Novembrī Ventspilī būs aplūkojamas divas arhitektūras darbu izstādes

02.11.2010 teātra namā Jūras vārti, Karlīnes ielā 40, Ventspilī, tiks atklātas divas aktuālas arhitektūras izstādes – Austrijas ilgtspējīgā modernā koka arhitektūra un Latvijas arhitektūras labāko darbu skate 2009.

Austrijas arhitektu darbos būs redzami šī brīža aktuālo problēmu – ēku energoefektivitātes un „zaļās” domāšanas risinājumi. Savukārt, otra izstāde – „Latvijas arhitektūras labāko darbu skate 2009” – iepazīstinās ar Latvijas arhitektu sniegumu iepriekšējā gadā, kuru vidū visnozīmīgāko vietu, iegūstot galveno balvu, ieņem mūsu Pārventas bibliotēka (arhitekti Pēteris Bajārs un Ivars Kalvāns, interjers Ausma Ķibilde). Latvijas 2009.gada labāko darbu skatē būs redzami arī Ventspilī realizētie objekti – Teātra nams „Jūras vārti” un Ventspils Tirgus laukuma rekonstrukcija, kā arī citi Latvijas arhitektu radīti un pēc tam realizēti nozīmīgi objekti.

Austrijas arhitektūras izstāde ir nozīmīga ne tikai kā informācijas avots par aktualitātēm ilgtspējīgas koka arhitektūras tendencēm Eiropā, bet arī Latvijas un Austrijas savstarpējo attiecību stiprināšanā. Pasākuma atklāšanā piedalīsies arī Austrijas vēstniece Latvijā Hermine Poppelleres kundze un konsuls Roberts Eberveina kungs.

Izstāde „Austrijas ilgtspējīgā modernā koka arhitektūra” Teātra namā „Jūras vārti” būs skatāma no 2. līdz 16.novembrim, savukārt ar izstādē „Latvijas arhitektūras labāko darbu skate 2009” eksponētajiem darbiem varēs iepazīties no 2.novembra līdz 7.decembrim.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.06.2024 - 07.07.2024  Ceļš uz sakārtotu ķermeni un prātu! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra",” Vitalite”, "Relax". Zvaniet | Skatīt vairāk
Latvija no 145 EUR
īpašs ģimenes piedāvājums Bellevue Park Hotel Riga
Īpašais ģimenes piedāvājums! | Skatīt vairāk
no 150 EUR
Vasaras atpūta pie Madonas novada ezeriem Madonas TIC
Pavadi brīvdienas kādā no atpūtas vietām pie mūsu puses ezeriem. Kad gaiss smaržo pēc ezera, draugu sarunām un bērnu smiekliem, vasara ir | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Dome Hotel
,


Jūrmalas TIC
,


Ventspils TIC
,


Daugavkrasti
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.40272093sec.