Valkā iedegs pilsētas egli un ieskandinās Ziemassvētkus koncertā [1]

Sestdien, 05.12.2009 plkst.15.45 Valkā, Lugažu laukumā ar rūķu skrējienu, Ziemassvētku vecīti un piparkūkām iedegs krāsaino lampiņu virtenes pilsētas centrālajā Ziemassvētku eglē. Tūlīt pēc tam, plkst.16.30 Valkas pilsētas kultūras namā (Valkā, Emīla Dārziņa ielā 8) būs Ziemassvētku ieskaņu koncerts.

Uz pilsētas egles iedegšanas pasākumu Lugažu laukumā aicināti lieli un mazi. Domājams, ka ieradīsies arī Ziemassvētku vecītis. Jau otro gadu apkārt izrotātajai eglei notiks jautrais Rūķu skrējiens. Tajā varēs piedalīties ikviens, kurš būs pacenties, lai izskatītos līdzīgs Rūķim.

Nosalušie varēs sasildīties ar karstu zāļu tēju vai iegādāties smaržīgu karstvīnu. Zemnieku saimniecība „Dzirkļēni” no Dikļiem piedāvās nopirkt kādu kārumu – Ziemassvētku konfektītes, piparkūkas, cukurvati un popkornu.

Tūlīt pēc egles iedegšanas, ikviens aicināts uz Ziemassvētku ieskaņu koncertu. Tajā piedalīsies Valkas pilsētas kultūras nama folkloras deju kopa „Sudmaliņas” un viesi – Valkas novada Bērnu un jauniešu centra „Mice” skolēnu folkloras kopa „Vainadziņš”, Jērcēnu tautas nama folkloras kopa „Mežābele”, Cirgulinas (Igaunija) tautas nama folkloras kopa un deju kopa no Sangastes (Igaunija). Būs gan koncerts, gan kopīgas rotaļas un danči.

Ieeja – bez maksas.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 Nelda 12/03/2009 09:37 Priecajos par valceniekiem,par savu labu pazinu Valka,kuriem dota tada iespeja sajust Ziemassvetku noskanu jau 5. dec.


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Jaunmoku pils aicina uz Dārza svētkiem Jaunmoku pils
21. jūlijā Jaunmoku pilī tradicionāli, pašā vasaras plaukumā, norisināsies viens no gada gaidītākajiem notikumiem – Dārza svētki. Šogad, | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 30.06.2024 - 06.07.2024 Ekskursija "Tiksimies Rožu laukumā" Liepājas reģiona TIB
Katru dienu plkst. 12:00 liepājniekiem un pilsētas viesiem ir dota iespēja kopā ar zinošu gidu doties divu stundu garā pastaigā, lai iepazītu | Skatīt vairāk
Burtnieka Kausa izcīņa Ošu regatē 2024 Valmieras novada Tūrisma pārvalde
29. un 30. jūnijā Burtnieka centra laivu kanālā norisināsies tradicionālā Burtnieka Kausa izcīņa Ošu regatē 2024. | Skatīt vairāk
Aviobiļešu izpārdošana! SKY24.LV
Vairāk kā 50 galamērķi // ceļošanas periods līdz 31.05.2025. | Skatīt vairāk
no 69 EUR
Uzņēmumi


Grand Palace Hotel
,


Kaļķu vārti
,


Nikos Travel
,


Latvia Tours
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.487463sec.