Tukums aicina uz rudenīgu nedēļas nogali

No rīta pamostoties, atverot logu, istabā ieplūst rudens smarža. Tā pārņem mūs ar tik patīkamu un svaigu sajūtu. Ir skaidrs, ir iesācies rudens – krāsainais un skaistais ābolu laiks. Bet tomēr šķiet, ka vasara vēl tepat, jo šīs septembra pirmās dienas ir tik saulainas, droši vien pateicoties skolēniem, kuri ar gaišām domām sagaidījuši jauno zinību gadu. Tādēļ, lai nosvinētu jauno mācību gadu vai vienkārši baudītu pirmās septembra brīvdienas, nedēļas nogalē esat mīļi aicināti Tukuma pusē. Te šeit būs ko darīt gan aktīvās atpūtas cienītājiem un dabas mīļotājiem, gan arī jauniešiem un rokmūzikas faniem. Kas tad te tik īpašs notiek?

Skolēniem un visiem atrakciju mīļotājiem jādodas uz Tukuma tirgus laukumu, kur līdz 5. septembrim viesojas karuseļu un atrakciju parks, vai arī jāapmeklē Tukuma ledus halle, kur var izslidoties un turpat jaunatvērtajā kafejnīcā nobaudīt kādu gardu maltīti.

Sestdien, 4. septembrī jau no paša rīta, sākot no plkst. 9:00 jādodas uz atpūtas kompleksu „Valguma pasauli”, kas atrodas pie paša Valguma ezera, kur notiks Veselības diena Jūsu sirdspriekam. Šeit norisināsies dažādas veselīgas aktivitātes: nūjošana pa jaunizveidoto meditācijas apli, dejas un kustības terapeites Indras Majores-Dūšeles pavadībā. Būs iespēja noklausīties dažādas tēmas par mūsu sirsniņām, ko vadīs Latvijas kardioloģijas centra ārste Iveta Mintāle u.c. speciālisti. Ieejai līdzi jāņem kādu laukakmeni, lai to iestādītu pie labirinta. Sīkāka informācija pa tālr.: 67096672.

Savukārt plkst. 12:00 aktīvās atpūtas baudītājus aicina piedalīties piedzīvojumu militārajā sporta spēlē “Airsoft”, kas notiks Tukumā, bijušajā Inženieru tehniskajā rūpniecībā, Rūpniecības ielā 3 (tālr.: 27543270, http://www.bewo.lv/).

Mākslas cienītājiem plkst. 13:00 jādodas uz Tukuma muzeja Audēju darbnīcu, kur notiks audējas Mudītes Rudaus-Rudovskas jubilejas izstādes „Krāsu virpulī” atklāšana. Izstādē apskatāmi autores pēdējo piecu gadu laikā darinātie tekstildarbi – kāzu un deju kolektīvu karogi, šūpuļgulta, lakati, šalles un citi darbi. Apmeklētājus aicina arī citi Tukuma muzeji: Durbes pils, pilsētas vēstures muzejs “Pils tornis”, Mākslas muzejs, Galerija “Durvis”, kā arī jaunatvērtā “Salmu darbnīca” un, protams, arī citi apkārtnes muzeji. Bet kino mīļotājus Tukuma Kino punkts (Talsu ielā 4) sestdien, plkst. 15:00 un 18:00 aicina noskatīties romantisko kino komēdiju ''Svešiniece ciemā". Ieeja 1 santīms.

Un, visbeidzot, sestdien plkst.18:00 roka faniem jādodas uz ikgadējo koncertu jauniešiem "Roks uz jumta". Piedalās grupas: "AK 69", "Can_Zone", "On the Roof", "The Next Ones". Koncerts ir unikāls, jo spēlētāji spēlē uz Tukuma Kultūras nama jumta. Ieejas maksa, protams, nav.

Izklausās jautri, vai ne? Ā, un vēl, noteikti neaizmirstiet apmeklēt Pūri, nogaršot svaigos ābolīšus un iegādāties kādu jaunu ābelīti. Tur speciālisti ieteiks vislabākās ābeļu šķirnes. Lai labi garšo!

Vienmēr esat laipni gaidīti Tukumu pusē! Lai Jums pārsteigumiem bagāta nedēļas nogale!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ēģipte skolēnu RUDENS brīvlaikā Estravel Latvia
Esiet tālredzīgi un gudri! iegādājieties ceļojumu skolenu RUDENS brīvlaikam jau tagad! Hurgada vai Šarm-el-Šeiha | Skatīt vairāk
no 685 EUR
👉EKSKURSIJU CEĻOJUMI JEBKURAI GAUMEI! Latvia Tours
Brīnišķīga iespēja skatīt unikālus dabas, vēstures un mākslas pieminekļus, piedalīties vietējos svētkos, fiestās un festivālos, iepazīties ar | Skatīt vairāk
no 53.00 EUR
Atpūta un Gardēžu vakariņas Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 2 personām, brokastis un vakariņas Michelin ceļvedī ieteiktā restorānā, kā arī spa piedāvājums // līdz 31.05. | Skatīt vairāk
no 225 EUR
Pavasara brīvdienas TURCIJĀ Atlantic Travel
Pieejamās cenas, lielisks serviss, siltā jūra, grezna dabas vide - viss jums un jūsu komfortam. | Skatīt vairāk
no 425 EUR
Uzņēmumi


Rija Domus Hotel
,


Trakai TIC
,


Ventspils TIC
,


Dobeles novada TIC
,

Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.1557982sec.