airBaltic atklāj jaunu maršrutu Rīga-Maskava

Ziemas sezonā Latvijas nacionālā aviokompānija airBaltic papildus jau esošajiem reisiem uz Šeremetjevas starptautisko lidostu Maskavā uzsāks lidojumus no Rīgas uz Domodedovas starptautisko lidostu Maskavā. Papildinātais lidojumu maršruts nodrošinās ērtus tranzīta savienojumus caur Ziemeļu tranzītmezglu Rīgā uz /no 80 galamērķiem Ziemeļeiropā, Rietumeiropā un Tuvajos Austrumos.

airBaltic komercdirektors Tero Taskila: «Pēc airBaltic jaunā maršruta atvēršanas maršrutā Rīga-Maskava lidojumi notiks līdz pat sešām reizēm dienā.»

No šī gada 2.decembra airBaltic veiks lidojumus no Rīgas uz Maskavas Domodedovo lidostu trīs reizes nedēļā – otrdienās, ceturtdienās un piektdienās. Aviokompānija lidojumus veiks ar Boeing 737 lidmašīnu, un tie ilgs aptuveni vienu stundu un četrdesmit minūtes. Vienvirziena biļešu cena būs no LVL 54 (EUR 77), ieskaitot lidostu nodevas un transakcijas maksu. Lidojumu grafiks ir pieejams kompānijas mājas lapā www.airbaltic.com.
airBaltic pasažieru skaits Krievijas maršrutos 2010.gada pirmajā pusgadā pieaudzis par +70%, salīdzinot ar to pašu periodu pērn. airBaltic Krievijā apkalpo Maskavu, Sanktpēterburgu, Arhangeļsku un Kaļiņingradu.

Atverot 27 jaunus maršrutus, airBaltic šovasar kļuvusi par lielāko valsts aviokompānija Eiropā pēc jaunatvērto reisu skaita un saņēmusi anna.aero ANNIES balvu. airBaltic nodrošina tiešos lidojumus no Rīgas uz 80 galamērķiem. Neatkarīgi no izlidošanas vietas airBaltic piedāvā ērtus savienojumus no sava Ziemeļu tranzītmezgla Rīgā uz galamērķiem aviokompānijas maršrutu tīklā Skandināvijā, Eiropā, NVS un Tuvajos Austrumos.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.06.2024 - 02.07.2024 "ILGA" & "ROCK SYMPHONY"  Jaunpilī  Tukuma TIC
5.jūlijā plkst. 19:00 Jaunpils pils iekšpagalmā uz skatuves kāps divas leģendāras apvienības: Dailes teātra dziedošie aktieri u.c. | Skatīt vairāk
Latvija
NE-parastumi Madonas novadā Madonas TIC
Seriāls par "NE parastām" Madonas novada tūrisma vietām dodas uz Ērgļu pusi, aicinot izsaukt Džinu un nakšņot hipsterīgā brīvdienu mājā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.06.2024 - 04.07.2024 Rundāle aicina iepazīt Tropu tauriņu māju! Bauskas TIC
Blakus Rundāles pils parkam šovasar ir atvērta tropu tauriņu māja! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.06.2024 - 04.07.2024 Nakts autoorientēšanās sacensības Aizkraukles novada TIC
Atklāsim Aizkraukles pilsētas svētkus jau 12. jūlija naktī kopā! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel
,


Estravel Latvia
,


Avis
,


Rija Domus Hotel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.47109509sec.