Autors: Agnese Zariņa
Avots: Resto-Rātors
2019. gada 26. aprīlī sadarbībā ar vīna ražotājiem Noble Wine restorānā Piazza Italiana rīkos vīna vakariņas 6 kārtās, lai sniegtu viesiem iespēju nobaudīt sešus gardus ēdienus, turklāt pie katra no tiem varēs baudīt īpaši izvēlētus netipiskus vīnus, kas pārsteigs ar savu nestandarta buķeti un garšu.
Papildus gastronomiskajai baudai, vakariņu laikā būs iespējams gūt jaunas zināšanas par arvien lielāku popularitāti iekarojošajiem bioloģiskajiem vīniem.
Reklāma
Klausoties vīnzines stāstā, viesi uzzinās, kas ir Natural un Orange Wines, kā arī to, ar ko īpašs šo vīnu darīšanas process un garša.
Izmeklēti Itālijas virtuves klasiskie ēdieni ar Noble Wine vīnzines Irinas Rakevičas piemeklētiem vīniem no bioloģiskajām vīna darītavām.
Šie vīni atšķiras arī garšas ziņā. Dabiskie vīni ir bagāti, bet ne pārāk intensīvi. Eleganti, ieturēti, bet ne ūdeņaini. Netipiski, nepierasti. Tiem ir gaisīgi tanīni, raksturīgs svaigums.
Par katru no vīniem, kā arī par niansēm šādu vīnu ražošanā Francijā, Itālijā un Slovēnijā pastāstīs vakariņās.
Par cenām var uzzināt šeit. Cenā iekļauti ēdieni, vīni un izglītojošs vīnziņa stāsts
Pieteikšanās pasākumam šeit.
Par rakstu pārpublicēšanas noteikumiem lūdzam kontaktēties ar Travelnews.lv redakciju.