Autors: BalticTravelnews.com
Avots: BalticTravelnews.com/Nationaldaycalendar.com
Mūsu aizņemtajā laikmetā, kad dažkārt nav laika kārtīgai ēdienreizei, enerģiju mēdzam uzņemt ar enerģijas batoniņu palīdzību. It īpaši, ja dodamies kādā ceļojumā, un bagāža ir ierobežota.
Enerģijas batoniņu amatā pārsvarā ir auzas, kvinoja vai mieži, kā arī augļi, rieksti un medus. Dažkārt mēdz pievienot arī melasi, agaves nektāru vai sīrupu, bet dažās valstīs – sviestu vai riekstu sviestu.
Starp citu, enerģijas batoniņus nav obligāti jāpērk lielveikalā – tos droši var pagatavot arī paši – sajaukt masu, sagriezt to stieņos un likt uz pannas cepties.
Par rakstu pārpublicēšanas noteikumiem lūdzam kontaktēties ar Travelnews.lv redakciju.