Šonedēļ BT 1 sagaidīs izstāžu 5 miljono apmeklētāju

Šonedēļ izstāžu “Atpūta un Sports 2009”, “Motocikls 2009” un “Baltic Boat Show 2009” laikā tiks sagaidīts un sveikts Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrības BT 1 organizēto izstāžu 5 miljonais apmeklētājs, liecina izstāžu rīkotāju prognozes.

“Mūsu rīkotajām izstādēm uzticas gan Latvijas iedzīvotāji un uzņēmēji, gan profesionāļi no visas pasaules. Pieci miljoni nav tikai cipars – tie ir pieci miljoni atrastu atbilžu, noslēgtu darījumu vai rastu risinājumu, iepazītu sadarbības partneru un veiktu pirkumu,” uzsver Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrības BT 1 ģenerāldirektors Viesturs Tīle.

Pēdējo piecu gadu laikā izstādes ir apmeklējuši tikpat cilvēku, cik pirmos desmit kompānijas darbības gados kopā – no 1994. līdz 2004. gadam BT 1 izstādes apmeklēja 2,5 miljoni apmeklētāju, no 2005. līdz 2009. gada sākumam – pārējie 2,5 miljoni. Tas liecina, ka izstāžu klāsts un to nozīme patērētāju paradumos ir pieaugusi, daudzi izstāžu zīmoli ir ieņēmuši stabilu vietu Latvijas ekonomikā.

“Šogad izstāžu sezonu sākām februārī, un divu mēnešu laikā mūsu rīkotās izstādes apmeklējuši jau vairāk nekā 115 000 apmeklētāju,” norāda Viesturs Tīle.

Izstādes ir nozīmīgi tautsaimniecības attīstību veicinoši pasākumi, kas skaidri atspoguļo konkrētās nozares attīstību un mērķauditorijas gaidas un vajadzības. Izstādēs piedalās spēcīgi un uz attīstību orientēti uzņēmumi un institūcijas; tās apmeklē liels augsti motivētu apmeklētāju skaits. Nozares profesionāļi un uzņēmēji apmeklē izstādes un novērtē tās kā komunikācijas platformu savu interešu un biznesa vajadzību apmierināšanai, savukārt produkta vai pakalpojuma ikdienas patērētāji izstādēs paplašina savu redzesloku un iegūst sev nepieciešamo informāciju, kā arī labākus cenu piedāvājumus produktam vai pakalpojumam.
 
Kā zināms, šīs nedēļas nogalē Ķīpsalā notiek trīs izstādes aktīvās atpūtas cienītājiem – izstāde “Atpūta un Sports 2009”, motociklu un aksesuāru izstāde “Motocikls 2009” un laivu un jahtu izstāde “Baltic Boat Show 2009”, kur varēs atrast visu nepieciešamo aktīvai atpūtai, sākot no makšķerēšanas un tūrisma piederumiem, uztura bagātinātājiem, sporta apģērba, velosipēdiem, motocikliem līdz pat jahtām, kuteriem un to aprīkojumam un rezerves daļām.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.05.2024 - 10.05.2024 Baudi Raxtu Raxti spēka dziesmas Bauskas TIC
Iepazīsti koncertprogramma "Spēka dziesmas" Mazmežotnes muižā! | Skatīt vairāk
Latvija
Glika dienas Alūksnē Alūksnes TIC
Godinot Bībeles tulkotāju Ernstu Gliku 370. gadskārtā un svinot Bībeles tulkojumam 330 gadus, Alūksne aicina uz “Glika dienām”! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.04.2024 - 11.05.2024 Sējas svētki Ausekļu dzirnavās! Bauskas TIC
Baudi notikumiem bagātu dienu Ausekļu dzirnavās! | Skatīt vairāk
Baudi Cepļa muzikālos ceturtdienu vakarus! Bauskas TIC
Ieskandināsim vasaru, pavadot kopā burvīgu vakaru un izbaudot priekpilnu gaisotni | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Latvia Tours
,


Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel
,


SIXT Latvija
,


Nikos Travel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.491503sec.