Aicina uz spiningošanas sacensībām „Rudens līdaka Alūksnes ezerā”

2009.gada 31. oktobrī Alūksnes novada pašvaldības aģentūra „ALJA” organizē spiningošanas sacensības „Rudens līdaka Alūksnes ezerā 2009”.

Aģentūras direktors Māris Lietuvietis uzsver, ka sacensību mērķis ir noslēgt šī gada spiningošanas sezonu, nosakot labākos spiningotājus, kā arī popularizēt spiningošanu Alūksnes ezerā kā veselīgu un aktīvu sporta veidu.

Sacensības sāksies atpūtas kompleksā „Jaunsētas” pulksten 9 un ilgs līdz pulksten 16. Dalībnieku reģistrācija notiks no pulksten 6 līdz 8.30 sacensību norises vietā.

Sacensības notiks individuālā konkurencē bez dalībnieku skaita ierobežojuma un dalīšanas vecuma vai dzimuma grupās. Dalībniekiem vecumā no 16 līdz 65 gadiem, izņemot invalīdus, jāuzrāda derīga makšķerēšanas karte un makšķerēšanas licence Alūksnes ezerā. Makšķerēšanas licences Alūksnes ezerā var iegādāties Alūksnē P/A “ALJA”, DUS “Virši”, SIA “Pie Zvejnieka”, Balvos SIA “Liarps”, kā arī reģistrācijas vietā. Sacensību dalības maksa ir pieci lati.

Pasākuma rīkotāji piedāvā arī iespēju uzdāvināt kādam spiningošanas cienītājam dalību šajās sacensībās, iegādājoties piecus latus vērto dalības karti kā dāvanu karti. Dāvanu karti būs iespējams iegādāties pašvaldības aģentūrā „ALJA” Pilssalas ielā 10, Alūksnē.

Sacensību ieskaitē vērtēs tās līdakas, kas būs garākas par 55 centimetriem. Noķertais loms pēc sacensībām paliks dalībnieku īpašumā. Sacensību noslēgumā tiks apbalvoti lielākās līdakas ieguvēji. Ja lielāko līdaku svars būs vienāds, uzvarēs tas dalībnieks, kuram otrā līdaka ir lielāka. Balvas saņems trīs lielāko līdaku ieguvēji. Sacensību organizatori noslēgumā sola arī papildus pārsteiguma balvas.

Sacensības atbalsta: „SALMO”, „RAPALA”, „ĒSMA”, „PIE ZVEJNIEKA”, „JAUNSĒTAS”, „ALŪKSNES ZIŅAS”, „LĀZBERĢA MUIŽNIEKS”, „AIM AUTO”.

Sacensību dalībniekiem ir iespējams pasūtīt laivas. To skaits gan ir ierobežots, tādēļ rezervēt laivas un iegūt sīkāku informāciju par sacensībām iespējams, zvanot organizatoriem pa tālruņiem 26141741, 26477147. Ar nolikumu var iepazīties Alūksnes novada pašvaldības mājas lapā www.aluksne.lv/dome  sadaļā „Sporta ziņas”.

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Tivata un Melnkalne  Karstais piedāvājuma Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis viesnīcā ar izvēlēto ēdināšanas programmu | Skatīt vairāk
no 485 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.06.2024 - 23.06.2024 Vasaras saulgrieži Ķoņu kalnā Valmieras novada Tūrisma pārvalde
22.jūnijā pl.18.00 aicinām uz izrādi “Tobiass ir miris, lai dzīvo Tobiass” Ķoņu kalna estrādē. Pēc izrādes etnogrāfiskie danči ar folkloras | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.06.2024 - 23.06.2024 Tiksimies Rožu laukumā! Liepājas reģiona TIB
Katru dienu plkst. 12:00 liepājniekiem un pilsētas viesiem ir dota iespēja kopā ar zinošu gidu doties divu stundu garā pastaigā, lai iepazītu | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.06.2024 - 21.06.2024 Amatierteātra izrāde Endzeles muižas parkā Valmieras novada Tūrisma pārvalde
20. jūnijā pie Endzeles muižas plkst. 19.00 Rūjienas Kultūras nama amatierteātra “Vitrāža” izrāde “Kapusvētku PR” pēc Aivas Birbeles darba | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Gulbenes novada TIC
,


Alūksnes TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.49943614sec.