Pandēmija diktē noteikumus: Eiropa un Āzija ierobežo stingrāk; lidsabiedrības meklē risinājumus

Pandēmija ieviesusi jaunas korekcijas daudzu valstu iedzīvotāju dzīvē: Vācijā un Lielbritānijā ierobežojumi kļūst aizvien stingrāki, Dienvidkoreja sasniegusi epidēmijas pīķi, bet lidsabiedrības cenšas izķepuroties no krīzes, meklējot aizvien jaunus risinājumus.

Daudzos Lielbritānijas reģionos ar decembra sākumu ierobežojumi bija palaisti vaļīgāk – piemēram, Londonā draugi varēja satikties krodziņos pie alus kausa. Tagad, visticamāk, britiem būs jāatgriežas pie iepriekšējiem ierobežojumiem, jo koronavīrusa izplatība ir strauji pieaugusi.

Tikmēr Vācija, lai apturētu pandēmiju, ir gatava ieviesti pilnīgu karantīnu – veikali, skaistumkopšanas saloni būs slēgti, vācieši nevarēs baudīt arī citus servisus, kā vien iegādāties pārtiku un zāles. Vāciešiem Ziemassvētki būs jāpavada mājās.

Tikmēr Francija nākusi klajā ar mudinājumu Eiropas Savienības valstīm ziedot 5% savu iepirkto Covid-19 vakcīnu nabadzīgākajām valstīm, kas to pašas to nevar atļauties.

Ne tikai Eiropā, bet arī Āzijā pandēmija sasniedz jaunus augstumus – Dienvidkoreja piedzīvojusi “pīķi” un ievieš aizvien stingrākus ierobežojumus. Piemēram, mācības notiks tikai neklātienē, un durvis slēgs audzi uzņēmumi.

Arī Japānā diennakts laikā reģistrēti vairāk kā 3000 saslimušo vienā diennaktī, tādēļ šī valsts sit trauksmes zvanus. Bet, kā izrādās, šādi cipari uz pasaules fona neesot nekas briesmīgs.

Tikmēr vairākas lidsabiedrības, ieskaitot “Lufthansa”, “JetBue” un “Unites” vēlas ieviest jaunas viedtālruņu aplikāciju “CommonPass”, ar kuras palīdzību varēs redzēt pasažieru “attiecības” ar Covid-19 testiem un vēlāk arī vakcināciju. Bet pasažieri ar šīs aplikācijas palīdzību varēs uzzināt dažādu lidsabiedrību lidojumu noteikumus.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pavasara Vidusjūras kruīzi ar Costa Estravel Latvia
Vidusjūras kruīzs ar Costa / no Savonas uz Romu / 6 naktis / aprīlis - maijs / pilna ēdināšana | Skatīt vairāk
no 519 EUR
4 personām - aktīva atpūta Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 4 personām aktīvās atpūtas kūrorta viesu mājā, brokastis un atpūtas piedāvājums | Skatīt vairāk
no 370 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 30.04.2024 - 05.05.2024 SUP airēšanas maratons – Salaca 100 Valmieras novada Tūrisma pārvalde
4. maijā Latvijā pirmo reizi notiks SUP airēšanas maratons. Starts tiks dots 4. maijā pl.7.00 Vecatē – vietā, kur Salaca iztek no Burtnieku ezera. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.04.2024 - 04.05.2024 Svinēt ziedoni ūdenstornī Liepājas reģiona TIB
4. maijā Karostas ūdenstornī, Ģenerāļa Baloža ielā 29, Liepājā, notiks vienas dienas mūzikas, mākslas un laikmetīgā teātra festivāls | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.15254998sec.