Gan katastrofu filmās, gan grāmatās ir apspēlēti sižeti, kas notiek, ja lidmašīnu pilotiem paliek slikti pusdienu dēļ. Izrādās, ka arī reālajā dzīvē lidsabiedrības ir par to domājušas. Maikls Lambertijs, aviokompānijas Lufthansa pārstāvis, apstiprina: "Tas nav obligāts noteikums, tomēr mēs iesakām visiem pilotiem lidojuma laikā neizvēlēties vienādus ēdienus."
Lidsabiedrības gan īpaši nebaidās par ēdināšanas uzņēmumu piedāvājumu kvalitāti, tomēr pastāvot iespēja, ka kādam vienkārši kļūst slikti alerģijas vai jūtīguma dēļ. Citas aviokompānijas iesaka saviem pilotiem vismaz neēst vienlaicīgi, lai problēmu gadījumā tās varētu laicīgi pamanīt un reaģēt.
Par rakstu pārpublicēšanas noteikumiem lūdzam kontaktēties ar Travelnews.lv redakciju.
Ances dabas mājā 2025.gada 25.jūlijā notiks Latvijas fermentēšanas festivāls. Fermentēšana - mūsu veselības un dzīves kvalitātes atslēga. | Skatīt vairāk
5 zvaigžņu viesnīca Vecrīgas sirdī, kur stils saplūst ar viesmīlību, 17. gadsimta arhitektūra harmoniski ar mūsdienu tehnoloģijām, un izsmalcināta | Skatīt vairāk