Ogrē notiks distanču slēpošanas sacensības

22.01.2011 Ogres Zilo kalnu distanču slēpošanas trasē norisināsies Ogres novada Atklātais čempionāts distanču slēpošanā brīvajā stilā. Organizatoru rīcībā ir lieliska trase, nesen iegādātais sniega motocikls, kas palīdz trases sagatavošanā, un arīdzan liels sniega daudzums.

Paši jaunākajie slēpotaji varēs sacensties 500 metru distancē, kas ir visīsākais slēpojums, bet krietni nopietnāks pārbaudījums būs 12 kilometru slēpojums vīriešu elites grupā.

Vēl līdz 20. janvārim notiks iepriekšējā pieteikšanās sacensībām un to elektroniski var izdarīt sacensību organizatoru interneta vietnē www.izturiba.lv, tāpat to var paveikt, aizpildot pieteikuma anketu un samaksājot dalības maksu nesedimajas.lv slēpju nomā, Mālkalnes prospektā 26, Ogrē, un veikalā "GO SPORT", kas atrodas t/c "Dauga", kur arī būs iespēja iepazīties ar sacensību nolikumu.

Ņemot vērā to, ka bērni ir mūsu nākotne, visiem, kuri startēs grupās no SV9 līdz SV15 un būs pieteikušies līdz 20. janvārim, dalība sacensībās – bez maksas. Savlaicīgi pieteikties aicināti arī pārējie dalībnieki, jo sakarā ar to, ka sacensības ir ar atsevišķu startu, nepieciešami savlaicīgi starta protokli un dalībnieku numuru izloze. Tādēļ pieteikumi sacensību dienā tiks pieņemti ne ilgāk kā līdz plkst. 11 un par ļoti paaugstinātu dalības maksu.

Nolikums un informācija izturiba.lv, tālrunis uzziņām: 27896594.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Iepazīsti Bausku no skatu torņu augstumiem Bauskas TIC
Tūrisma Informācijas Centrs ir apkopojis apmeklētājiem pieejamos skatu torņus Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 04.05.2024 Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.04.2024 - 01.05.2024 Strūklakas modināšana TUKUMĀ Tukuma TIC
Kā katru gadu arī šoreiz pulcēsimies 1. maijā, lai modinātu strūklaku, kopā priecātos un sagaidītu silto pavasari. | Skatīt vairāk
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Jūrmalas TIC
,


Valmieras novada Tūrisma pārvalde
,


Salaspils novada TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.54815817sec.