Karostas glābšanas biedrība turpina akciju «Mēs Karostai, Liepājai, Latvijai» un rāda kino Karostā

Karostas glābšanas biedrība aprīlī turpina akciju "Mēs Karostai, Liepājai, Latvijai" aicina uz bezmaksas pasākumiem liepājniekus.

Aprīlī pieteikties bezmaksas vēstures nodarbībām tiek aicinātas skolēnu grupas. Karosta piedāvā bez maksas katru nedēļu divām skolēnu grupām paplašinātu ekskursiju pa Karostas cietuma muzeju. Ekskursijas laikā būs iespēja Karostas vēstures entuziastu vadībā padziļināti iepazīt Liepājas un Latvijas vēstures izšķirošus un nozīmīgus mirkļus, kas saistīti ar Karostu. Nodarbībai iepriekš jāpiesakās pa tel. 26369470.

Savukārt svētdien, 23.aprīlī, pulksten 16:00 Karostas cietuma bufetē tiks demonstrēta Staņislava Tokolova filma "Tas, ko viņi neredz", kas pirmizrādi pārpildītā zālē kino "Citadele" piedzīvoja 22. martā.

"Tas, ko viņi neredz" ir psiholoģisks trilleris ar zinātniskās fantastikas elementiem. Filmas sižeta pamatā ir stāsts par medmāsu Elzu, kas iemīlas savā pacientā – jaunā zinātniekā Nikolā, kurš mākslīgā intelekta izstrādes procesā ir nonācis komā. Nikolā gaida ilgstoša atveseļošanās, savukārt abus varoņus – nebūt ne viegls ceļš uz savstarpēju uzticēšanos, ko sarežģī zinātnieka izgudrojums – mākslīgais intelekts "Anna", kas aktīvi iejaucas varoņu attiecībās, lai Nikolā piederētu tikai viņai.

Lomās: Katerina Shpitsa, Evgeniy Tkachuk, Andris Keišs, Arnis Līcītis, Elīna Dzelme.

Filma krievu valodā ar subtitriem latviešu valodā.

Filmas garums: 1h 32 min.

Vecuma ierobežojums: 16+

Kino seansa cena Karostas cietumā būs 1,50 eiro. Tādu minimālo cenu noteikuši filmas producenti. Kino tiek demonstrēts sadarbībā ar "Kinopunktu".

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 30.04.2024 - 06.05.2024 Tukuma pilsētas Kultūras nama aktualitātes Tukuma TIC
Tukuma pilsētas kultūras nams šajā nedēļā piedāvā Latvijas NBS Jūras spēku orķestra koncertu, aicina uz Strūklakas modināšanas svētkiem, kā | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.04.2024 - 04.05.2024 Pavasara stādu tirgus Šlokenbekas muižā Tukuma TIC
4. maijā plkst. 10.00–15.00 Šlokenbekas muižā Stādu, amatnieku un mājražotāju gadatirgus. | Skatīt vairāk
Ekskursija-pārgājiens Līgatnē! Cēsu TIC
Dodies izzinošā ekskursijā - pārgājienā pa pilsētas centra alām kopā ar Ansi Opmani, kas ir viens no Dabas retumu krātuves dibinātājiem! | Skatīt vairāk
6 EUR
Glika dienas Alūksnē Alūksnes TIC
Godinot Bībeles tulkotāju Ernstu Gliku 370. gadskārtā un svinot Bībeles tulkojumam 330 gadus, Alūksne aicina uz “Glika dienām”! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.48185611sec.