Uzdrošinies sapņot par kāzām Šarmeššeihā

Deluxe klases viesnīca Šarmeššeihas kūrortā – Four Seasons Resort Sharm El Sheikh – piedāvā kāzu ceremonijas organizēšanu un medusmēnesi jaunlaulātajiem. Viesnīcā ir viss nepieciešamais, lai divu cilvēku laimīgāko dzīves dienu padarītu patiesi neaizmirstamu: mājīgas villas, kas ieslīgušas ēnā starp pakalniem virs zaigojošās Sarkanās jūras plašumiem, burvīga ēdināšana un brīnišķīga apkalpošana.

Viesnīca labprāt uzņemsies visu ar kāzu ceremoniju saistīto nianšu organizāciju – nodrošinās ar ielūgumiem, ziedu rotām un pušķiem, svētku torti.

Viesnīca ”Four Seasons Resort Sharm El Sheikh” vienmēr pamatoti ir lepojusies ar savas virtuves lielisko ēdienu piedāvājumu. Tāpēc kāzu svinībām iespējams izvēlēties gan noteiktus ēdienus no viesnīcas piedāvātās ēdienkartes, gan arī pasūtīt savu īpašu ēdienkarti.

Lai arī kādu kāzu svinību formātu pasūtītājs izvēlētos – no mājīgām ģimeniskām svinībām līdz pat greznai kokteiļu ballītei – viss tiks sagatavots un organizēts visaugstākajā līmenī. Turklāt viesnīca uzņemsies nepieciešamības gadījumā arī jebkādu izklaides pasākumu vai to elementu organizēšanu. Iespējas ir iespaidīgas: vijolnieki, populāri DJ vai grupa, kuras uzstāšanās programmā ir ne vien dziesmas un mūzika, bet arī savs skatuves šovs.

Kāzas ir ne tikai prieka un laimes, bet diemžēl arī stresa avots. Tāpēc viesnīcā jaunlaulātie vai kāzu dalībnieki var izmantot fitnesa centra pakalpojumus, izbaudīt nomierinošu masāžas kursu vai SPA terapijas programmu, kas kalpo ķermeņa atjaunināšanai.

Informācijai: spēkā speciālās cenas Ēģiptes kūrortu viesnīcām janvārī un februārī. Cenas aplūkojamas Tez Tour tiešsaistes rezervēšanas sistēmā www.teztour.lv.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Luksus klases piedāvājumi - Taizeme Estravel Latvia
Esat pelnījuši - izbaudīt unikālu pieredzi, augstākās klases apkalpošanu un ņemt no dzīves vairāk! Dažādi Luksus piedāvājumi atpūtai Taizemē. | Skatīt vairāk
no 610 EUR
Larnaka, Kipra. Aviobiļetes Estravel Latvia
Lidojums Rīga - Larnaka - Rīga // 1 x nedēļā // 7 naktis Kiprā // Pēdējā brīža cenas meklējiet ŠEIT | Skatīt vairāk
no 199 EUR
Sala ar unikālu skaistumu! Latvia Tours
Korfu pludmales ir vienas no labākajām un tīrākajām, aptuveni 30 no tām piešķirts Zilais karogs. | Skatīt vairāk
no 469.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 06.05.2024 Ekskursija Valmieras novadā Valmieras TIC
5.maijā aicinām atklāt Valmieras novada stāstus pirmajā no Lielās Valmieras novada autobusu ekskursijām - "Uz saldējuma galvaspilsētu" Rūjienas pusē! | Skatīt vairāk
35 EUR
Uzņēmumi


Nikos Travel
,


Novatours
,


Liepupes muiža
,


Jaunmoku pils
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.45519614sec.