Piedzīvojumu parkā sākas piedzīvojumu sezona

Piedzīvojumu parkā sākas piedzīvojumu sezona. No 1.maija katru dienu no plkst. 10:00 līdz 22:00 atpūtnieki var iziet Kaķa taku vai izbaudīt galvu reibinošus apgriezienus kīkinga šūpolēs, vai izlēkāties uz batutiem.

Kaķa takā ir četras dažādas grūtību pakāpju trases – zilā, zaļā, sarkanā un melnā. Tās veidotas no nostieptām trosēm, tīkliem, dažādu konstrukciju tiltiņiem, šūpolēm, baļķiem, virvēm un kāpnēm starp priedēm. Kaķa takā kopumā izvietoti 50 šķēršļi vairāku simtu metru garumā. Katras trases „saldēdiens” ir nobrauciens ar skrituli pa trosi. Lai pārvietotos pa šķēršļiem, trases apmeklētājiem tiek izsniegts speciāls drošības aprīkojums un tiek novadīta instruktāža par drošību parkā.

Bērniem un pieaugušajiem interesanta aizraujoša atrakcija būs arī kīkinga šūpoles. Šūpolēs, kur, izmantojot speciālus stiprinājumus, ir iespēja izbaudīt gravitācijas spēku un ar savu ķermeni iekustināt šūpoles tā, lai ar tām varētu veikt 360º riņķi ap šūpoļu asi. Kīkings kā izklaides un sporta veids radies kaimiņvalstī Igaunijā un vārds „kiik” ulkojumā no Igauņu valodas nozīmē „šūpoles”. Savukārt lēkāt priekam Piedzīvojumu parkā uzstādīti divu veidu batuti – divi batuti ar apaļu platformu un drošības sienu un četri batuti ar speciālām gumijām.

Maija vidū Piedzīvojumu parka servisa ēkā darbu uzsāks un apmeklētājus uz gardām maltītēm gaidīs jaunā kafejnīca „Stenders”.

Piedzīvojumu parks atrodas Ventspilī, Saules ielā 141. Informācija par cenām un darba laikiem www.ocventspils.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Neaizmirstams randiņš tumsā Neredzamā Pasaule
Izbaudiet neaizmirstamu randiņu tumsā! 90 minūšu ekskursija piecās telpās ar neredzīga gida vadību un romantiska divvientulība kafejnīcā ar uzkodām | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.06.2024 - 23.06.2024 Vasaras saulgrieži Ķoņu kalnā Valmieras novada Tūrisma pārvalde
22.jūnijā pl.18.00 aicinām uz izrādi “Tobiass ir miris, lai dzīvo Tobiass” Ķoņu kalna estrādē. Pēc izrādes etnogrāfiskie danči ar folkloras | Skatīt vairāk
Atpūta Lasvegasā! - Jaudīgi! Estravel Latvia
Iestartē vasaru - Lidojums un viesnīca Vegasā // Piedāvājumi 7-14 naktīm // Lidojums no Rīgas | Skatīt vairāk
no 1419 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.64189696sec.