Dubaijā atklās jaunu, greznu viesnīcu

18.12.2010 Dubaijā (Apvienotajos Arābu Emirātos) tiks atklāta jauna viesnīca Jumeirah Zabeel Saray. Viesnīca atrodas mākslīgās palmas salas Palm Jumeirah rietumu daļā un no tās paveras lielisks skats uz jūras līci un pilsētu.

Viesnīcas interjers ieturēts osmaņu impērijas stilā - numuros ir augstvērtīga apdare, sienas gleznojumi un unikāli mākslas priekšmeti. Jumeirah Zabeel Saray viesnīcā pieejami 405 eleganti standarta un luksusa numuri ar skatu uz jūru, kā arī 38 greznas villas, kas izvietotas ap lagūnas veida baseinu. Visos numuros pieejamas skaistas vannas istabas osmaņu stilā un tie aprīkoti ar modernām tehnikas ierīcēm. Klientiem, kuru apkalpošanas prasības ir vēl augstākas, pieejami numuri Club Rooms ar papildus servisu.

Viesu rīcībā viesnīcā ir arī 10 restorāni un bāri, kuros piedāvā libāņu, ziemeļindiešu, vjetnamiešu, turku un eiropiešu virtuvi.

Pie viesnīcas darbosies viens no lielākajiem spa kompleksiem pasaulē - Talise Ottoman Spa. Tur 8000 kvadrātmetru platībā iekārtoti 42 procedūru kabineti, tvaika pirtis, saunas un trīs tradicionālās turku pirtis.

Viesnīcas viesu izklaidei tiks piedāvāti priekšnesumi un šovi Mehteran teātrī, kinoteātris ar 29 vietām un grezniem dīvāniem, privātā pludmale un bezmaksas ieeja akvaparkā Wild Wadi, kas atrodas turpat netālu. Tāpat viesnīcā pieejami divi tenisa korti, baseins, divi džakuzi ārā, bērnu baseins un fitnesa centrs.

Uzturēšanās Jumeirah Zabeel Saray viesnīcā maksā, sākot no aptuveni 283 eiro par nakti divvietīgā numurā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.05.2024 - 11.05.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Izstāde "Laika dārzs" Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 6. aprīļa līdz 29. maijam, Valmieras muzejā skatāma Birutas Jansones, Antras Galzones, Gitas Sirmās un Lailas Stradas mākslas darbu izstāde. | Skatīt vairāk
Atlaide auto nomai Bahreinā Europcar
Persijas līča debeszilajos ūdeņos atrodas apslēpts dārgakmens, kas gaida izpēti — Bahreina. Nepalaid garām, rezervē tūlīt un saņem 20% atlaidi. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 30.04.2024 - 07.05.2024 Muzeju nakts rosība Liepājā Liepājas reģiona TIB
Sestdien, 18. maijā, no plkst. 19 līdz 01 ikviens liepājnieks un vēju pilsētas viesis ir aicināts ļauties Eiropas Muzeju nakts Liepājā rosībai. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Baltic Beach Hotel & SPA
,


Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel
,


Nikos Travel
,


Grand Palace Hotel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.85608912sec.