Minhene - lieliska iespēja iepirkties Vācijā

Minhene ir paradīze visiem, kam patīk doties šopinga tūrēs un izdot naudu par skaistām lietām. Dizaineru mode, jaunas un vecas lietas, tipiskie bavāriešu suvenīri, dekorācijas, sadzīves preces, kulināri - Minhenē var atrast visu.

Galvenā iepirkšanās iela Minhenē ir gājēju zona starp Karlsplatz un Marienplatz laukumiem. Tur gan atrodas lielākie tirdzniecības centri un, protams, visvairāk cilvēku, tomēr noteikti ne visi atraktīvākie un oriģinālākie veikali. Tiem, kam sirds nesas atrast ko ekskluzīvu mājai vai garderobei, ieteicams doties lejup pa Maximilianstrasse, pastaigāt par Theatinerstrasse vai Residenzstrasse ielām. Stilīgas un interesantas drēbes, smalkus veikaliņus un interesantu second-hand modi var atrast Schwabing kvartālā.

Minhenē var iegādāties tradicionālos bavāriešu tērpus, ko tik labprāt gribas uzvilkt uz Oktoberfest vai vietējiem alus svētkiem. Pilsētā var atrast arī milzīgu ādas bikšu klāstu.

Residenzstrasse ielā atrodas arī lielisks Dallmayr veikals, kur var nopirkt ne vien uz vietas grauzdētu kafiju, bet arī saldumus no gandrīz visām pasaules valstīm. Lielā izvēlē Minhenē pieejami alus kausi un glāzes, piemēram, dāvanu veikalā Neuhauser Strasse 2.

Lieliska iespēja iegādāties gan alus kausus, gan visa veida jaunus un vecus traukus ir Auer Dult krāmu tirgus. Tur var atrast arī sadzīves priekšmetus, grāmatas, antikvāras mantas un interesantus niekus. Krāmu tirgus notiek trīs reizes gadā - sestdienā pirms 1. maija, sestdienā pēc Jēkaba dienas (25. jūlijā) un baznīcsvētkos oktobra trešajā sestdienā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Sala ar unikālu skaistumu! Latvia Tours
Korfu pludmales ir vienas no labākajām un tīrākajām, aptuveni 30 no tām piešķirts Zilais karogs. | Skatīt vairāk
no 469.00 EUR
Luksus klases piedāvājumi - Taizeme Estravel Latvia
Esat pelnījuši - izbaudīt unikālu pieredzi, augstākās klases apkalpošanu un ņemt no dzīves vairāk! Dažādi Luksus piedāvājumi atpūtai Taizemē. | Skatīt vairāk
no 610 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.04.2024 - 01.05.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 30.04.2024 TUNISIJA no 295 EUR/pers!  Latvia Tours
Aprīļa beigas un maijs Tunisijā - laiks SPA un talasoterapijas procedūrām, siltiem saules stariem, pastaigām un ekskursijām! | Skatīt vairāk
no 295 EUR
Uzņēmumi


Grand Palace Hotel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.14210916sec.