Ventspils Tūrisma informācijas centrs saņem «Gājējam draudzīgs» zīmi

Ventspils Tūrisma informācijas centrs (TIC) pēc teju notikušās projekta „Garās distances pārrobežu pārgājienu maršruta „Mežtaka” organizētās komisijas sēdes ieguvis “Gājējam draudzīgs” zīmi, kas projekta mārketinga aktivitāšu ietvaros sniegs iespēju garās distances gājējiem zināt, ka Ventspils TIC ir vieta, kurā varēs iegūt plašu informāciju par dažāda veida pārgājienu maršrutiem un saņemt saistošus pakalpojumus.

Līdz ar dažādu ierobežojumu ieviešanu visā pasaulē, visa veida atpūta dabā, tajā skaitā garie distanču pārgājieni ir kļuvuši par vienu no iecienītākajiem laika pavadīšanas veidiem.

Gājējam draudzīgs/ Hiker-friendly zīme tiek piešķirta tūrisma pakalpojumu sniedzējiem Baltijas valstīs. Tā parāda, ka uzņēmums saprot un respektē kājāmgājēju vajadzības, un var justies gaidīts, piedāvājot kājāmgājējiem būtiskus un nepieciešamus pakalpojumus - pilnvērtīgu informāciju par maršrutu, par pilsētā un novadā esošajiem tūrisma apskates objektiem, maršrutiem, takām un transporta iespējām. Informācijai ir jābūt pieejamai vismaz vienā starptautiskā valodā, vēlams, lai tā būtu angļu valoda, kā arī jānodrošina pieeju dzeramajam ūdenim, pirmās palīdzības aptieciņai, elektroierīču uzlādei un interneta izmantošanai.

Atbilstību kritērijiem un gatavību uzņemt kājāmgājējus izrādīja arī Ventspils novada uzņēmumi. Par Ventspils pusē “Gājējam draudzīgiem” tika atzīts Ventspils TIC un 4 Ventspils novada naktsmītnes, tostarp: “Pilsberģu krogs”, brīvdienu māja “Atvari”, brīvdienu mājas “Zemzari” un apartamenti “Jūrkalne Šalkas”.

Tuvojoties aktīvai pārgājienu sezonai, kājāmgājēji tiek aicināti apmeklēt Ventspils TIC un uzzināt par aktuālākajiem maršrutiem un apskates objektiem novadā, izmantojot plašo brošūru un vietējo maršrutu klāstu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.04.2024 - 30.04.2024 NBS orķestra DŽEZA DIENA Tukumā Tukuma TIC
30. aprīlī plkst. 19.00 Tukuma pilsētas Kultūras namā Latvijas Nacionālo bruņoto spēku Jūras spēku orķestra “Džeza dienas koncerts”. Ieeja bez | Skatīt vairāk
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 01.05.2024 Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.39583993sec.