Rīgas restorānu nedēļā piedalījies rekordliels skaits apmeklētāju – vairāk kā 19 000

Rīgas Rīgas restorānu nedēļa (RRN), kas norisinājās no 28. oktobra līdz 10. novembrim, ir noslēgusies ar izciliem panākumiem, pierādot tās nozīmīgo lomu Latvijas gastronomijas ainavā. Ar rekordlielu dalībnieku skaitu – 63 restorāniem – un vairāk nekā 19 000 pārdoto porciju, šī rudens RRN kļuvusi par vēsturiski veiksmīgāko.

Dalībnieku skaita pieaugums un plašā viesu interese apliecina, ka gan piedāvājums, gan pieprasījums Rīgas restorānu nedēļas ietvaros ir augošs. Pasākumā piedalījās gan labi zināmi restorāni, gan jauni uzņēmumi, piedāvājot gardēžiem iespēju baudīt īpaši izveidotas ēdienkartes par pievilcīgām cenām. Šogad ēdienkartes bija pieejamas trīs cenu kategorijās – 30, 35 un 40 eiro –, sniedzot apmeklētājiem izvēles iespējas, kas atbilst dažādiem budžetiem un gaumēm. Šīs rudens RRN radošā koncepcija tika izstrādāta sadarbībā ar fotogrāfu Filipu Smitu. Tās pamatā bija ideja par restorānu modes nedēļu un jaunajām rudens kolekcijām, kas apvienoja gastronomiju ar mākslu un stilu. Šī pieeja piedāvāja ne tikai gardēžu ēdienu pieredzi, bet arī unikālu vizuālu baudījumu, kas uzsvēra katra ēdiena estētisko vērtību un rudens sezonas bagātību.

Artūrs Arnicāns, šefpavārs restorānā Harper Woolf, kas atrodas Pullman Riga Old Town viesnīcā, pauda gandarījumu par piedalīšanos: "Vienmēr ir aizraujoši skatīties, kā cilvēki nāk uz restorāniem un atklāj jaunas garšas. Prieks, ka Live Riga (Rīgas investīciju un tūrisma aģentūra) spēj atrast labākos komunikācijas kanālus, lai šī nedēļa būtu pilna ar rezervācijām un restorāni sniegtu gastronomiskas emocijas."

Restorānu nedēļa veicina ne vien lielāku apmeklētāju plūsmu restorānos, bet arī sniedz iespēju pavāriem radoši izpausties, radot unikālas un sezonāli iedvesmotas ēdienkartes. Savukārt apmeklētāji, izmantojot īpašo piedāvājumu, ne tikai izbauda jaunu garšu buķetes, bet arī iepazīst augsta līmeņa kulinārijas tradīcijas.

"Mēs ar lielu prieku piedalāmies Rīgas restorānu nedēļā, piedāvājot viesiem ne tikai augstākā līmeņa servisu, bet arī aizraujošas ēdienu, kokteiļu un vīnu kombinācijas. Bieži vien viesi veikalā neuzdrošinātos iegādāties šādus produktus, bet šeit mēs radām vidi, kurā ir iespējams atklāt autentiskas garšas, uzdrīkstēšanos un pārliecību. Mūsu mērķis ir, lai katrs viesis, dodoties prom, būtu ieguvis jaunu pieredzi un nobaudījis ko nebijušu,” savā pieredzē dalās Inese Vīcupa, restorāna WHITEHOUSE vadītāja.

Sakām paldies visiem dalībniekiem un apmeklētājiem, kuri veicināja šo īpašo pieredzi un kopā radīja vēl vienu veiksmīgu gastronomijas notikumu! Nākamā Rīgas restorānu nedēļa norisināsies 2025. gada pavasarī – no 31. marta līdz 13. aprīlim.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
ĪSTS VIDUSLAIKU RAUTS UN DANČI Tukuma TIC
Piedzīvojumu cienītāji aicināti uz unikālu vakaru Jaunpils pilī, kur norisināsies īsts viduslaiku rauts un kur ikviens varēs sajust autentisko seno | Skatīt vairāk
Latvija
"Apple Manor&Garden Complex" Preiļu novadā Preiļu novada TIC
Jaunums Preiļu novada tūrisma piedāvājumā. Komplekss apmeklētājiem piedāvā greznas telpas svētku svinēšanai un ziemas gaismas parku. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.02.2025 - 21.02.2025 Leonardo da Vinči pēcpusdiena ģimenēm Motormuzejs
Aicinām ģimenes ar lieliem un maziem bērniem uz Rīgas Motormuzeju, kur radošās un izzinošās nodarbēs pētīsim ģeniālā Leonardo da Vinči | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 31.01.2025 - 18.02.2025 Starptautiskais masku tradīciju festivāls  Bauskas TIC
No 14. līdz 16. februārim Bauskas novadā notiks XXVI Starptautiskais Masku tradīciju festivāls, piedāvājot plašu, daudzveidīgu un interesantu | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com

 
Total Timed::2.60856414sec.