Latvijas Kultūras akadēmija izsludina pieteikšanos profesionālās pilnveides programmām kultūras darbiniekiem

Latvijas Kultūras akadēmijas (LKA) Tālākizglītības centrs 2022. gada rudens semestrī piedāvā profesionālās pilnveides programmas kultūras darbiniekiem, kas vēlas izkopt savas līderības prasmes, uzlabot kultūras piedāvājumu digitālā vidē, profesionāli plānot novadu kultūras dzīvi un nodrošināt muzeja krājuma profesionālu saglabāšanu.

Dalībnieki tiek aicināti pieteikties četriem dažādiem kursiem, kas pamatā būs pieejami tiešsaistē ar atsevišķām tikšanās reizēm klātienē: «Novadu kultūras attīstības plānošana un vadība», «Kultūras piedāvājuma veidošanas digitālā vidē pamati», «Kultūras līderība» un «Darbs ar muzeju krājumu».

•    Kursa «Novadu kultūras attīstības plānošana un vadība» (40 akad. h)  ietvaros būs iespēja attīstīt prasmes veikt kultūras jomas stratēģisko plānošanu pilsētu un novadu līmenī, balstoties vietas unikālajos kultūras resursos un veidojot ilgtspējīgas un iekļaujošas kultūras pārvaldības modeli, sasniedzot noteiktos attīstības mērķus.

•    Kurss «Kultūras piedāvājuma veidošanas digitālā vidē pamati» (160 akad. h)  sniegs zināšanas un izpratni par digitālo kultūras produktu un pakalpojumu attīstību un izplatīšanu. Kursa dalībnieki tiks iepazīstināti ar tiešsaistes pasākumu veidošanas specifiku, digitālo mārketingu, vizuālās un audiovizuālās komunikācijas veidošanu digitālā vidē.

•    Kurss «Kultūras līderība» (100 akad. h)  Daces Melbārdes vadībā veicinās Latvijas kultūras organizāciju vadītāju un kultūras projektu attīstītāju personīgo profesionālo līderību, labāk izprotot kultūras līderības un pārmaiņu vadības procesus, kā arī apzinot savas profesionālās izaugsmes vajadzības un nepieciešamos īstenojamos soļus.

•    Kurss “Darbs ar muzeju krājumu» (160 akad. h) sniegs zināšanas, prasmes un kompetences darbā ar muzeju krājumu kā pamatu kultūrvēsturiskā mantojuma veidošanai, saglabāšanai un popularizēšanai muzejos. Kurss seko muzeju jomas aktualitātēm un jaunākajām tendencēm, sniedzot iespēju sadarboties ar atzītiem nozares speciālistiem.

Mācību programmās ir ietvertas gan lekcijas, gan patstāvīgais darbs, gan interaktīvas apmācību metodes – grupu uzdevumi un refleksija, aktīvi iesaistoties kopīgajā mācību procesā visiem dalībniekiem. Nodarbības vada LKA pasniedzēji un atzīti nozares speciālisti, sniedzot dalībniekiem iespēju iegūt konsultācijas pie pieredzējušiem profesionāļiem.

Izvērsta informācija par pieteikšanos kursiem un mācību ieguvumiem pieejama LKA mājas lapā https://lka.edu.lv/lv/gribu-studet-akademija/talakizglitiba/.



KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Iepazīsti Bausku no skatu torņu augstumiem Bauskas TIC
Tūrisma Informācijas Centrs ir apkopojis apmeklētājiem pieejamos skatu torņus Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Latvija
Tornī gleznu izstāde “Gaismas frekvences” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 23. aprīļa līdz 26. maijam Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma gleznu izstāde “Gaismas frekvences”. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 01.05.2024 Esi aicināts V.Plūdoņa muzejā Lejeniekos! Bauskas TIC
Lejenieku muzeja atvēršanas svētki jau 1.maijā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 01.05.2024 Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.89377308sec.