Līgatne sagatavojusi īpašu piedāvājumu individuālajiem ceļotājiem

No 3. jūlija un turpmāk katru sestdienu un svētdienu individuālajiem ceļotājiem tiek piedāvāta nebijusi iespēja iepazīt Līgatnes papīrfabrikas ciemata vēsturisko centru, dodoties ekskursijā zinoša gida pavadībā.

Līdz šim ekskursijas gida pavadībā piedāvājām grupām ar iepriekšēju pieteikšanos. Turpmāk katru sestdienu un svētdienu šāda iespēja būs ikvienam pilsētas viesim, jo plkst. 13.00 un 15.00 Līgatnes Tūrisma informācijas centrā Jūs gaidīs gids, lai aicinātu doties aizraujošā pastaigā, kas iepazīstina ar Līgatnes papīrfabrikas ciemata iedzīvotāju vēsturisko dzīvesveidu.

Pastaigas laikā pilsētas viesiem būs iespēja izsekot līgatniešu ikdienas gaitām visa mūža garumā, sākot ar seno dzemdību namu un veco skolu līdz pat darbam papīrfabrikā un ģimenes dzīvei fabrikas celtajās īpatnējās koka rindu mājās. Tāpat aicināsim iepazīt grezno kultūras namu, kurā filmētas iemīļotās tv filmas „Likteņa līdumnieki” ainas, kā arī ielūkoties neparastākajā no Līgatnes bagātībām- unikālajās pagrabalās, kas kopš 18. gadsimta beigām kaltas smilšakmens iežos Līgatnē.

Ekskursijas sāksies Līgatnes Tūrisma informācijas centrā, kas ierīkots vēsturiskajā papīrfabrikas sardzes namiņā, pilsētas centrā, Spriņģu ielā 2 katru sestdienu un svētdienu plkst. 13.00 un 15.00. Ekskursiju ilgums: 2 stundas. Cena: pieaugušajiem- 2.00 Ls, studentiem un pensionāriem- 1.50 Ls, skolēniem - 1.00 Ls, bērniem pirmsskolas vecumā bez maksas.

Gaidīsim ciemos Līgatnē!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.06.2024 - 03.07.2024 Tet Rally Latvia Liepājas reģiona TIB
Tet Rally Latvia norisināsies no 18. līdz 21. jūlijam. Pasākums aptvers teritoriju no rallija pilsētas Liepājas līdz pat galvaspilsētai Rīgai. | Skatīt vairāk
Pludmales ballīte austrumu noskaņās Baltic Beach Hotel & SPA
12. jūlijā garda ēdiena un labas izklaides cienītājus aicinām uz “Beach Bar & Grill”, kur lieliem un maziem viesiem piedāvāsim aizraujošu garšu | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.69956589sec.