Vētras pamatīgi ietekmē prāmju kustību Baltijas jūrā

2022. gada sākums Latvijā un kaimiņvalstīs iezīmējies ar visnotaļ bargiem laikapstākļiem – vienu vētru nomaina cita. Viena lieta – vētru pārdzīvot uz sauszemes, bet pavisam cita – ja esi jūrā.

Vētru dēļ bijusi pamatīgi ietekmēta arī prāmju kustība. Tādēļ Travelnews.lv vaicāja kompānijai “Stena Line”, kas nodrošina reisus no Liepājas uz Vāciju un no Ventspils uz Zviedriju, kā laikapstākļi ietekmējuši šīs kompānijas darbu.

“Pasažieru drošība un komforts ir mūsu augstākā prioritāte. Pēdējās dienās vētra uz laiku apturējusi prāmju satiksmi gandrīz visā Baltijas jūrā. Pēdējā laikā ir atcelti trīs reisi no Ventspils un viens no Liepājas, kā arī daži reisi ir aizkavēti. Ar visiem pasažieriem, kurus skārusi reisa atcelšana, “Stena Line” ir savlaicīgi sazinājusies pa telefonu vai ar īsziņu, un piedāvāja pārcelt rezervāciju uz nākamajiem “Stena Line” prāmjiem, lai šonedēļ dotos ceļojumā,” Travelnews.lv skaidro “Stena Line” ceļojumu organizēšanas komercdirektors Pedro Kančaja-Kraļevskis.

Viņš arī atklāj: “Skarbie laikapstākļi vēl turpina ietekmēt prāmju laicīgo izbraukšanu un  prāmju satiksmē ir novērojami zināmi traucējumi. Tomēr sagaidāms, ka drīzumā prāmju kustība atgriezīsies pie ierastā grafika. Aicinām sekot līdzi aktuālākajai informācijai par prāmju kustību mūsu mājaslapā:

https://www.stenaline.lv/no-latvijas-uz-zviedriju

https://www.stenaline.lv/no-latvijas-uz-vaciju

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Latvija
Putnu draugu skola 2024 Bauskas TIC
Pavadi brīvdienas izglītojošās sarunās par putniem! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 28.04.2024 Dubultā virdžināla skanējums Bauskas pilī! Bauskas TIC
Esi aicināts uz Bauskas pili, lai bez maksas baudītu 17. gadsimta mūzikas instrumenta, dubultā virdžināla, skanējumu. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 01.05.2024 Esi aicināts V.Plūdoņa muzejā Lejeniekos! Bauskas TIC
Lejenieku muzeja atvēršanas svētki jau 1.maijā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.38062501sec.