Salsas mērces aizvien vairāk izraisa saindēšanos

Ceļotājiem ASV jāuzmanās, jo meksikāņu virtuvē iecienītās salsas mērces vai avokado pasta gvakamole aizvien biežāk izraisa saindēšanos ar pārtikas produktiem Amerikas Savienotajās Valstīs. Laikā no 1998.-2008. gadam pēc saindēšanās skaits pēc uzkodu mērču notiesāšanas palielinājies vairāk nekā uz pusi, tā ziņo ASV veselības uzraudzības institūcija CDC. Īpaši daudz inficēšanās gadījumu radies pēc restorānu apmeklējuma.

Saindēšanās cēlonis pēc CDC domām varētu būt mērču svaigās sastāvdaļas, piemēram, tomāti vai koriandrs, kas netiek uzglabāti atbilstoši zemā temperatūrā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Reklāmas rakstu publicēšana Travelnews.lv TurismaBizness.lv
Reklāmas rakstu publicēšana tūrisma ziņu portālā Travelnews.lv (LV / ENG) | Skatīt vairāk
130 EUR
Jaunmoku pils aicina uz Dārza svētkiem Jaunmoku pils
21. jūlijā Jaunmoku pilī tradicionāli, pašā vasaras plaukumā, norisināsies viens no gada gaidītākajiem notikumiem – Dārza svētki. Šogad, | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.06.2024 - 02.07.2024 Turcijas 4* un 5* viesnīcas, 7 naktis Estravel Latvia
Turcijas kūrorti - Alānija, Side, Beleka // VIESNĪCU VASARAS KOLEKCIJA // 7 naktis viesnīcā, viss iekļauts ēdināšanas programma | Skatīt vairāk
no 304 EUR
Uzņēmumi


Baltic Beach Hotel & SPA
,


Jūrmalas TIC
,


Riga Islande Hotel
,


Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācija
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.13297105sec.