KONKURSS erudītiem! Balvas katru dienu visas nedēļas garumā. Trešā konkursa diena [1]

Pareizā atbilde –  Strēlnieku iela! Trešdien trīs skaitļus nosauca Latvijas Tūrisma Aģentu un Operatoru Asociācijas (ALTA) prezidents Ēriks Lingebērziņš – 3, 6 un 9. Laimīgie uzvarētāji ir Pēteris Pētersons, Elza Ķekare un Ināra Kindzule! Lūgums uzvarētājiem dot par sevi ziņu, rakstot uz [email protected], lai varam nosūtīt spēli!

Katru dienu no 2023. gada 27. marta līdz 31. martam izspēlēsim konkursu, un katru dienu noskaidrosim trīs laimīgos, kuri iegūs interaktīvu Rīgas jūgendstila tūri – spēli, kuru izspēlēt kopā ar ģimeni vai draugiem.

Atpazīsti Rīgas jūgendstila ēku dekoratīvās detaļas un iegūsti balvu - interaktīvu Rīgas jūgendstila tūri - spēli.   Dodies tūrē kopā ar ģimeni, draugiem vai romantiskā randiņā. Konkursa uzvarētājiem uz e-pastu nosūtīsim saiti uz spēli, kas atrodama Questo platformā.

Katru dienu plkst. 11.00 publicēsim konkursa jautājumu sociālajā tīklā “Facebook” Travelnews.lv vietnē. Kas jādara, lai piedalītos uz saņemtu balvu? Jāuzspiež “like”, komentārā jāieraksta pareizā atbilde un jāietago ģimenes locekļi, draugs vai draugi, ar kuriem kopā vēlētos izspēlēt šo interaktīvo spēli.

Travelnews.lv katru dienu uzrunās kādu tūrisma profesionāli, kurš nosauks trīs skaitļus, pēc kuriem arī tiks izvēlēti pareizo atbilžu autori, kuri saņems balvu! Katru dienu plkst. 19.00 paziņosim laimīgos uzvarētājus, sazināsimies ar viņiem, lai pastāstītu, kā tikt pie spēles!

Dalībnieku skaits nav ierobežots, arī laimīgie uzvarētāji var nākamajās dienās piedalīties konkursā un pretendēt uz balvu saņemšanu! Travelnews.lv darbinieki šajā konkursa nepiedalās.

Spēlē jebkurā laikā, dienā vai pat naktī. Tūres sākumpunkts ir Vecrīgā, tās laikā redzēsi skaistākās Rīgas jūgendstila ēkas, iepazīsi, cik dažāds ir Rīgas jūgends, uzzināsi ziedu valodas noslēpumus. 15 pieturas punkti, 15 uzdevumi un mīklas, tūres ilgums ap 2 -2.5h, atkarībā no tā, cik ātri atrisināsi āķīgos jautājumus.

3. dienas jautājums: Kurā ielā atrodas nams ar attēlā redzamo elementu? Pareizo atbildi raksti Facebook komentārā!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 simoc 04/02/2023 11:58 Strelnieku iela, rigaa


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu brīvdienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem. | Skatīt vairāk
Latvija
,,Higiēna renesansē” Bauskas pilī Bauskas TIC
Bauskas pils rīkotā Senā dzīvesveida skolas nodarbība piedāvā uzzināt, kāda bija higiēnas kultūra renesansē. | Skatīt vairāk
Grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” koncerts Valmieras TIC
12.aprīlī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” akustiskais jubilejas koncerts kopā ar filmas | Skatīt vairāk
no 18 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienas | Šokolādes muzejā Pūrē Tukuma TIC
30. martā, pulksten 12:00 Lieldienās Šokolādes muzejā Pūrē ir iespēja uzburt saldu, pārsteigumiem bagātu dienu! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.89043212sec.