airBaltic saņem prestižu starptautisku aviācijas balvu

01.02.2010 svinīgā pasākumā Singapūrā pasaules vadošais avionozares izdevums Air Transport World apbalvoja Latvijas nacionālo lidsabiedrību airBaltic ar prestižo ATW Fēniksa balvu (Phoenix Award). Augsti novērtētais apbalvojums apliecina atzinību būtiskajām izmaiņām kompānijā, kuras airBaltic ir veiksmīgi īstenojusi, neskatoties uz ārkārtīgi smagajiem tirgus apstākļiem.

airBaltic prezidents un izpilddirektors Bertolts Fliks: „Pēdējo divu gadu laikā aviosabiedrībā airBaltic tika veikta biznesa reorganizācija, kas pārveidoja uzņēmumu gan operatīvās darbības, gan komercdarbības ziņā. Esam gandarīti, ka mūsu sasniegums guvis starptautisku atzinību no Air Transport World redakcijas ekspertiem. Mums aviācijas nozarē ATW Fēniksa apbalvojumam ir tāda pati nozīme kā Oskara balvai filmu nozarē.”

Air Transport World ir Penton Media izdevniecības ikmēneša aviācijas žurnāls. Savu apbalvojumu programmu žurnāls uzsāka 1974.gadā, lai novērtētu izcilus sasniegumus avioindustrijā. Lai gan sākotnēji apbalvojumu programma bija pieticīga, turpmākajā pastāvēšanas laikā ATW apbalvojums ir kļuvis par vienu no vairāk kārotajiem un vērtīgākajiem apbalvojumiem, kādu uzņēmums vai indivīds aviācijas nozarē var saņemt. ATW apbalvojumu ieguvējus izvēlas žurnāla redakcijas eksperti, pirms tam organizējot ilgstošas apspriedes. Nominācijas izvirza žurnāla redaktori no visas pasaules, kā arī tās pieņem no jebkura cilvēka vai organizācijas, kas darbojas šajā nozarē. ATW Fēniksa balvu iepriekš saņēmušas tādas aviosabiedrības kā Malaysian, Korean, Royal Jordanian, Air New Zealand un Aer Lingus.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Neredzamā Pasaule- pārsteidzoša pieredze! Neredzamā Pasaule
Aicinām apmeklēt unikālu ekskursiju, kurā vari piedzīvot pasauli tumsā, vadoties pēc citām maņām, neredzīgu gida vadībā. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.06.2024 - 24.06.2024 Apskati Līgo pasākumus Bauskas novadā! Bauskas TIC
Apskati, cik daudzveidīgs Līgo pasākumu piedāvājums ir Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.06.2024 - 21.06.2024 Limuzīns Jāņu nakts krāsā TUMĒ Tukuma TIC
21. jūnijā, paredzēts ekskluzīvs koncertuzvedums "Limuzīns Jāņu nakts krāsā", koncerts norisināsies pie Tumes kultūras nama | Skatīt vairāk
Rundāle aicina iepazīt Tropu tauriņu māju! Bauskas TIC
Blakus Rundāles pils parkam šovasar ir atvērta tropu tauriņu māja! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


airBaltic
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.68908501sec.