neatkarīgi no tā, vai kandidāts saņems darbu.
Vairāk informācijas skatīt šeit!


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Larnaka, Kipra. Aviobiļetes Estravel Latvia
Lidojums Rīga - Larnaka - Rīga // 1 x nedēļā // 7 naktis Kiprā // Pēdējā brīža cenas meklējiet ŠEIT | Skatīt vairāk
no 199 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 30.04.2024 - 05.05.2024 SUP airēšanas maratons – Salaca 100 Valmieras novada Tūrisma pārvalde
4. maijā Latvijā pirmo reizi notiks SUP airēšanas maratons. Starts tiks dots 4. maijā pl.7.00 Vecatē – vietā, kur Salaca iztek no Burtnieku ezera. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.05.2024 - 07.05.2024 Starptautisks jauniešu tenisa turnīrs Liepājas reģiona TIB
No 4. līdz 11. maijam Liepājā norisināsies starptautiskās tenisa federācijas “ITF World Tennis Tour Juniors” J60 kategorijas tenisa turnīrs. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.04.2024 - 05.05.2024 Zudušais un atklātais Bānīša ceļā! Alūksnes TIC
ptuveni 30km velo tūre “Zudušais un atklātais Bānīša ceļā” piemērota gan draugu kompānijām, gan ģimenēm ar bērniem. Apļveida brauciens stars | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Trakai TIC
,


Liepājas reģiona TIB
,


Park Hotel Latgola
,


Estravel Latvia
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.64747286sec.