«airBaltic» nosauc populārākās lidmašīnās iegādātās preces

Latvijas lidsabiedrība airBaltic paziņo, ka kopš digitālās platformas airBaltic SKY Service ieviešanas populārākās tajā iegādātās preces bijušas svaigi pagatavota kafija un auduma sejas maskas.

airBaltic izpilddirektors Martins Gauss (Martin Gauss) norāda: “Ieviešot airBaltic SKY Service, mēs spērām soli uz priekšu, lai pasažieriem piedāvātu personalizētāku pakalpojumu, un nodrošinājām iespēju nākotnē ieviest dažādas jaunas funkcionalitātes. Pirmajos trīs mēnešos varam novērot, ka to izmanto aizvien vairāk pasažieru.”

Populārākās maltītes, ko pasažieri izvēlējušies šajā platformā, bijusi vista saldskābā mērcē ar rīsiem, kā arī kartupeļu pankūkas ar kūpinātu lasi. Starp pasažieriem, kuri vēl pagaidām šo platformu neizmantoja, populārākā maltīte bijusi kruasāns ar šķiņķi un sieru.

airBaltic SKY Service ļauj pasažieriem izmantot savas mobilās ierīces, lai veiktu pasūtījumus no lidsabiedrības ēdienkartes un airBaltic Sky Shop, pārbaudītu lidsabiedrības aktuālos galamērķus un biļešu cenas, kā arī pieteiktos airBaltic Club lojalitātes programmai. Tāpat pasažieri var arī lasīt žurnālu Baltic Outlook un iedvesmojošo airBaltic Blog.

Šobrīd airBaltic no Rīgas piedāvā tiešos lidojumus uz vairāk nekā 70 galamērķiem. airBaltic tiešos lidojumus maršrutā starp Rīgu un saulaino Tenerifi (Spānija) uzsāka 4. septembrī, bet uz Dubaiju (Apvienotie Arābu Emirāti) 27. septembrī.






KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.04.2024 - 05.05.2024 Putnu draugu skola 2024 Bauskas TIC
Pavadi brīvdienas izglītojošās sarunās par putniem! | Skatīt vairāk
Latvija
Iepazīsti Bausku no skatu torņu augstumiem Bauskas TIC
Tūrisma Informācijas Centrs ir apkopojis apmeklētājiem pieejamos skatu torņus Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.04.2024 - 30.04.2024 Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


airBaltic
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.43198109sec.